Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق دپارتمان داوری فوتبال گفت: ممبینی به دروغ به من گفت که هیات رئیسه مخالف حضور من در دپارتمان داوری است.

به گزارش تابناک ورزشی، داود رفعتی در واکنش به اظهارات هدایت ممبینی مبنی بر اینکه او به دلیل بازنشستگی نمی‌تواند رئیس دپارتمان باشد گفت: طبق قوانین خدمات کشوری کارمندانی که مدارک تحصیلی‌شان بالاتر از لیسانس است می‌توانند به صورت پاره‌وقت به همکاری خود ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرارداد من هم از ابتدا با فدراسیون فوتبال پاره وقت بود، اما به طور تمام وقت کار می‌کردم. زمانی هم که صحبت حضور ممبینی در کمیته داوران شد همه کار‌ها را با من هماهنگ می‌کرد تا اینکه روز معارفه شد و ممبینی به دروغ به من گفت که اعضای هیات رئیسه فوتبال نمی‌خواهند که تو رئیس دپارتمان باشی.

وی افزود: من هم با تک تک اعضای هیات رئیسه فوتبال صحبت کردم همه آن‌ها گفتند ما اصلا به ا. ین موضوع کاری نداشته‌ایم و حتی آقایان بهاروند و طالقانی هم گفتند که اصلا چنین چیزی نیست و حتی برخی از آن‌ها به من گفتند اگر ممبینی می‌گوید که هیات رئیسه مصوب کرده که شما نباشید به او بگویید صورتجلسه را نشان بدهد. به نظر من او از ابتدا کارش را با دروغ آغاز کرد.

رفعتی تصریح کرد: ممبینی می‌گوید من به دلیل بازنشستگی درگیر در فدراسیون فوتبال نمی‌توانم باشم این در حالی است که افراد بازنشسته دیگری هم در فدراسیون شاغل هستند و کار می‌کنند همان افرادی که اکنون در کلاس‌های داوری با ممبینی عکس می‌گیرند به او گفتند بهتر است که رفعتی نباشد.

وی با اشاره به دوری ممبینی از فضای داوری کشور گفت: او هشت سال از داوری فوتبال ما دور بوده حتی یک بازی داخلی را هم در این مدت نظارت داوری نداشته است. ممبینی به تاج گفته رئیس دپارتمان هر کسی می‌خواهد باشد، اما رفعتی نباشد، ولی من به ممبینی می‌گویم خیلی دلش بخواهد که من رئیس دپارتمان داوری باشم.

رئیس سابق دپارتمان داوری فوتبال افزود: در همین کلاس VAR که او این حرف‌ها را زده باید بداند که مدیر این دوره من هستم و در برد بین‌المللی فوتبال نام من به عنوان مدیر این پروژه ثبت شده است و ممبینی نمی‌تواند مدیر این دوره باشند یا فتاحی و یا شکوری می‌توانند مدیر این دوره باشند. هرچند برگزاری این کلاس هم یک گام به عقب بود، زیرا ما شرایطی را که لازم بود بوجود نیاوردیم و گام دوم اجرایی را انجام ندادیم.

رفعتی با اشاره به داوران حاضر در کلاس VAR به فارس گفت: من ۲۴ داور اصلی لیگ برتری را برای این دوره در نظر گرفته بودم، زیرا در پروتکل داوری VAR آمده است داوران کمک داور ویدئویی و داوران داخل زمین باید هم‌سطح باشند در غیر این صورت مشکل پیش می‌آید اکنون آقای ممبینی داوران لیگ یک را به VAR دعوت کرده است. ممبینی ۴ سال پیش از من می‌خواست که سفارشش را به روسای هیات فوتبال بکنم که به او رای بدهند و عضو هیات رئیسه فوتبال بشود. او آن روز‌ها را فراموش کرده عیبی ندارد آقای ممبینی اردیبهشت ماه دوباره فرا می‌رسد و دوباره باید رای‌گیری انجام می‌شود بهتر است با خود صادق باشید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: رفعتی ممبینی تابناک ورزشی پرویز فتاح مرتضی بختیاری سازمان سیا محاکمه نجفی یوکیا آمانو یوسف بن علوی مزدک میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۸۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال از رفتار باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر فوتبال در صدور بیانیه‌های اعتراضی انتقاد کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، منصور قنبرزاده درباره ابهام نسبت به قانون سازمان لیگ درباره جایگاه تیم‌های هم‌امتیاز در جدول لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: ابهامی در مصوبه هیئت رئیسه وجود داشت. در این مصوبه صراحتاً آمده بود که در صورتی که امتیازات برابر باشد، تفاضل گل تعیین‌کننده است و بحث بازی مستقیم در میان نبود. این مصوبه متعلق به دوره قبل از هیئت رئیسه فعلی بود و اصلاح نشده بود. سازمان لیگ این ابهام را برطرف کرد.

وی در مورد جرایم سنگینی که سازمان لیگ برای باشگاه‌های بیانیه‌نویس در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: باشگاه‌ها به جمع‌بندی رسیدند که رفتارها در فوتبال حرفه‌ای نباید به این شکل باشد. برخی باشگاه‌ها در دقیقه 20 بیانیه می‌دادند و برای بیانیه‌نویسی، مسابقه‌ای بین باشگاه‌ها ایجاد شده بود. هیئت رئیسه سازمان لیگ در جلسه‌ای که تعداد قابل توجهی از اعضا در آن شرکت کرده بودند، خواستند که این مسئله ساماندهی شود.

قانون جدید سازمان لیگ؛ پالایش فضای مسموم به شرط شجاعت و شفافیت

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال که با برنامه «ورزش و مردم» گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه تصریح کرد: جرایمی برای باشگاه‌ها در نظر گرفته شد که در صورت تکرار، مبلغ آن بیشتر می‌شود. تنبیهات انضباطی در حد محرومیت توسط کمیته انضباطی اعمال می‌شود. انتظار می‌رود همه باشگاه‌ها برای آرامش فضا، اعتراض‌های خود را به مبادی ذی‌ربط اعلام کنند.

قنبرزاده با بیان اینکه دست باشگاه‌ها از طریق قانون باز است، گفت: اعتراض باشگاه‌هایی که فکر می‌کنند حقی از آنها ضایع شده است، در کمیته‌های مربوطه بررسی خواهد شد. در این شرایط نیازی به بیانیه‌نویسی نیست. برخی باشگاه‌ها، قانون فوق را رعایت کردند و فقط یکی دو نفر که پیشکسوت محسوب می‌شوند، صحبت‌هایی کردند که از باشگاه‌ها خواستیم این موضوع را پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داور عشق راگبی برای بایرن مونیخ-رئال
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • یک ایرانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • تاریخ‌سازی در فوتبال ایتالیا؛ قضاوت یک تیم داوری زن در سری آ