Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل اقتصادی تاکید کرد: با توجه به ورود و رایج شدن استخراج ارزهای دیجیتال در ایران و سایر کشورها ضروری است تا بستر حقوقی و قانونی آن نیز ایجاد شود تا از بروز اقدامات غیرقانونی و سایر مشکلات جلوگیری شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا حسینی راد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در توضیح ارز های دیجیتال گفت: ایجاد ارزهای مجازی در واقع در ادامه سیر تکامل پول در دنیا است و پیش بینی شده تا سال 2050 پول های رایج دولتی در دنیا حذف و ارزهای مجازی جایگزین آن‌ها شود و در تجارت بین الملل مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ارزهای مجازی از یک الگوریتم خاصی پیروی می کنند که دارندگان این نوع پول ها مثل سایر پول ها می توانند در شرایط خاص خودش آن را خرج کنند و در مبادلات تجاری خود مورد استفاده قرار دهند.

این کارشناس اقتصادی با بیان این که آمار دقیقی وجود ندارد که چند درصد از تجارت بین المللی با ارز مجازی انجام می شود اظهار داشت: اقبال به ارزهای دیجیتال موجب ایجاد انواع مختلفی از آنها شده که از جمله آنها می توان به اتریوم و زدکش اشاره کرد که در عرض مدت نه چندان زیادی به محبوبیت کم و بیش قابل توجهی رسیدند که در این میان معروف ترین آن ها که توانسته رشد ارزشی زیاد داشته باشد بیت کوین است.

حسینی راد در خصوص فراگیر شدن استفاده از ارزهای دیجیتالی گفت: ارزهای دیجیتالی نیز مانند سایر تکنولوژی ها و نوآوری ها به دلیل سهولتی که در امورات ایجاد می کنند دیر یا زود جایگزین پول های رایج دولتی خواهند شد.

وی تصریح کرد: مهمترین کارکرد و تاثیر استفاده از این ارزها کاهش دخالت دولت در امور مبادلاتی بین مردم و بخش خصوصی است زیرا فرایند تولید آن به گونه ای است که اطلاعات زیادی را در اختیار دولت قرار نمی دهد که این موضوع می تواند مزیت و یا نقص این سازوکار محسوب شود.

حسینی راد با اشاره به مزایای استفاده از ارزهای دیجیتال عنوان کرد: با استفاده از این نوع ارزها می توان تجارت و مبادله ای انجام داد بدون آن که دولت و یا سایرین در جریان این معامله و کنترل نقل و انتقال آن قرار بگیرند از این رو در شرایط فعلی کشور ایران که با تحریم های زیادی رو برو است می توان از این نوع ارزها بهره برد.

این مدرس دانشگاه تاکید کرد: ورود هر تکنولوژی جدید در راستای سهولت کارها است اما بالاخره جوانب منفی نیز دارد که در مورد ارزهای دیجیتال نیز این موضوع وجود دارد البته با توجه به حساسیت موضوع باید مدیریت صحیحی در این خصوص وجود داشته باشد تا از بروز هر گونه مشکل و ناآرامی در اقتصاد واقعی کشور جلوگیری شود.

حسینی راد تاکید کرد: با توجه به ورود و رایج شدن استخراج ارزهای دیجیتال در ایران و سایر کشورها ضروری است تا بستر حقوقی و قانونی آن نیز ایجاد شود تا از بروز اقدامات غیرقانونی و سایر مشکلات جلوگیری شود.

انتهای پیام/ق

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۹۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس پیشگام در بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانونمندی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سعید منتظرالمهدی، در جلسه هیئت مدیره باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس با تاکید بر اینکه امروز پیشرفت و ترقی کشور بیش از هر عاملی به رشد و بالندگی دانش آموزان بستگی دارد چرا که کودکان و نوجوانان امروز، زنان و مردان آینده ساز کشور هستند، اظهار داشت: پلیس با راه اندازی «باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس» در نظر دارد تا علاوه بر حضور حداکثری و مؤثر دانش آموزان در انتشار اخبار نرم حوزه پلیسی و آگاهی بخشی به جامعه در موضوعات مختلف پیشگیرانه، حس اعتماد به نفس آنان را برای حضور در جامعه، تقویت کرده، افزایش دهد.

وی افزود: باورمندی به دانش آموزان و میدان دادن به آنان در راستای افزایش حس مطالبه گری و بهره‌گیری از انرژی مضاعف کودکان و نوجوانان در فرهنگ سازی و جهت دهی درست به ذهن و روان آنان با هدف تربیت شهروندانی قانونمند و قانون مدار، مهم‌ترین دلایل آغاز به کار باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس است.

معاون فرهنگی اجتماعی فراجا سنین کودکی و نوجوانی را زمینی بکر و حاصلخیز دانست و گفت: هرچه در این زمین بکر، بذر آگاهی، علم، دوستی، مهربانی و پایبندی به قانون بکاریم، فردا جامعه‌ای آباد در امنیت و سلامت روانی و فیزیکی خواهیم داشت و اگر نسبت به این دوران حساس غفلت زده عمل کنیم، آینده‌ای دشوار و ثمره‌ای تلخ در انتظار کشور است.

منتظرالمهدی، دانش آموزان را ریشه توسعه و موتور محرک کشور معرفی و خاطرنشان کرد: افتتاح باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس از سوی فراجا و بهره‌گیری از ظرفیت عظیم دانش آموزان نشان از این دارد که پلیس، در گسترش قانونمندی و نهادینه کردن هنجارها در جامعه به کودکان و نوجوانان بسیار امیدوار است، چراکه قرار است نسل جدید همزمان با ورود به جامعه، ارزش‌ها، بایدها و نبایدها را شناخته، در مسیر آن حرکت کند و عالمانه نسبت به دگرگونی‌های اجتماعی واکنش نشان دهد.

در پایان جلسه، معاون فرهنگی اجتماعی و سخنگوی فراجا طی احکامی جداگانه سرهنگ صمد عباسی را به عنوان رئیس هیئت مدیره، آزاده رضایی عادل را به عنوان مدیر عامل و همچنین سرهنگ مهدی سرپناه مهندس سعید کاتبی، دکتر محمدحسین الیاسی، شیما معتمد منفرد و ۲ نفر از مدیران باسابقه رسانه کشور را به عنوان اعضای هیئت مدیره باشگاه دانش آموزی پلیس منصوب کرد.

کد خبر 6088381

دیگر خبرها

  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • پلیس پیشگام در بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانونمندی
  • آیا ارز دیجیتال حلال است؟
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سایت های معتبر تحلیل ارز دیجیتال
  • بیت‌کوین در آستانه رکوردی جدید / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار