Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@00:06:33 GMT

گردشگری بوکان نیازمند سرمایه‌گذاری جدی است

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۰۴۶۵

گردشگری بوکان نیازمند سرمایه‌گذاری جدی است

جلیل جباری روز سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات قلعه سردار بوکان که با حضور مالکان زمین‌های این منطقه و سرپرست فرمانداری بوکان برگزار شد، افزود: محدوده تاریخی قلعه سردار یک اثر مهم و از قدیمی‌ترین آثار تاریخی این شهرستان بوده که خاستگاه اصلی و توسعه شهری بوکان نیز محسوب می شود.

وی ادامه داد: موقعیت جغرافیایی بوکان طوری است که مسافران ورودی از سمت جنوب استان از این شهر عبور می‌کنند و این فرصت بسیار خوبی را برای گردشگری شهرستان فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: کمک به راه‌اندازی موزه مفاخر، تعیین حریم قلعه تاریخی سردار، انجام مطالعات غار قالایچی، جذب سرمایه‌گذار برای راه‌اندازی واحد خدماتی بهداشتی داش‌آغل در محور بوکان - شاهین‌دژ، انجام کاوش‌های باستان‌شناسی و برپایی نمایشگاه‌های صنایع‌دستی اقدامات این اداره‌کل در بوکان است.

سرپرست فرمانداری بوکان نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌ها و آثار مهم تاریخی این شهرستان افزود: در تلاش هستیم که برای تهاتر با زمین‌های اطراف قلعه سردار با کمک اداره راه و شهرسازی، شهرداری و ستاد بازآفرینی، زمین مناسب پیدا کنیم.

لقمان خسروپور ادامه داد: تمامی تلاش خود را به کار خواهیم بست که مالکان دچار ضرر و زیان نشده و از دخل و تصرف محوطه قلعه سردار نیز جلوگیری شود.

در بوکان ۹۲ اثر ملی و تاریخی وجود دارد که قلعه قالایچی و قلعه سردار از مهم‌ترین آثار این شهرستان به شمار می رود.

۷۵۱۰/ ۳۰۲۰/‌۲۰۹۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۰۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب بوده و هیچگونه مجوز ساخت و ساز در محدوده این محوطه تاریخی صادر نشده است.

وی با بیان اینکه قلعه اولتان یکی از محوطه‌های تاریخی مهم استان اردبیل بوده و در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، خاطرنشان کرد: تاکنون هفت فصل کاوش در این محوطه انجام یافته که نشان دهنده اهمیت آن است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیان کرد: با توجه به اهمیت قلعه اولتان، اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی را به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده است و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این مورد هستیم.

محمدی ادیب با اشاره به اینکه محوطه‌ها و بناهای تاریخی عرصه و حریم مشخصی دارند، ادامه داد: در مورد قلعه اولتان نیز عرصه و حریم آن در سال ۱۳۹۸ تعیین و در شورای حرایم کشور به تصویب رسیده است که بر اساس همان موارد مصوب، حفاظت از قلعه اولتان انجام می‌شود.

کد خبر 6097245

دیگر خبرها

  • تفکیک زباله در روستای قلعه بالای بیارجمند آغاز شد
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد