Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌‌الاسلام نوبختی گفت: یکی از اقدامات مسجد جابری برای افزایش سرانه مطالعه، اجرای طرح «خیرات کتاب» است که طی آن، بخشی از هزینه‌های مردمی برای اموات، صرف خرید کتاب می‌شود. آموزش تخصصی حفظ نیز از دیگر اقدامات فرهنگی این مسجد است.

حجت‌ الاسلام «مختار نوبختی» در گفت‌ و‌ گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون ‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه فعالیت مساجد ه رچقدر جذاب تر باشد، گروه های بیشتری از مردم جذب معارف دین می شوند، اظهار کرد: رویکرد ما در مسجد جابری (واقع در خیابان شکوفه تهران) اجرای فعالیت های نو و ابتکاری است، طوری که نمازگزاران و مخاطبان جذب این طرح ها و به تبع آن مسجد شوند تا به این صورت شاهد رونق معارف قرآن و اهل بیت (ع) در سطح مسجد و محلات اطراف آن باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جماعت مسجد جابری ادامه داد: یکی از اقدامات ما که با استقبال زیادی از سوی مردم همراه شده، طرح «خیرات کتاب» است که طی آن و به به درخواست مسجد، بخشی از هزینه هایی را که مردم صرف شادی روح اموات می کند مانند توزیع خرما و حلوا می شود، برای خرید کتاب هزینه و سپس کتاب ها را میان مردم توزیع می کنیم.

 

وی تصریح کرد: این گونه اقدامات ضمن اینکه موجب شادی روح اموات می شود می تواند میزان مطالعه را در جامعه افزایش دهد.

 

حجت الاسلام نوبختی تاکید کرد: به منظور رونق طرح کتاب خیرات و همراهی بیشتر مردم در اجرای آن با برخی از مراکز علمی و ورزشی و فرهنگی تعاملات در این زمینه داریم تا کتاب هایی که تهیه می کنیم از طریق آنها میان مخاطبانشان توزیع شود.

 

نوبختی درباره فعالیت های قرآنی مسجد جابری، گفت: مقام معظم رهبری با درایت و دوراندیشی خود چند سال پیش موضوع تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم را مطرح کردند. در همین راستا مرکز تخصصی حفظ قرآن را راه اندازی کردیم که به صورت تخصصی کار آموزش حفظ قرآن کریم را انجام می دهد.

 

وی اضافه کرد: ما در راستای انس بیشتر مردم با قرآن طرح دوشنبه های قرآنی را مدتی است در این مسجد اجرا می کنیم که طی کرسی تلاوت مجلسی قرآن با هنرنمایی قاریان نوجوان و جوان برگزار می شود. رویکرد ما در این طرح استفاده از ظرفیت قرآنیان همین مسجد و ترغیب سایر نوجوانان و جوانان به انجام فعالیت های قرآنی و دریافت آموزش های مربوطه است.

 

امام جماعت مسجد جابری اضافه کرد: اگر مساجد در حوزه قرآنی فعال شوند مطمئنا در آینده نزدیک شاهد تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور خواهیم بود. الحمدالله مقام معظم رهبری محوریت داشتن مساجد در اجرای فعالیت های قرآنی را در ماه رمضان امسال و در جمع جامعه قرآنی کشور مطرح کردند که از سوی مسئولان قرآنی و فرهنگی کشور جدی گرفته شود.

 

یادآور می شود، مسجد جابری در تهران، خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیـابان نورصالحی، واقع شده است.

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیراز اردبیل بهزیستی مناطق سیل زده خراسان جنوبي فضای مجازی روزنامه قم بیرجند شهرستان دزفول کتاب خوانی مسجد طراز اسلامی مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۱۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان

 اسماعیل زارعی‌کوشا همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، گفت: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روز‌ها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان