Web Analytics Made Easy - Statcounter

 فرزانه صادق مالواجرد معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از مناطق جنگلی استان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،   گفت: بازدید‌های امروز ما حاکی از این است که بیشتر تجاوز و ساخت و ساز‌ها در عرصه‌های جنگلی، باغ و زمین‌های کشاورزی استان از سوی افراد ذی نفوذ اتفاق افتاده است افرادی که مسئولیتشان جلوگیری و حفاظت از این میراث طبیعی بود و این جز شرمندگی برای همه در برابر نسل آینده چیزی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرزانه صادق مالواجرد افزود: سال ۹۵ شورای عالی شهرسازی و معماری به صورت ویژه درمورد زیارت و ساخت و ساز‌های غیرمجازی که در گلستان انجام شده است مصوباتی داشت و حتما باز این موارد، هم در این شورا و هم در ستاد مبارزه با زمین خواری مطرح خواهد شد تا مشکلاتی که سبب ادامه این تجاوز‌ها و دست اندازی‌ها شده است دقیق‌تر و شفاف‌تر بررسی شود.


صادق مالواجرد با بیان این که به دنبال راهکار‌ها برای جلوگیری از ادامه دست اندازی‌ها در این مناطق هستیم تصریح کرد: دست اندازی‌هایی که تاکنون صورت گرفته است باید قلع شود.


هیاتی از دستگاه قضایی و نهاد‌های دولتی برای مقابله با مفاسد اقتصادی و زمین خواری امروز از مناطق حاشیه شهر گرگان بازدید کردند.

 

این هیات در سفر امروز خود از چند نقطه آسیب دیده جنگلی در منطقه توشن، زیارت، النگدره، ناهار خوران و سروش جنگل بازدید کردند و برای بررسی راهکارا‌های پیشگیرانه از تعرض به جنگل‌ها و مراتع و تغییر کاربری‌های غیر مجاز وزمین خواری تشکیل جلسه دادند.


انتهای پیام / فا

هیات بازرسی از عرصه‌های جنگلی گلستان بازدید کردند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زمین خواری مفاسد اقتصادی ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۲۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام احمد مبلغی در نشست علمی درخت‌کاری از منظر فقه محیط‌ زیست که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در موسسه عالی فقه و علوم اسلامی قم برگزار شد، گفت: شاید نزد خیلی از ما و حوزه علمیه این ذهنیت باشد که بحث از درخت و درختکاری از یک اولویت بالایی برخوردار نیست، یا اگر هم هست یک کار اجرایی است که ارتباطی با فقه ندارد و اگر هم به آن ارتباط داشته باشد یک امر مستحبی است، و درخت‌کاری عملی مستحب و قطع آن امری مکروه است و این ذهنیت در ذهن‌ها بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: این ذهنیت، ذهنیت درستی نیست. اگر بپذیریم که این ذهنیت نادرست است، حوزه علمیه قم باید به سرعت هرچه بیشتر به سمت بحث‌های علمی و تخصصی نسبت به درخت و درختکاری و حفظ منابع طبیعی برود.

استاد حوزه علمیه قم گفت: آیا اگر در گذشته از استحباب درختکاری می‌گفتند اشتباه می‌کردند و الان ما می‌خواهیم تصحیح اشتباه گذشتگان را بکنیم یا آنان درست می‌اندیشیدند و ما امروز باید ذهنیت دیگری در خصوص این کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: در گذشته درخت و درختکاری موضوعی نبود که مانند امروز پدید آمده است، زمانه هرچه به جلو می‌رود به هرچه تحول و روابط اجتماعی و تکنولوژی بیشتر می‌شود رابطه انسان با طبیعت و رابطه انسان با همه عناصر برپا دارنده طبیعت از جمله درخت یک رابطه ویژه می‌شود.

حجت الاسلام مبلغی اضافه کرد: در ارتباط با محیط‌زیست نظریه تبدل موضوع را داریم، یک حکمی در گذشته به گونه‌ای بوده و امروز به گونه‌ای دیگر تغییر پیدا کرده است و چون به گونه‌ای دیگر شده باید مطابق با موضوع تبدل یافته، استنباط حکم از نو صورت بگیرد و حکم قبلی تکرار نشود.

وی افزود: بسیاری از موضوعات این چنینی عوض می‌شود، در گذشته نه مشکل آب، خاک و هوا و نه مشکل منابع غذایی و محدودیت‌های آن را داشتیم، مشکل بیابان‌ها اگر در گذشته بود مشکلاتی مقطعی و برای محدوده معین بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز مشکل بیابان‌ها و ریزگردها مشکلی برای تمام مردم است؛ در گذشته این همه آلودگی هوا و آلایندگی وجود نداشت و با مشکل کمبود آب مواجه نبودیم و طبیعت در یک مخاطره جدی قرار نداشت.

استاد حوزه علمیه قم افزود: امروز ما نمی‌توانیم مانند گذشته مسئله درخت و درختکاری را مطرح کنیم و فقط از بحث استحباب کاشت و نگهداری آن سخن بگوییم، امروز بحث درختکاری امری لازم و واجب است. کاشت درخت و نگهداری از طبیعت در شرایط امروز بسیار حائز اهمیت است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • کوه‌خواری و برهم زدن محیط زیست در روستای سرآسیاب شش + فیلم
  • راه‌اندازی سکوی مبادله پست کهکلویه و بویراحمد، با همت مضاعفی دنبال شود
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • به‌کارگیری حدود ۴ هزار عامل اجرایی، نظارتی و بازرسی در انتخابات گنبدکاووس
  • پیش بینی افزایش نسبی و تدریجی دما در استان گلستان