Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@05:33:35 GMT

طرح هر دانش‌آموز یک مهارت در سمنان اجرایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۳۸۷۹

طرح هر دانش‌آموز یک مهارت در سمنان اجرایی می‌شود

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سمنان از اجرای طرح «هر دانش‌آموز ـ یک مهارت» در این استان خبر داد. ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۷ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمد دستورانی بعدازظهر امروز در نشست مشترک مدیران مرتبط با مهارت افزایی در استان سمنان با اشاره به مهم‌ترین اهداف اجرای طرح ایران مهارت گفت: ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی و ارتقای فرهنگ کار برای دانش‌آموزان دوره اول متوسطه از اهداف تدوین و اجرای این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سربازان وظیفه پادگان 04 بیرجند گواهینامه مهارتی دریافت کردند90 درصد مهارت‌آموزان برخی رشته‌های فنی و حرفه ای اصفهان مشغول به‌کار شدندمناطق محروم و روستایی اردبیل در اولویت مهارت‌آموزی قرار دارند42 درصد افراد بعد از گذراندن دوره مهارتی شاغل می شوند

دستورانی بیان داشت: دانش‌آموزان با اجرای این طرح علاوه بر کسب مهارت در رشته‌های متفاوت بهترین فرصت برای انتخاب رشته در دوره دوم متوسطه و دانشگاه خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و 500 دانش‌آموز از ابتدای سال جاری حدود 19 هزار نفر ساعت آموزش‌های مهارتی را فراگرفته‌اند از اجرای طرح «هر دانش‌آموز یک مهارت در سمنان» با هدف ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی خبر داد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سمنان خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی گذشته یک هزار و 500 نفر معادل 350 هزار نفر ساعت از سوی مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان آموزش‌دیده‌اند.

استانداردهای آموزشی معلولان حرکتی، ذهنی و نابینایان تدوین‌شده است

مدیرکل بهزیستی استان سمنان نیز در این نشست بیان داشت: این سازمان همچون دیگر ادارات مرتبط با مهارت‌آموزی به‌منظور و با هدف توانمندسازی افراد زیر حمایت این نهاد حمایتی دوره‌های آموزشی مختلفی را ازجمله مشاغل خانگی در دستور کار خود قرار داده است.

علیرضا ایزد پور از تدوین استانداردهای آموزشی ویژه معلولان حرکتی، ذهنی و نابینایان از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با هدف توانمندسازی افراد دارای شرایط خاص زیرپوشش بهزیستی خبر داد.

وی بیان داشت: مربیان و کارشناسان استان سمنان اقدام به تدوین استاندارد آموزش دستیار سفالگر به روش ریخته‌گری ویژه افراد دارای توانایی‌های خاص کرده‌اند.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان افزود: 94 نفر از معرفی‌شدگان زیرپوشش بهزیستی بیش از 12 هزار و 500 نفر ساعت آموزش مهارتی در چهارماهه گذشته فراگرفته‌اند.

نیازسنجی آموزشی 20 محله استان سمنان انجام‌شده است

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان نیز در این نشست از اجرای برنامه‌های مشترک اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان با دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان خبر داد و گفت: اجرای طرح بازآفرینی شهری در همین راستا در دستور کار قرارگرفته است.

امیر بینایی بیان داشت: باید مخاطبان نیازمند توانمندسازی شناسایی شوند و برای ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی از ظرفیت سمن‌ها و خیران استان سمنان بهره گرفته شود.

وی از گسترش دامنه فعالیت‌های مهارت‌آموزی در محلات هدف خبر داد و گفت: برگزاری نمایشگاه‌ها و حمایت از نخبگان مهارتی نیز ازجمله برنامه‌های همکاری مشترک بین دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان خاطرنشان کرد: تاکنون در 20 محله استان سمنان نیازسنجی آموزشی انجام‌شده است و اقدامات و برنامه‌های موردنیاز برای اجرای دوره‌های آموزشی در این محلات تدوین‌شده است.

انتهای پیام/ش

R41366/P/S6,64/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۳۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلستان پایلوت بسیاری از طرح های آموزش و پرورش است

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «علی محمد زنگانه» در آئین تجلیل از معلمان نمونه استان گلستان که در کانون طه گرگان برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر تعدادی از طرح های ارزشمند فرهنگی و اجتماعی در گلستان به صورت آزمایشی در حال اجرا است و امیدوار هستیم بتوانیم الگویی مناسب را در کشور ارائه کنیم.
 
به گفته وی؛ در گلستان برش استانی سند مهندسی فرهنگی تهیه شده و بر اساس نقشه راه مداخلات صورت گرفته است، تدوین سند چشم انداز قرآنی و سند چشم انداز نماز صورت گرفته و در ارزیابی ها جزو استان های برتر هستیم و معتقد هستیم عامل پیشگیری بسیاری از آسیب های اجتماعی توجه به نماز است.
 
عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان گلستان با عنوان اینکه دین مبین اسلام بر علم ‌آموزی و ارتقا دانش تاکید ویژه‌ای دارد، تصریح کرد: اهمیت تعلیم و تعلم در کلام خداوند در قرآن مجید و سیره پیامبر مکرم اسلام (ص) و ائمه اطهار و معصومین (ع) مبرهن و آشکار است.
 
وی افزود: معلمان به عنوان الگوی نوجوانان و جوانان ما در تقویت فرهنگ و سبک زندگی اسلامی نقش بی‌بدیلی دارند و جوان امروز ما تنها مهارت ‌های معلم را کسب نمی‌کند، بلکه از صفات، خلقیات و رفتار ظاهری او تأسی می‌ گیرد.
 
معلم گلستانی راهبری ۱۱ موضوع مهم کشوری را به عهده دارد
 مدیر کل آموزش و پرورش گلستان نیز در این مراسم گفت: در استان گلستان ۱۱ دبیرخانه کشوری را در خود دارد که این نشانه آن است که معلم گلستانی راهبری ۱۱ موضوع مهم کشوری را به عهده دارد.
 
«سید رضا نظری» با تبریک هفته معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری با اشاره به نقش الگویی معلم اظهار کرد: اعتقاد ما بر این است که معلم موفق در حوزه های اخلاقی، عقیدتی، تربیتی و پرورشی در کنار دانش آموزانش است و الگویی تمام عیار برای زندگی او و هر انسان دیگری است.  
 
به گفته وی؛ معلم می تواند نقش بسزایی هم در این دنیا و هم در آن دنیا برای عزیزان دانش آموزانش ایفا کند؛ اینها در وجود معلمان انقلابی و تراز انقلاب اسلامی استان گلستان جاری است و مصادیق بسیار زیادی دارد که در دوران پر شکوه دولت سیزدهم و دورانی که بنده خدمت گزار شما عزیزان هستم، نمود عینی زیادی داشته است.
 
مدیر کل آموزش و پرورش گلستان با بیان اینکه در حوزه های علمی و در قالب قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی مثل همیشه، استان گلستان در کشور مطرح شد تصریح کرد: در این مسیر هم عهد شدیم تا علم را به روستاها ببریم و از آنجا به دنیا علم را معرفی کنیم و این اتفاق در قالب این قرارگاه انقلابی افتاد و مصداق عینی آن هم در کنکور امسال رقم خورد و به عینه دیدیم که تلاش همه فرهنگیان نزدیک به ۲۵۰ نفر از دانش آموزان فقط در یک رشته پزشکی و دندانپزشکی قبول شدند که این همت والای معلمان عزیزی است که امروز در خدمتشان هستیم‌.  
 
به گفته وی؛ معلم امروزی برای هر لحظه کلاس درس و حتی زنگ‌های تفریح برنامه دارد و به دنبال تربیت است. معلم امروزی علاوه بر نیازهای علمی دانش آموزان نیازهای معنوی و اخلاقی دانش آموزان را نیز فراهم ‌می کند در یک کلام معلم امروزی از تمامی فرصت‌ها استفاده می‌کند تا بتواند یک دانش آموز خوب و یک انسان خوب تربیت کند و به جامعه تحویل دهد.
 
نظری با بیان اینکه آموزش و پرورش استان در حوزه های تربیتی رتبه یک کشوری را به دست آورده ابراز کرد: این بدان معنا است که دغدغه مند، مباحث تربیتی دانش آموز را دنبال کرده ایم که با این هدف در قرارگاه قرآنی ۱۱۰ هزار دانش آموز در قالب این قرارگاه کار کردند و محجوریت قرآن را از بین برده اند.
 
وی ادامه داد: شیوه انتخاب معلمان نمونه امسال تغییر کرد و می بایست در آزمونهایی شرکت می کردند و به مراحل بعدی راه می یافتند که در این حوزه از ۳۲ استان در انتخاب معلمان کشوری فقط ۱۳ - ۱۴ استان موفق شدند و به لطف الهی و به دلیل هوش سرشاری که معلمان گلستانی دارند، امسال دو معلم نمونه کشوری داشتیم.
 
این مسئول گلستانی با اعلام اینکه برای معلم امروزی اولویت دانش آموز است نه کتاب درس، معلم الگو دانش آموز در همه جوانب زندگی است، خاطر نشان کرد: توسعه کشور به دست معلمان رقم می خورد و باید دغدغه های این قشر زحمتکش برطرف شود.
 
گفتنی است؛ در پایان این مراسم از معلمان نمونه استان با اهداء لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • ادعای معاون آموزش و پرورش درباره شیطنت مافیای کنکور
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • گلستان پایلوت بسیاری از طرح های آموزش و پرورش است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد