Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، ارسلان زارع سه شنبه شب در کارگروه مدیریت پسماند گیلان گفت: مشکلات زیست محیطی یکی از اساسی ترین مسائل شهری امروز است و به سبب رشد و گسترش روزافزون شهرها، رشد جمعیت، زندگی ماشینی و حاصل تعارض آنها با محیط زیست است.
وی تصریح کرد: در کنار سایر منابع آلایندگی محیط زیست، مدیریت نامناسب در عرصه پسماند یکی از عوامل اصلی و موثر استمرار آلودگی محیط زیست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یکی از برنامه های ضروری در مدیریت پسماند استان را اجرای طرح تفکیک زباله و پسماند از مبدا و تکمیل فرآیند آن تا مقصد و مرحله نهایی دانست و افزود: مشارکت و همکاری شهروندان  گامی موثر در بهینه سازی فرآیند تفکیک از مبدا می باشد .
 زارع تصریح کرد: سازمان ها ، نهادهای فرهنگی و آموزشی از جمله صدا و سیما، آموزش و پرورش، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و سازمان های مردم نهاد بایستی با برنامه ریزی و اقدامات آموزشی و فرهنگی در راستای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی های عمومی در انجام طرح های مدیریت پسماند از جمله تفکیک از مبدا اهتمام داشته باشند.
وی همچنین از اعضای کارگروه پسماند استان به ویژه شهرداری رشت خواست تا نسبت به اجرای طرح های مدیریت پسماند در سایت لاکان و سراوان تسریع شود.
سرپرست استانداری گیلان با بیان اینکه ۱۱۵ میلیارد تومان اعتبار از سفر کاروان دولت تدبیر و امید به استان برای هزینه در عرصه پسماند در سال جاری اختصاص داده شده؛ اظهار داشت: اولویت بندی و تخصیص منابع اعتباری توسط معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان انجام شود.
 این جلسه با حضور عضو کارگروه ویژه مدیریت پسماند سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مسئولان استانی عضو کارگروه در سالن اجتماعات استانداری تشکیل شد.

به گزارش ایرنا ،روزانه حدود دو هزار و ۶۰۰ تن زباله در گیلان تولید و این زباله با بدترین وضعیت زیست محیطی دفع می شود. یکی از مناطقی که زباله ها نه تنها محیط زیست بلکه زندگی مردم را تهدید می کند، منطقه سراوان رشت است.

جنگل های سراوان رشت با زیبایی شگفت انگیزش، افزون بر سه دهه محلی برای تخلیه زباله های کلانشهر رشت و برخی شهرهای اطراف شده، به طوری که شیرابه زباله ها علاوه بر آلوده کردن خاک و منابع آبی منطقه با ایجاد بوی تعفن و جلب حشرات و جانوران موجب بروز انواع بیماری ها  و مسبب اعتراضات مکرر آنها شده است. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان اواخر اردیبهشت ماه امسال از تصویب طرح جامع پسماند استان خبر داد و گفت: در این طرح شش نقطه برای مدیریت پسماند در نظر گرفته و در این مناطق سه مرکز تکنولوژی مدیریت پسماند ایجاد خواهد شد.

۷۲۹۶ /6030

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پسماند گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۷۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت

قهرمان رمزدان رئیس اداره حفاظت محیط زیست گتوند ضمن تشریح وضعیت پسماند شهرستان، ساماندهی محل دفن پسماند در کوتاه مدت، تفکیک از مبدأ، استقرار دستگاه بازیافت را ضروری دانست و به اجرای آن تأکید کرد. 

او خواستار اجرای الزامات از قبیل جانمایی، اخذ مجوز زیست‌محیطی محل دفن در برنامه دراز مدت از شهرداری‌ها شد.

رمردان ادامه داد: علی رغم پیگیری‌های که برای رفع مشکلات موجود از طریق مسئولان صورت می‌گیرد، شهرداران می‌بایست نگاه مدیریتی خودشان را در رابطه با حل مسائل پسماند شهری و رفع امورات حوزه مسئولیتی خود تغییر دهند تا شاهد یک اتفاق و اقدام خوب برای شهروندان عزیز در منطقه باشیم. 

به گفته او موضوعاتی همچون نخاله‌های ساختمانی، سگ‌های ولگرد، انباشت مصالح در خیابان‌ها و معابر شهری و مدیریت پسماند، از مهمترین مسائل محیط زیستی شهرستان گتوند است که می‌تواند نارضایتی عموم را بیشتر کند و نیاز است شهرداران با جدیت بیشتر و تلاش دوچندان نسبت به انجام وظایف خود اقدامات نتیجه بخشی نشان دهند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گتوند به لزوم ساماندهی پسماند شهری و جایگاه دفع پسماند به عنوان یکی از مصوبات مهم شهرستان اعلام کرد و گفت: جمع آوری مصالح انباشته شده در سطح شهر و جمع آوری نخاله‌های انباشت شده در معابر و خیابان‌های شهری، لزوم افزایش تعداد باکس‌های پسماند در سطح شهر‌ها و... از جمله مهمترین مصوبات مورد مطرح و تصویب شده در کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • گسترش مشکلات مدیریت پسماند در استان چهار محال و بختیاری
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت