Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اسحاق آل حبیب معاون و سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در سخنرانی خود در نشست شورای امنیت سازمان ملل افزود: آرمان فلسطین براساس مبارزه یک ملت برای آزادی، استقلال، کنترل کامل بر سرزمین آباء و اجدادی، حفظ هویت فرهنگی و مذهبی و حفظ شرافت و عزت بنا شده و تقلیل چنین آرمان مقدسی به بهبود وضع اقتصادی، اشتباه‌ترین رهیافت برای حل معضل فلسطین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نظر وی، حل بحران فلسطین بدون توجه به ریشه‌های بنیادین آن میسر نیست و به همین خاطر، چون اشغال غیرقانونی فلسطین ریشه اصلی این بحران بوده، تنها راه حل آن نیز خاتمه اشغال است.

متن کامل سخنرانی نماینده کشورمان به شرح زیر است:

"آقای رئیس.

از جنابعالی برای تشکیل این جلسه تشکر و از سخنرانی‌های جنبش عدم تعهد و سازمان همکاری اسلامی حمایت می‌کنم.

تحول عمده از زمان نشست قبلی، تلاش‌ها جهت اجرای عملی به اصطلاح «معامله قرن» از طریق تشکیل نشستی در بحرین در مورد فلسطین بود.

این طرح با نیات شوم طراحی و بر مفروضات نادرست و رهیافت‌های غیرواقعی بنا شده و مسلماً محکوم به شکست است.

این پیشنهاد با نیات شوم ارائه شده است، چون توسط آمریکا ارائه گردیده که به سیاست‌های جانبدارانه و حمایت‌های بی‌قید و شرط از اسرائیل و عملکرد ناعادلانه نسبت به فلسطینی‌ها معروف است.

آخرین نمونه اقدامات آن، انتقال سفارت آمریکا به قدس و شناسایی حاکمیت اسرائیل بر جولان اشغالی سوریه بود که هر دو نقض فاحش قواعد آمره حقوق بین‌الملل به شمار می‌روند.

اساساً، خلال هفت دهه گذشته، شورای امنیت به دلیل حمایت بی قید و شرط آمریکا از اسرائیل، نتوانسته قدرت اشغالگر را به خاتمه اشغال وادار سازد.

این حمایت مداوم در زمانی که اسرائیل شدیدترین و وحشیانه‌ترین جنایات را مرتکب می‌شود، رژیم صهیونیستی را برای تداوم ارتکاب نظام‌مند تمامی جرایم بین المللی، در بی کیفری کامل، تشجیع نموده است.

به اتکای چنین حمایت‌هایی است که اسرائیل به سیاست‌های توسعه‌طلبانه و اقدامات نامشروعش در سرکوب فلسطینی‌ها در نقض کامل حقوق بنیادین آنها، ادامه داده است.

یکی از نمونه‌های چنین سبوعیتی، محاصره غزه طی یک دهه گذشته از سوی اسرائیل است که آن را به بزرگترین زندان باز دنیا تبدیل کرده است. این محاصره غیرانسانی باید خاتمه یابد.

مضافاً، این به اصطلاح «معامله قرن»، براساس رهیافت‌های نادرست بنا شده است چرا که قصد خرید تمامی آمال و آرمانها، عزت و شرافت، اموال و قلمرو، و حقوق ذاتی کل یک ملت را دارد.

این مسلماً توهمی بیش نیست و قطعاً به صورت کامل شکست خواهد خورد.

آرمان فلسطین براساس مبارزه یک ملت برای آزادی، استقلال، کنترل کامل بر سرزمین آبا و اجدادی، حفظ هویت و اماکن فرهنگی و مذهبی و حفظ شرافت و عزت بنا شده است.

تقلیل چنین آرمان مقدس و شریفی به بهبود وضع اقتصادی، اشتباه‌ترین رهیافت برای حل معضل فلسطین است.

مضافاً، این به اصطلاح «معامله قرن»، براساس یک رهیافت غیرواقعی بنا شده است چرا که همه گروه‌های فلسطینی، بدون استثنا، قویاً این معامله را رد کرده اند.

در عین حال، قدس شریف، علاوه بر فلسطین، برای تمامی مسلمانان نیز عزیز است و هیچ مسلمانی در دنیا هرگز چین طرح خفت‌باری را نخواهد پذیرفت. قدس شریف پایتخت فلسطین بوده و خواهد بود.

تاریخ به ما می‌گوید که هیچ ملتی بر سر آرمان‌های مقدس خود معامله نکرده و ملت فلسطین نیز از این قاعده مستثنی نیست.

هفت دهه مبارزه و مقاومت فلسطینی‌ها به خودی خود و به روشنی ثابت می‌کند که آن‌ها مصمم، قاطع و ثابت قدم در مسیر تحقق اهداف شریف خود برای آزادی و استقلال حرکت می‌کنند.

آن‌ها هفت دهه مشقت اقتصادی را برای آزادی سرزمین هایشان تحمل کرده اند. آن‌ها به دنبال آزادی و استقلال هستند و هنگامی که اشغال پایان یافت، به خوبی می‌دانند چگونه اقتصاد کشورشان را بهبود بخشند.

البته، همزمان جامعه بین الملی نیز باید به حمایت قوی خود از فلسطینی‌ها در مبارزه برای آزادی قلمروشان ادامه دهد.

ماهیت واقعی و هدف اصلی این به اصطلاح «معامله قرن»، تثبیت اشغال به بهانه بهبود وضعیت اقتصادی است. جهان باید در مقابل این حرکت غیرعادلانه بایستد.

این شورا باید به دور باطل زورگویی آمریکا خاتمه دهد که به صورت غیرقانونی و گستاخانه این نهاد را در قبال اسرائیل خنثی و غیرموثر نموده است.

این سیاست مزورانه باید خاتمه یابد و شورا باید بتواند نقش مبتنی بر منشور خود را در حمایت از فلسطینی‌ها ایفا کند.

نهایتاً اینکه حل معضل فلسطین نظیر هر بحران دیگری بدون توجه به ریشه‌های بنیادین آن میسر نیست.

هیچ راه حل سحرآمیزی وجود ندارد. اشغال غیرقانونی فلسطین ریشه اصلی این بحران و تنها راه حل آن نیز خاتمه اشغال است.

در خاتمه باید بگویم که نماینده اسرائیل، با نادیده گرفتن کامل دستورکار این نشست که متمرکز بر مسئله فلسطین بوده و توسط همه نیز محترم شمرده شد، بار دیگر تلاش کرد تا توجهات را از جنایات این رژیم دور کند. در حالی که وی باید توضیح می‌داد که چرا آن‌ها به اشغال فلسطین ادامه می‌دهند؟ به این اندازه به تخریب و کشتار می‌پردازند؟ به سایر کشور‌ها حمله می‌کنند؟ محاصره غیرانسانی را بر غزه تحمیل می‌کنند؟ سیاست‌های نژادپرستانه در پیش گرفته اند؟ انواع سلاح‌های کشتار جمعی، از جمله سلاح‌های هسته‌ای را تولید می‌کنند؟ از پیوستن به معاهدات بین‌المللی منع کننده این‌گونه سلاح‌ها سر باز می‌زنند؟ و چرا با ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه مخالفت می‌کنند؟ به دروغ پراکنی، سرپیچی از قوانین و جنایت پایان دهید و در مقابل رفتارتان پاسخگو باشید.

از توجه شما سپاسگزارم. "
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سوریه تروریست داعش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۱۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ پس از اینکه در سال گذشته، سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی به دفعات از شرایط انتخاب خودرو‌های وارداتی خبر داده بود، امروز مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو از آغاز نخستین طرح فروش خودرو‌های برقی و هیبریدی وارداتی از عصر یکشنبه ١۶ اردیبهشت ماه خبر داد. مهدی تقدسی با اعلام این خبر تاکید کرد که در این طرح چهار خودروی وارداتی شامل خودرو‌های برقی، هیبریدی و بنزینی، فقط برای ثبت‌نام کنندگان مرحله نخست خودرو‌های وارداتی که اسفند ١۴٠١ ثبت‌نام کرده بودند، خواهد بود و ثبت‌نام جدیدی صورت نمی‌گیرد.  

طبق اعلام مدیر سامانه یکپارچه خودروها، این مرحله از فروش خودرو‌های وارداتی که نخستین دور از فروش خودرو‌های برقی است، فقط برای متقاضیان مرحله نخست ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی که اسفند ۱۴۰۱ با بلوکه کردن وجه ۵٠٠ میلیون تومانی در حساب وکالتی خود اقدام به ثبت‌نام کرده و نوبت‌دهی شده بودند، امکان ثبت درخواست یک خودرو از چهار خودروی عرضه شده وجود خواهد داشت.

بر اساس این گزارش؛ جدیدترین اطلاعیه سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی با اشاره به واردات خودرو‌های برقی تاکید دارد: "به اطلاع آن دسته از متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌رساند، سامانه صرفا جهت انتخاب خودرو‌ها به شرح جدول زیر از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ در دسترس است.

در این مرحله متقاضیان محترم می‌توانند یک اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر انتخاب نمایند. لازم به ذکر است هیچگونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفا برای ثبت نام کنندگان مرحله اول که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ حساب خود را بلوکه نموده اند می‌باشد.

الف- خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی:

جدول شماره 1: قیمت فروش محاسباتی قطعی خودروهای وارداتی در مبادی ورودی واحد: دستگاه / تومان

ردیف نام شرکت نشان تجاری مدل قیمت فروش قطعی درمبادی ورودی به تومان
1 جهان نوین NISSAN SUNNY 1,107,140,000
2 آرین پارس موتور Lamari EAMA HEV 1,543,400,000
3 بی ام کارز Hongqi EQM5EV (خودرو برقی) 1,805,460,000

تبصره: قیمت مندرج در جدول شماره 1، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.

بنابراین برآورد می‌شود که خودروی برقی EQM۵EV  که با قیمت قطعی یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی است، پس از افزوده شدن سایر هزینه‌ها نظیر مالیات بر ارزش افزوده، هزینه شماره گذاری و بیمه شخص ثالث و ... به دو میلیارد تومان برسد.

ب- خودروهای دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی:

جدول شماره ۲- برآورد قیمت فروش محاسباتی علی الحساب خودرو‌های برقی وارداتی در مبادی ورودی واحد: تومان / دستگاه

ردیف نام شرکت نشان تجاری مدل قیمت فروش علی الحساب درمبادی ورودی به تومان
1 معین خودرو ایرانیان Honda ENS1 (خودرو برقی) 1,850,000,000
2 ایران خودرو Luna GRE (خودرو برقی) 945,000,000

تبصره ۱ - قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد. واردکنندگان می‌توانند پس از فراخوان اولیه و با دریافت ۵۰% قیمت علی الحساب نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی اقدام نمایند

تبصره ۲ - قیمت قطعی خودرو‌های مذکور پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته و براساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.

تبصره ۳ - عدم واریز وجه در هر یک از مراحل ذکر شده و حداکثر ۵ روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه خودرو‌های وارداتی حذف می‌گردد.

تبصره ۴ –کلیه شرکت‌های واردکننده می‌بایست مطابق آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه از مشتریان اقدام نمایند در صورت تاخیر در تحویل و ... قرارداد‌های مذکور مشمول جرایم مندرج در آیین نامه فوق خواهند شد.

تبصره ۵ - تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت‌نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.

تبصره ۶ - آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌نمایند، در صورت تمایل نسبت به خودرو‌های ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.

تبصره ۷ - اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهاد‌های ذیربط قرار می‌گیرد.

 

 

 

دیگر خبرها

  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • اوج گیری انتقادات از اسرائیل در واکنش به بسته شدن دفتر الجزیره
  • تخلیه شمال فلسطین اشغالی از بیم واکنش حزب الله
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • واکنش رژیم صهیونیستی به تصمیم ترکیه برای تعلیق مبادلات تجاری
  • اردوغان : دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • اردوغان: دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است