Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- اگر به دیابت مبتلا هستید، رژیم غذایی و فعالیت بدنی دو رکن اصلی زندگی شما خواهد بود. پیروی از یک برنامه غذایی مناسب به شما کمک خواهد کرد تا میزان قند خون بدن خود را همیشه در حالت طبیعی حفظ کنید.   اما چه چیزی بخورید؟ چه مقدار بخورید؟ و چه زمان بخورید؟ تمام این سوالات برای یک فرد مبتلا به دیابت مطرح می‌شود و نیاز به پاسخ دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  غذای مناسب برای دیابتی ها ممکن است نگران این باشید که ابتلا به دیابت شما را از خوردن غذا‌های لذت بخش محروم کند. اما اینطور نیست، شما هنوز می‌توانید غذا‌های مورد علاقه خود را میل کنید، اما ممکن است نیاز باشد که در مقادیر و دفعات کمتری سمت چنین خوراکی‌هایی بروید.
۴ گروه غذایی اصلی که می‌تواند در سبد غذایی شما باشد شامل:
• سبزیجات بدون نشاسته مثل کلم، هویج، گوجه، بروکلی و سبزیجات دارای نشاسته مثل سیب‌زمینی، ذرت و نخود سبز
• میوه‌ها شامل پرتقال، موز، سیب و انگور در سبد غذایی شما برای رساندن کربوهیدرات سالم به سلول‌ها مورد نیاز هستند.
• پروتئین شامل گوشت قرمز، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ و خشکبار
• لبنیات بدون چربی یا کم چرب   در صورت ابتلا به دیابت چه غذا‌هایی منع مصرف دارد؟ • غذا‌های سرخ شده و سایر غذا‌هایی که چربی اشباع و ترانس دارند.
• غذا‌های پر نمک، شیرینی‌جات مثل شکر، بستنی، آب‌نبات
• نوشیدنی‌هایی با شکر زیاد مثل شربت و نوشیدنی‌های ورزشی و انرژی‌زا
نوشیدنی‎های الکلی نیز در افراد مبتلا به دیابت منع مصرف دارد، زیرا الکل باعث افت قند خون می‌شود.بیشتر بخوانید علائم و انواع بیماری دیابت چیست و چگونه بفهمیم دیابت داریم؟ بهترین رژیم‌های لاغری؛ از رژیم لاغری کم چربی تا رژیم لاغری یک ماهه روش بشقاب دیابتی چیست؟ یکی از روش‌های بسیار پرکاربرد و مفید برای توزیع کافی و صحیح کربوهیدارت و سایر مواد مغذی برای افراد مبتلا به دیابت، استفاده از روش بشقاب دیابتی است. در این روش در وعده‌های غذایی بشقاب غذاخوری خود را به سه بخش مانند شکل زیر تقسیم کنید.   بخش بزرگتر را به سبزیجات بدون نشاسته مثل هویج، گوجه، اسفناج، کلم، بادمجان یا بروکلی اختصاص دهید. یکی از بخش‌های کوچکتر را به غذا‌های حاوی نشاسته مثل ذرت، برنج، ماکارونی، نخود و بخش کوچکتر دیگر را به غذا‌های حاوی پروتئین مثل تخم‌مرغ، گوشت قرمز، ماهی و مرغ اختصاص دهید.     اهمیت فعالیت بدنی و ورزش برای کنترل دیابت فعالیت بدنی یکی از بخش‌های مهم برای کنترل میزان قند خون شما خواهد بود. علاوه بر این میتواند فشارخون را کاهش داده و جریان خون را درون رگ‌ها بهبود بخشد.
قبل، حین و بعد از فعالیت بدنی، آب بنوشید تا میزان آب بدن شما در حالت طبیعی باشد. ورزش و فعالیت بدنی میتواند قند خون شما را کاهش دهد بنابراین از ورزش‌های سنگین و استقامتی که باعث افت شدید قند خون می‌شوند اجتناب کنید و میزان قند خون خود را حتما قبل و پس از ورزش کنترل کنید
افراد مبتلا به دیابت معمولا مشکلاتی در پا‌های خود دارند. دلیل این موضوع جریان خون ضعیف و تخریب اعصاب حسی در پا می‌باشد. حتما از کفش‌های مناسب و راحت مخصوص ورزش و فعالیت بدنی استفاده کنید.

منبع: niddk.nih.gov

منبع: فرارو

کلیدواژه: دیابت رژیم غذایی دیابت قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۳۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریبا به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • نتیجه تحقیقی تازه درباره نشستن و تحرک
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت