Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین ملك‌مكان، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس امروز، 2 مردادماه در دیدار با اعضای هیئت امنای موكب حضرت ابوالفضل(ع) قشقایی‌های ایران در كربلا گفت: 76 امام‌جمعه در استان حضور دارند که ظرفیت بسیار خوبی برای فعالیت‌های فرهنگی است.

وی افزود:‌ فارس یکی از استان‌هایی است که اکثر شهرها و شهرستان‌های آن دارای امام‌جمعه هستند تا جایی که حتی یکی از روستاهای استان نیز دارای نماز جمعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملک‌مکان اظهار کرد: اگر در کارهای فرهنگی و تبلیغی عشایری نیاز به حمایت بود این آمادگی وجود دارد با توجه به اینکه ائمه جمعه متولیان فعالیت‌های فرهنگی هستند همراهی‌هایی را داشته باشند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس با اشاره به اینکه ارائه گزارش فعالیت‌های فرهنگی عشایری به‌ویژه موکب قشقایی‌ها موجب خوشحالی و خرسندی است، گفت: جامعه عشایری جامعه‌ای بزرگ، اصیل و کهن است.

وی با بیان اینکه در شهرستان‌ها از وجود ظرفیت‌های عشایر استفاده می‌کنیم، افزود: با جامعه عشایر آشنا هستم، چراکه خودم نیز اهل روستا بوده و بافرهنگ و آداب آشنایی کامل دارم.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه در استان فارس بروز و ظهور منش عشایر را کار بسیار بزرگ و مطلوبی دانست و گفت: تشکیل گروه‌های تبلیغی در میان عشایر بسیار کار فرهنگی بسیار خوبی است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي ائمه جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۵۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ حجت الاسلام علی اصغر ثنایی به مناسبت شانزدهم اردیبهشت سالروز تاسیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به فرمان امام خمینی در سال ۱۳۵۸ با تشریح فعالیت‌های این مجموعه گفت: فعالیت‌های تبلیغی این مجموعه، عرصه‌های فرهنگی تبلیغی، آموزش، پژوهش، هنر و رسانه را شامل می‌شود. 
وی افزود: دفتر تبلیغات اسلامی در موضوعات جدید و مورد نیاز جامعه همچون سبک زندگی، اخلاق و خانواده، فضای مجازی، هنر و فرقه‌های انحرافی اقدامات مناسبی داشته است.

دیگر خبرها

  • دیدار ائمه جمعه خراسان جنوبی با حجت الاسلام و المسلمین عبادی
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • تلف شدن ۵۰ راس گوسفند عشایر در اثر رعد و برق
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • آذرخش، ۵۰ رأس دام عشایر فارس را تلف کرد
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت