Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی ظهر چهارشنبه در نشست شورای سیاست‌گزاری ائمه جمعه استان قم که در سالن محراب شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، اظهار داشت: بزرگداشت آیت‌الله مشکینی امری ضروری است و معرفی این شخصیت در چهلمین سالگرد نماز جمعه باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: آیت‌الله مشکینی علاوه بر اینکه یکی از چهره‌های شاخص اخلاق در حوزه بود، در خطبه‌خوانی و نماز خواندن نیز اسوه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان قم با بیان اینکه امر به تقوا در سخنان آیت الله مشکینی جایگاه ویژه‌ای داشت، افزود: آنچه آیت الله مشکینی در حوزه تقوا مطرح کرده امروزه به کتاب تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه خطبه‌های آیت الله مشکینی دلسوزانه، عاطفی و دور از تنش و چالش بود، تصریح کرد: خطبه‌های آیت‌الله مشکینی کوتاه و متناسب با ایام بود که این مسئله امروزه باید مورد توجه قرار گیرد.

آیت الله سعیدی تأکید کرد: امام‌جمعه شهر باید از نظر اخلاق، رفتار، پوشش و گفتار خود برای همگان الگو باشد.

وی به قرائت سوره‌های جمعه و منافقان توسط آیت‌الله مشکینی اشاره کرد و افزود: متأسفانه امروزه این سوره‌ها کمتر توسط ائمه جمعه قرائت می‌شود.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری نماز جمعه را وظیفه ستاد و ائمه جمعه دانست و افزود: افراد مختلف نباید بدون هیچ قاعده و اصولی در مورد نماز جمعه اظهار نظر کنند.

وی در خصوص حضور مردم در نماز جمعه نیز افزود: مردم با نیت معنوی، سیاسی، عبادی و اجتماعی در نماز جمعه شرکت می‌کنند.

آیت الله سعیدی اظهار کرد: مردم نماز جمعه را واجب می‌دانند و نسبت به آن نگاهی متفاوت دارند.

وی با بیان اینکه در قرآن کریم بر اهمیت روز جمعه تأکید شده است، افزود: با وجود تأکید قرآن کریم بر کار کردن در روز جمعه برخی این روز را تعطیل کرده و هیچ کار مفیدی انجام نمی‌دهند.

امام جمعه قم ادامه داد: باید تلاش کنیم که خواندن سوره جمعه و منافقان مورد استقبال مردم قرار گیرد.

کد خبر 4675473

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله مشکینی قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۶۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است

ایسنا/قم رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی، با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین زارعان، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: معارف و آموزه‌های دینی در سه بخش اعتقاد، اخلاق، احکام و شریعت خلاصه می‌شود؛ بخش احکام و مناسک مورد توجه قرار گرفته، اما به باورها و اعتقادات توجه کمتری شده در حالی که فلسفه دین متکفل آن است.

وی ادامه داد: در بخش پاسخ به شبهات اعتقادی، اندیشمندانی کار کرده‌اند، اما بخش اخلاقیات با توجه به فراگیری و اقبال عموم مردم، کمتر در مقام عمل مورد توجه قرار گرفته است و به وسعت سایر بخش‌ها مهندسی علمی اتفاق نیفتاده است.

زارعان افزود: حوزه‌های علمیه باید به اخلاقیات توجه بیشتری داشته باشند، غیر از مقام دانش، در مقام رفتار و سبک زندگی مشکلات بسیاری داریم. آنچه ما در جامعه انسانی عصر امروز شاهد آن هستیم در فلسطین و ماجرای غزه، بیش از اینکه یک معارضه سیاسی و نظامی باشد یک بداخلاقی در جوامع انسانی است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت بیان کرد: بزرگترین شاخص‌های اخلاقی در جنگ‌های صدر اسلام اتفاق افتاده است، در جریان نهضت عاشورا با توجه به جنگ بودن آن، مباحث اخلاقی زیادی پیش آمد؛ اما در جریان غزه تمام معیارهای اخلاقی زیرپا گذاشته شده تخریب و قتل کودکان و زنان و نسل‌کشی و گرسنگی همگی دایرةالمعارف بی‌اخلاقی در غزه است.

زارعان با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و هم توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

وی اظهار کرد: این موسسه ۱۴ سال در محورهای اخلاقی و تربیتی و رشته‌های مرتبط در حوزه رشد اخلاقی مانند روانشناسی و علوم تربیتی فعالیت داشته و موسسه آموزش اخلاق و تربیت یکی از فعالیت‌های این موسسه (جامع اخلاق و تربیت) است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت تصریح کرد: ۴۰۰ نفر از طلاب سطح ۲ حوزه‌های علمیه با توجه به کیفی‌نگری از طریق آزمون و مصاحبه‌های علمی وارد این موسسه شدند؛ در این موسسه بنا نیست تولید مدرک و جذب حداکثری اتفاق بیفتد بلکه به دنبال کیفیت هستیم.

وی یادآور شد: موسسه در دوره‌های رسمی طلاب سطح ۲ برای مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دارد و در رشته‌های اخلاق اسلامی، مشاوره، روانشناسی اسلامی و تربیت اخلاقی فعالیت دارد؛ دوره‌های فشرده و کوتاه مدت مانند اخلاق اسلامی، مشاوره اسلامی، تربیت مربی کودک و نوجوان، برنامه‌ریزی آموزشی و مدیریت آموزشی به صورت مقطعی نیز در موسسه برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • آیت الله ابراهیم امینی و تربیت عقلانی
  • نماز جمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • بازدید آیت‌الله رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • چهره متفاوت بازیگر نقش علی در آینه عبرت بعد از ۳۵ سال
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد