Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن قاسمی قائم مقام هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما)  امروز چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸ در حاشیه تعویض موتور ایرباس ۳۰۰-۶۰۰ ایران‌ایر که برای پروازهای حج در حال آماده‌سازی است، گفت: تمامی هواپیماهای هما که برای پروازهای بین‌المللی استفاده می‌شد، برای پروازهای حج منتقل شده و پروازهای بین‌المللی دیگر این شرکت را نیز، سه شرکت داخلی و یک شرکت ترکیه‌ای انجام می‌دهند؛ اما پس از اتمام عملیات حج پروازهای خارجی را ایران ایر ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تاکنون ۵۲ هزار حاجی را با هواپیماهای هما با ۲۰۹ جابجا شدند و روند انتقال حجاج بسیار خوب بوده است امیدواریم طبق برنامه تا ۱۴ مرداد انتقال حجاج به همین شکل ادامه یابد.

قائم مقام هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) افزود: میزان تاخیرات پروازی عملیات حج تمتع امسال بی‌سابقه بود و به طور متوسط تنها ۷ دقیقه تاخیر پروازی داشته‌ایم که مقداری از تاخیرها به خاطر ادای نمازجماعت مغرب بوده و پس از نماز، پرواز انجام شده و امیدواریم متوسط تاخیرهای حج تا ۱۴ مرداد کمتر شود.

وی با تاکید بر اینکه انتقال ۵۵۶ هزار زائر بیت الله الحرام در ۳۳ روز صرفاً با هواپیماهای هما باورکردنی نبوده، گفت: این اتفاق با کمک معاونت مهندسی و تعمیرات ایران ایر انجام شد که نمونه آن، تعویض موتور هواپیمای ایرباس ۳۰۰-۶۰۰ ایران ایر در عرض یک روز بوده است. سه روز قبل خلبانان هما متوجه شدند، موتور هواپیما نیاز به مانیتورینگ دارد؛ از این رو علیرغم اینکه به این هواپیما نیاز داشتیم، از ساعت ۴ صبح امروز عملیات تعویض موتور شماره یک این هواپیما آغاز شده و تا پایان امشب به اتمام خواهد رسید؛ به نحوی که هواپیمای مذکور از صبح فردا(۳ مرداد ۹۸) در مدار قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: رکورد تعویض موتور ایرباس در یک روز ثبت شد

قاسمی تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات مناسب معاونت مهندسی و تعمیرات ایران ایر در طول عملیات حج تمتع امسال، تعمیر یکی از ایرباس هایی بود که در فرودگاه ساری با تیر چراغ برق برخورد کرد و در کمتر از شش ساعت، کل تعمیرات و بازسازی هواپیما و وارد شدن آن به مدار عملیاتی انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: سازمان هواپیمایی عربستان به طور کلی در جریان حج امسال مناسب عمل کرد و مشکلی از نظر پذیرش هواپیماهای هما در فرودگاه های جده و مدینه نداشتیم.

قائم مقام ایران ایر در پاسخ به پرسشی در مورد اقدامات جدید هما در زمینه توسعه ناوگان ، گفت: برای خرید و اجاره ناوگان جدید برنامه داریم.

انتهای پیام/

برنامه ریزی برای توسعه ناوگان هوایی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۸۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت بوئینگ نخستین ماموریت استارلاینر خود را در تاریخ ششم ماه می‌سال جاری و کمتر از ده روز دیگر در یک پرواز آزمایشی حیاتی برای ناسا به فضا پرتاب می‌کند تا نشان دهد کپسول فضایی تجاری خود برای انتقال خدمه این سازمان به ایستگاه فضایی بین‌المللی آماده است.

آزمایش پرواز خدمه استارلاینر در یک ماموریت یک هفته‌ای از مجتمع پرتاب فضایی ۴۱ ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا راه اندازی می‌شود. 

مقامات آژانس ناسا ساعاتی پس از پایان تمرین گفتند، بوچ ویلمور و سونی ویلیامز فضانوردان ناسا در این ماموریت تاریخی آزمایش حیاتی لباس را قبل از پرتاب به پایان رسانده‌اند.

آنها در یک پست وبلاگی در روز جمعه نوشتند: ویلمور و ویلیامز یک سری از نقاط عطف روز پرتاب را از جمله هماهنگ‌سازی، کار در شبیه‌ساز عرشه پرواز و کار کردن با همان نرم‌افزاری که در حین پرتاب استفاده می‌شود را عملیاتی کرده و اکنون همه چیز آماده شروع این پرتاب تاریخی است.

این تمرین در مرکز فضایی کندی ناسا در اورلاندو، فلوریدا انجام شد و شامل یک روند شمارش معکوس با فضاپیمای استارلاینر بود که بالای موشک اطلس‌وی قرار دارد و آن را به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌رساند.

نخستین مأموریت استارلاینر با فضانوردان، با هدف صدور گواهینامه این فضاپیما برای ماموریت‌های شش ماهه به ایستگاه فضایی بین المللی که ممکن است از سال ۲۰۲۵ آغاز شود، صورت می‌گیرد.

بوچ ویلمور، فرمانده آزمایش پرواز خدمه بوئینگ استارلاینر و خلبان سونیتا ویلیامز، جت مافوق صوت T-۳۸ ناسا را پس از یک پرواز کوتاه از میدان الینگتون در هیوستون در نزدیکی مرکز فضایی جانسون، در تأسیسات پرتاب و فرود مرکز فضایی فرود آوردند.

مأموریت یک هفته‌ای فضانوردان به ایستگاه فضایی بین‌المللی، آخرین سفر آزمایشی برای استارلاینر بوئینگ است تا ثابت کند برای پرواز‌های عملیاتی خدمه ناسا آماده است. در پایان ماموریت، استارلاینر با چتر به زمین و در جنوب غربی ایالات متحده فرود می‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوخت موشک ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل چه بود؟
  • اولین پرواز شهرکرد به عسلویه انجام شد
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • موتورسیکلت ۴ میلیاردی قاچاق در اصفهان توقیف شد
  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • پرواز مشهد به تهران با ۵۰۰ دقیقه تاخیر انجام شد
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد از امروز
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت