Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزدان خواه با اشاره به اینکه تغییرات قیمتی این اقلام ماهیانه برای خانوار شهری و روستایی متفاوت است، گفت: یک خانوار ۴ نفره ۲۷ درصد از درآمدش را در سال صرف خورد و خوراک می کند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «منصوره یزدان‌خواه» در گفتگوی خبری ساعت 18 و 30 دقیقه شبکه خبر سیما با اشاره به آخرین نرخ تورم اعلامی از سوی مرکز آمار ایران با بیان اینکه نرخ تورم ماهیانه تیر ماه 98 نسبت به ماه گذشه 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8 در واحد درصد افزایش نشان می دهد، گفت: نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به تیر ماه 40.4 دهم درصد و تورم تیر 98 نسبت به تیرماه سال گذشته 48 درصد محاسبه شده است.

 

مدیر کل دفتر شاخص قیمت‌های مرکز آمار با اشاره به اینکه بر اساس آمارگیری های انجام شده تورم سال خانوارهای شهری نیز حدود 40 درصد افزایش داشته است درباره نحوه محاسبه نرخ تورم گفت: با مراجعه به مراکز خرید اقلام در نظرگرفته شده ماه به ماه قیمت ها محاسبه و تغییرات قیمت ها بصورت آمار ماهیانه ثبت می شود و در سبد آمارگیری مرکز آمار 1000 قلم کالا در گروههای دوازده گانه خوراک و غیر خوراکی لحاظ می شود.

 

یزدان‌خواه با اشاره به اینکه تغییرات قیمتی این اقلام ماهیانه برای خانوار شهری و روستایی متفاوت است، افزود: یک خانوار 4 نفره 27 درصد از درآمدش را در سال صرف خورد و خوراک می کند و هرچه تورم بالاتر رود قدرت خرید خانوارها کمتر و میزان اختصاص درآمد خانوار به خرید اقلام خوراکی بیشتر می شود.

 

وی با اشاره به اینکه از نظر مرکز آمار تورم میانگین متوسط کل کالا و خدمات مصرفی کل خانوارهای کشور است، گفت: از هزار قلم کالای در نظر گرفته شده ماهیانه قیمت 475 قلم کالا سنجیده می شود. جامعه هدف آمارگیری 80 میلیون ایرانی است.

 

مدیر کل دفتر شاخص قیمت‌های مرکز آمار با اشاره اینکه نرخ تورم به عنوان یک شاخص کلان در تصمیم گیری های کلان کشور قرار می گیرد، گفت: میانگین تورم 12 ماه گذشته منتهی به تیر 98 حدود 3.5 درصد بوده است./

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیراز اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد بیرجند آیت الله اعرافی کانون مساجد اردبیل خراسان جنوبي روزنامه مرکز آمار ایران سبد کالا تورم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۸۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • پیام مشخص از بازار مسکن؛ جمعیت خانه‌ندار‌ها چه می‌گوید؟
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • جمعیت خانه‌ندار‌ها
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد