Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مختار جلالی جواران عصر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، افزود : فعالیت مراکز دولتی در گرو تغییر ماهیت این مراکز به خصوصی و یا معرفی مرکز جایگزین خصوصی خواهد بود.

وی گفت: دانشگاه های کلاسیک و رسمی کشور به عنوان نسل اول و دوم دانشگاه از دهه های گذشته وجود داشته اند و از دو دهه قبل که جای خالی دانشگاه های مهارت افزایی در راستای تربیت نیروهای متخصص احساس شد دانشگاه های نسل سوم با محوریت دانشگاه علمی و کاربردی و فنی و حرفه ای راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلالی جواران بااشاره  به تربیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار دانش آموخته در دانشگا ههای علمی کاربردی سراسر کشور گفت: ١١٠٠ مرکز علمی کاربردی در سطح کشور وجود داشت که براساس قانون سال ۹۶ شورای عالی اداری کشور مبنی بر ممنوعیت فعالیت مراکز علمی کاربردی دولتی  از این تعداد تنها ۵۲۰ واحد  به عنوان مراکز  بخش خصوصی و عمومی فعال هستند.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور همچنین گفت: طبق برنامه ششم توسعه تا پایان این برنامه ۳۰ درصد دانشجویان کشور در بخش مهارتی هستند که متاسفانه هنوز با این عدد ۱۸ درصد فاصله داریم و امیدواریم که بتوانیم این عقب ماندگی را تا پایان برنامه با کمک دانشگاه فنی و حرفه ای جبران کنیم.

وی بر ارتقای کیفیت دانشگاه جامع تاکید کرد و گفت: دانشگاه علمی کاربردی نسبت به دانشگاه های نسل اول و دوم دارای اهداف و ماموریت های کاملا متفاوتی است به طوری که در این دانشگاه ۶۰ درصد دروس به صورت عملی و تنها ۴۰ درصد به صورت تئوری و نظری است.

جلالی جواران همچنین افزود: این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه کشور، معاونت نظارت را دارد که بر همین اساس نظارت های سخت گیرانه ای را بر مراکز اعمال می کنیم.

وی تصریح کرد:  برخی از مراکز دانشگاه جامع علمی و کاربردی در گذشته صرفا به دنبال منافع تجاری و اقتصادی بودند اما امروز به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد مراکز کم کیفیت و بی کیفیتی که تنها ختم به مدرک گرایی باشند ادامه حیات بدهند.

جلالی جواران همچنین گفت: پیش بینی ما این است که دانشجویان فعالتر و جوان تر و از علاقمندی بیشتری را جذب این دانشگاه کنیم و فردی مشغول به فراگیری علم شود که با آمادگی کامل در جهت رفع نیازهای جامعه بخواهد شغلی را ایجاد و یا کاری را انجام دهد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: این  دانشگاه نسبتا به اهداف و برنامه های خود نزدیک شده است اما همچنان اعتقاد داریم فضا برای انجام کار وجود دارد و با توجه به چابکی که در این دانشگاه هم اکنون وجود دارد، امیدواریم به نتایج مطلوب برسیم.

وی در ادامه با اشاره به پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی گفت: هیچ منعی برای پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشگاه وجود ندارد اما اصرار ما در این است که فعلا به این مقوله ورود نکنیم چرا که دانشگاه های دیگر در کشور می توانند این کار را به خوبی انجام دهند.

۹۸۸۹/ ۵۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۹۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران (مرحله استانی) به منظور شرکت در نخستین دوره مسابقه ملی «سدید» را تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسابقه ملی «سدید» در ۴ بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.


در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت ۳ دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.


براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.


دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند و یا مشخصات خود را به پیام‌رسان ایتا و تلگرام با شناسه @ FarhangiJUT ارسال کنند.


برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.


جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:


یک جایزه ۲۰ میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای دو نفر
۳ جایزه ۵ میلیون ریالی برای سه نفر


سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود