Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مجتبی صدیقی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با بیان اینکه تمام مشکلات مرتبط با فرصت های مطالعاتی به دانشگاه ها ابلاغ شده است، افزود: سال جاری در خصوص اعتبارات ارزی و ریالی، مشکلات و محدودیت هایی وجود دارد که مشابه سال گذشته نمی توان با اطمینان پیش رفت.
وی اظهار داشت: سازمان امور دانشجویان ضمن پیگیری های مستمر و روزانه با بانک مرکزی در مورد تهیه ارز و سازمان برنامه و بودجه برای تهیه ریال، کاملاً محتاطانه به دانشگاه ها اعلام کرد با سهمیه های کمتر از میزان مدنظر، اعزام نیمی از دانشجویان را به فرصت های مطالعاتی دنبال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به کاهش بودجه ۹۸ سازمان امور دانشجویان برای فرصت های مطالعاتی اشاره کرد و گفت: در بودجه پیشنهادی سازمان امور دانشجویان برای امسال اعزام ۲ هزار دانشجوی دکتری به فرصت های مطالعاتی اعلام شده بود و بر این باور بودیم اعزام در این سطح صورت گیرد، اما بودجه فرصت های مطالعاتی در زمان تصویب کاهش یافت.
صدیقی با بیان اینکه به نسبت بودجه تصویب شده تعداد اعزام ها نیز کاهش یافت، تاکید کرد: سیاست سازمان امور دانشجویان در خصوص اعزام به فرصت های مطالعاتی امسال به این شکل است که علاوه بر تعدادی از سهمیه های باقی مانده سال گذشته، اعزام حدود ۷۰۰ نفر امسال در دستور کار دانشگاه ها قرار گیرد تا در ادامه مسیر، مشکلات اعزام سایر دانشجویان، برطرف شود.
رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: امیدواری زیادی برای اعزام تعداد بیشتری از دانشجویان به فرصت های مطالعاتی وجود داشت، اما بحث تامین ارز خیلی تدریجی و محدود صورت می گیرد و نمی توانیم تعهدات زیادی ایجاد کنیم که بعد امکان پاسخگویی به آن را نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه پیگیری های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان امور دانشجویان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: کاهش اعتبارات ریالی را باید بپذیریم و در مورد تامین ارز به شکل اسکناس به شدت محدودیت داریم؛ به طوری که در این زمینه به آهستگی پیش می رویم و به هر میزان که افق کار در تامین ریال و ارز روشن تر شود، دست ما برای اعزام تعداد بیشتری از دانشجویان دارای سهمیه بازتر می شود.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره اعزام های سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته بیش از هزار و ۴۰۰ نفر به فرصت های مطالعاتی اعزام شدند و با وجود اینکه سازمان امور دانشجویان امسال قصد اعزام دانشجویان بیشتری را داشت، اما بر اساس ابلاغ بودجه های ریالی، باز هم با کاهش مواجه شدیم.


فرصت‌های مطالعاتی داخل
صدیقی درباره فرصت های مطالعاتی داخل کشور هم گفت: دانشجویان دکتری که متقاضی فرصت‌های مطالعاتی داخل کشور هستند، امکان استفاده از تجهیزات، امکانات و مشورت‌های استاد یک دانشگاه بزرگ‌تر را به مدت ۶ ماه دارند.
وی یادآور شد: کمک هزینه‌ای به دانشگاه و دانشجو برای فرصت مطالعاتی داخل پرداخت می‌شود که مساوی با حقوق مربی پایه یک و بین ۹۰۰ هزار تا یک میلیون تومان است.
رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه فرصت‌های مطالعاتی نسبت به بورسیه برای وزارت علوم و دولت هزینه کمتری دارد، اظهارداشت: دانشجویان بورسیه برای مدت چهار سال در مقطع دکتری اعزام می‌شوند و به ازای هر بورسیه، دست کم هشت دانشجو می‌توانند به فرصت‌های مطالعاتی کوتاه مدت بروند.
صدیقی در مورد تعرفه فرصت‌های مطالعاتی خارج از کشور نیز خاطرنشان کرد: این تعرفه‌ها تقریباً مانند مبلغی است که برای بورسیه‌ها اختصاص می‌یابد و مطابق با مصوبه هیأت دولت است. در کشورهای اروپایی تعرفه فرصت‌های مطالعاتی بین هزار و ۲۰۰ تا هزار و ۳۰۰ یورو و در کشورهای آسیایی این رقم کمتر است.
سال گذشته هزار و ۲۰۰ دانشجوی دکتری به فرصت های مطالعاتی اعزام شدند و حدود ۶۰۰ دانشجوی دیگر هم از فرصت تحقیقاتی داخل کشور استفاده کردند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام

ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه تا ۲۵ اردیبهشت ماه ادامه دارد و دانشجویان می‌توانند به صورت اینترنتی ثبت‌نام خود را انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از سوی سازمان امور دانشجویان به منظور بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در حوزه‌های ورزشی، با حضور تمامی دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور در ۳ حوزه ورزش‌های رباتیک، ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

مسؤولان سازمان امور دانشجویان درباره این المپیاد توضیحاتی ارائه دادند.

هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان هم در رابطه با برگزاری المپیادهای فناورانه گفت: هدف ما این است تا با برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی به خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه المپیاد جدیدی را با عنوان المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی راه اندازی کرده‌ایم؛ اظهار کرد: این المپیاد در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

ابولفضل دانشور سرپرست اداره کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان کشور در رابطه با برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه گفت: یکی از فعالیت‌های ارزشمندی که در دولت سیزدهم در سازمان امور دانشجویان طراحی شده‌، المپیاد ورزش‌های فناورانه است که آئین نامه و شیوه نامه این المپیاد به دانشگاه‌ها نیز ابلاغ شده است.

وی افزود: ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه از ۲۵ فروردین آغاز شده و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان نیز در رابطه با برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه گفت: جامعه دانشگاهی نیازمند تحرک، شادابی و نشاط، پویایی و رقابت سالم دانشجویی است.

وی افزود: یکی از فاخرترین برنامه‌هایی که سازمان امور دانشجویان دارد در رویکرد جدید و در مدیریت جدید طراحی و اجرا شده المپیاد ورزش‌های فناورانه است، این المپیاد سعی می‌کند تا آن فضای المپیادی را وارد جامعه کند.

المپیاد ورزش‌های فناورانه در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

در حوزه ورزش‌های رباتیک شرکت کننده‌ها با تلفیق دانش نظری و فعالیت‌های عملی با یک دیگر به رقابت می‌پردازند و در حین مسابقه با فناوری‌های روز و حل چالش‌های فناورانه آشنا می‌شوند.

در یکی دیگر از رویدادهای مهم این المپیاد دانشجویان با ارتقای روحیه تیمی، طراحی ربات‌های ورزشی را تجربه می‌کنند.

المپیادهای ورزشی رباتیک در رشته‌های مختلف برگزار می‌شود و دانشجویان علاقمند می‌توانند باتوجه به علاقمندی‌های خود در این رشته‌ها ثبت‌نام کنند.

حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، شرکت کننده‌ها باید با استفاده از تجهیزات الکترونیکی و در فضای مجازی با یکدیگر رقابت می‌کنند، ورزش‌های دیجیتال به صورت فردی و گروهی انجام می‌شود.
جزئیات مسابقه تحلیل بیو مکانیکی

مسابقه در روز اول با عنوان (تحلیل بیو مکانیکی و آسیب شناسی فعالیت ورزشی) است که عمدتاً دانشجویان تربیت بدنی، مهندسی پزشکی، ریاضیات و فیزیک در آن شرکت می‌کنند اما محدودیتی برای دانشجویان دیگر وجود ندارد.
روز دوم مسابقه، بخش آسیب شناسی حرکات ورزشی برگزار خواهد شد که بر اساس آن نمودارهای گیت ورزشکاران و اطلاعات سینماتیک یک فعالیت ورزشی در اختیار ورزشکاران قرار می‌گیرد و شرکت کنندگان باید با استفاده از تحلیل بردارها و یا نرم افزارهای مهندسی به تحلیل آسیب ورزشی و میزان آن می‌پردازند.

لازم به ذکر است؛ علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی Setav.ir/stso نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

کد خبر 750670

دیگر خبرها

  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • شلیک مستقیم پلیس آمریکا به دانشجویان دراعتراضات ضد صهیونیستی
  • ادامه اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران