Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه «بسته حمایتی دولت از بیماران نابارور در مرکز ناباروری میلاد اجرا می‌شود»، گفت: به منظور کاهش هزینه‌های فرزندآوری برای بیمارانی که مشکل باروری دارند، دولت برای هر بیمار یک میلیون و ۷۰۰هزار تومان یارانه اختصاص داده است.

به گزارش قدس آنلاین، نیره خادم غیابی با بیان اینکه «زوجی که یک سال از اقدام برای فرزندآوری آنها گذشته باشد و از راه‌های پیشگیری‌کننده استفاده نکرده وصاحب فرزند نشده باشند را زوج نابارور می‌نامند»، اظهار کرد: عوامل مختلفی در ناباروری یک زوج موثر است که در حال حاضر سهم زن و مرد در ناباروری برابر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مرکز ناباروری میلاد با اشاره به اینکه «تغذیه، سبک زندگی، محیط کار، وراثت و... می تواند در نابارور شدن یک زوج موثر باشد»، بیان کرد: به زوجینی که در مسیر بارور شدن با مشکلاتی مواجه هستند پیشنهاد می شود به مراکز ناباروری مراجعه کنند تا ضمن بررسی‌های لازم،  متحمل هزینه‌های گزاف مطب پزشکان نشوند و علاوه براین در روند درمان نیز بتوانند از بسته حمایتی دولت استفاده کنند.  خادم با بیان اینکه «متاسفانه گاهی شاهد هستیم زوجی سه سال در انتظار فرزند هستند و پس از بررسی پرونده درمانی متوجه می شویم که آزمایشات اولیه و اساسی را هنوز انجام نداده اند»، بیان کرد: در این مرکز متخصصین اورولوژی سلامت مردان را از حیث باروری ارزیابی می کنند و متخصصین نازایی نیز بانوان را در مسیر باروری یاری می‌رسانند. استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه «در مرکز ناباروری میلاد برای کمک به بیماران بسته های حمایتی در نظر گرفته شده است و علاوه براین با همکاری مرکز برکت خدماتی به زوجین ارائه می شود»، عنوان کرد: بیمه‌ها نیز از سال ۹۰ همکاری خوبی را با مرکز ناباروری میلاد دارند و در این مرکز هشت عضو فلوشیپ ناباروری و متخصص ناباروری زنان و دو نفر عضو هیات علمی اورولوژی به بیماران ارائه خدمت می کنند. وی با اشاره به اینکه «اقدامات مختلف درمانی برای بیماران در این مرکز انجام می شود»، گفت: براساس آمار سال ۹۷، خدماتی از جمله ویزیت متخصص نازایی، اورولوژی مردان، سونو گرافی، آزمایشگاه، عمل تخمک کشی، انتقال جنین، iui، هیروسکوپی جراحی، لاپاروسکوپی، pesa/test، تخمک اهدایی، اهدای جنین و رحم میزبان در این مرکز ارائه می شود.  خادم با بیان اینکه «در حوزه بسته‌های حماتی دولت نیز در سال ۹۶ در مجموع ۱۶۲۳ مورد طی سال از این بسته استفاده کردند»، افزود: در سال ۹۷ این آمار به ۱۵۷۷ رسیده است و در مجموع ۲۴۸ تولد نوزاد زنده در این مرکز انجام شده است. وی ادامه داد: در سال گذشته، ۷۷۱۵ مورد ویزیت متخصص نازایی، ۱۵۹۷ مورد ویزیت اورولوژی، ۱۱۱۵۷ مورد سونوگرافی، ۲۷۸۳مورد مراجعین آزمایشگاه، ۷۳۰ مورد عمل تخمک کشی، ۱۱۰۵ مورد انتقال جنین، ۸۱۲ مورد آی یو ای، ۱۱۷ مورد هیروسکوپی جراحی، ۱۰ مورد لاپاروسکوپی، ۷۳ مورد pesa، ۱۹ مورد تخمک اهدایی و ۱۵ مورد اهدای جنین در این مرکز انجام شده است. منبع: ایسنا انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: درمان ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۱۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس بیمارستان ولی‌عصر(عج) شهرستان بردسکن گفت: تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنند.

جمشید رحیمی در گفت و گو با ایسنا با گرامیداشت هفته سلامت به وضعیت ناباروری در مردان اشاره کرد و افزود: تشکیل زندگی مشترک شیرین است اما خانواده هنگامی تکمیل‌تر می‌شود که کودکشان را در آغوش گیرند.

وی با بیان اینکه تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنند، دلایل ناباروری در مردان را متفاوت دانست و تصریح کرد: یکی از موارد مهم و قابل درمان کریپتوارکیدیسم یا نهان بیضگی است.

رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) شهرستان بردسکن اذعان کرد: در دوران جنینی بیضه‌ها داخل شکم قرار دارند و به‌تدریج قبل از تولد به سمت پایین حرکت کرده و داخل کیسه بیضه جای می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۳ درصد موارد بیضه‌ها داخل شکم می‌مانند و یا در مسیر مهاجرت‌ گیر کرده و به کیسه بیضه نمی‌رسد و بیضه نزول نکرده، گفت: علاوه بر اینکه قدرت باروری پیدا نمی‌کند و به بلوغ نمی‌رسد در سنین میانسالی سرطانی شده و می‌تواند باعث مرگ فرد شود.

رحیمی افزود: اگر یک بیضه نزول کرده باشد فرد مشکل فرزندآوری ندارد ولی خطر سرطان برای بیضه دیگر وجود دارد. با معاینه توسط خود فرد و والدین و یا پزشک و مشاهده خالی بودن یک یا هر دو کیسه بیضه به این بیماری مشکوک شده و با سونوگرافی به تشخیص قطعی می‌رسیم.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۶ کودک در بردسکن به جمع نهان بیضگان بردسکنی اضافه می‌شود، افزود: بهترین سن تشخیص قبل از ورود به دبستان است.

رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) شهرستان بردسکن یکی از اهداف وزارت بهداشت را از معاینه دانش‌آموزان در مراکز بهداشتی درمانی توسط پزشک کشف همین بیماری دانست.

وی گفت: متأسفانه اکثر والدین حتی فرزند را به مرکز جامع سلامت نمی‌آورند و فرم مربوطه را به منشی پزشک داده و عجله دارند که سریع مهر زده شود و فرم را به مدرسه تحویل دهند.

رحیمی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ تعدادی از دانش آموزان پسر را در گروه ۶ تا ۱۸ سال معاینه کردم و ۷ مورد کشف شد. این افراد درمان شدند ولی بعضی از آنها فقط از خطر سرطان جستند ولی تا آخر عمر فرزندی نخواهند داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • مهم‌ترین عوامل ناباروری در بانوان (فیلم)
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • حمایت یک هزار و ۱۲۷ میلیارد تومانی از سبد امنیت غذایی مردم سیستان و بلوچستان