Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، "محمدعلی طالبی" در نشست منطقه علم و فناوری استان یزد با اشاره به طرح ایجاد محله ویژه علم و فناوری و بحث تغییر کاربری املاک داخل محدوده منطقه در نظر گرفته شده، گفت: باید تفاهم‌نامه هایی که با شهرداری منعقد شده،  مبنا قرار داده شود و اگر مواردی هم باید اضافه شود پیشنهاد آن در کمیسیون ماده 5 مصوب گردد و همچنین در شورای برنامه ریزی و توسعه، منطقه مدنظر با عنوان محله فناوری قلمداد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"طالبی" همچنین با اشاره به نگرانی‌های موجود نسبت به تغییر کاربری افزود: موارد مطرح شده به معنای تغییر کاربری تمام محله بصورت یک جا نیست و برای افرادی که خواهان تغییر کاربری املاک هستند باعث تسهیل در کارها خواهد شد.

استاندار یزد در ادامه  صحبت‌های خود خواستار تعریف جدول زمان‌بندی برای چشم انداز‌های این طرح در سال‌های آینده شد.

عالی ترین مقام اجرایی استان، با اشاره برگزاری 2 جلسه کاری با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور بصورت شخصی و همچنین با حضور نمایندگان، افزود: آقای جهانگیری از طرح‌های دانش بنیان و نوآوری در فناوری استقبال کرده اند و تاکید داشتند یزد با ظرفیت های موجود باید بحث‌های دانش بنیان را دنبال کند و به عنوان الگوی کشور در حوزه نوآوری و فناوری تبدیل گردد.

"طالبی" همچنین با اشاره به مباحث مطروحه در رابطه با سخنان آقای جهانگیری مبنی بر عدم پیگیری مسائل آب در برخی رسانه‌های استان، اظهار کرد: چنین حرفهایی مطرح نشده بلکه معاون اول رئیس جمهور  بر همت مسئولان استان در پیگیری  مسائل مرتبط با حوزه دانش بنیان و فناوری نیز تاکید کرد.

وی همچنین با اشاره به دیدار مدیران استانداری با نماینده ولی فقیه خاطر نشان نمود: امام جمعه استان پیشنهاد راه انداری نمایشگاهی دائمی برای حضور قطعات صنعتی که امکان ساخت در استان ندارند جهت مشاهده تولید کنندگان و نخبگان دانشگاهی را داده اند.

استاندار یزد در رابطه با پیشنهادآیت الله ناصری، با بیان خاطره ی از بازدید یکی از تولیدکنندگان استان در چادرملو که منجر به تولید قطعات مورد نیازی که پیش از آن در خارج تولید می‌شده، عنوان کرد: باید تلاش کنیم تا به بهانه‌های مختلف اتفاق‌هایی رخ بدهد تا هم توانمندی و ظرفیت‌های تولیدی استان نشان داده شود و هم نیازها و خلاء های موجود مشخص شود.

"طالبی" تصریح کرد: با شکل‌گیری این نمایشگاه و ایجاد تحرک جدی می‌توانیم بسیاری از نیازهای کشور را به اتکاء نیروهای فنی، دانشگاهی و واحدهای تولیدی استان که توانایی انطباق با شرایط خاص کشور را دارند ، برطرف کنیم.

استاندار یزد در پایان با اشاره به فرصت محدود موجود، افزود: در صورتی که با توجه به مشکلات موجود نتوانیم اقدام کنیم، در آینده و با ایجاد تحریم‌ها و فشارهای جدید از سوی دشمنان دچار مشکل خواهیم شد.

 

برندسازی در حوزه فناوری و دانش‌بنیان در استان مورد توجه قرار گیرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار یزد نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان در حوزه فناوری‌های نوین و به بحث‌ راه‌اندازی محله فناوری یزد، گفت: فضایی باید ایجاد گردد که توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان را فراهم کند و نباید باعث ایجاد ارزش افزوده کاذب و رانت گردد.

"‌اکرم فداکار" همچنین تصریح کرد: با توجه به نگرانی‌ها‌یی که در ارتباط با استقبال از راه اندازی محله فناوری یزد وجود دارد ولی با مطرح شدن جدی این طرح شاهد تقاضاهای فراوانی در جهت پیگیری زمان راه‌اندازی این مجموعه هستیم.

فداکار در پایان توجه بر ایجاد برندسازی در استان پس از ثبت یزد به عنوان شهر میراث جهانی، اظهار کرد: در حوزه فناوری باید نسبت به برندسازی توجه کافی داشته باشیم و عنوان مناسبی برای استان در حوزه فناوری داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علم و فناوری فناوری معاون اول رئیس جمهور معاون رئیس جمهور یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  محمدصادق خیاطیان به همراه جمعی از مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی، صبح امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ضمن نشست با اعضای هیئت مدیره شهرک صنعتی هشتگرد، از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک بازدید کرد.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، در گفتگو با مدیران عامل و مسئولان این شرکت‌های دانش‌بنیان، دستورات لازم جهت رسیدگی به مشکلات و پیگیری درخواست‌های این شرکت‌ها را صادر کرد.  

شهرک صنعتی هشتگرد با وسعتی بالغ بر ۲۵۰ هکتار، در فاصله ۹۰ کیلومتری پایتخت قرار دارد.

 دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی صبح امروز از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد بازدید و از نزدیک در جریان توانمندی‌ها و دستاورد‌های این شرکت‌ها قرار گرفت.

خیاطیان با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحد‌های صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاورد‌های بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحد‌های صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: شرکت دانش‌بنیان الکترونیک افزار آزما که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتور‌های دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشور‌های مختلفی صادر کرده است.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان همراه پوشش نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴)  باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

خیاطیان در پایان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیاز‌های اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!