Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@02:55:07 GMT

۹۰ کارگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی تجهیز شدند

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۳۳۳۶۹

۹۰ کارگاه فنی و حرفه ای خراسان جنوبی تجهیز شدند

خوشایند گفت: درصدد به روز کردن تجهیزات فنی و حرفه‌ای هستیم و در سال گذشته نیز ۹۰ کارگاه استان تجهیز شدند اما همچنان نیاز به روزرسانی تجهیزات در استان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حسین خوشایند» صبح امروز (۳ مرداد) در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: مهارت آموزی برای ارتقای مهارت شاغلان و کسانی که فاقد مهارت هستند یکی از رسالت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: 18 گروه مشخص مانند جوانان فاقد مهارت، دانشجویان، فارغ التحصیلان دانشگاهی، سربازان وظیفه، زندانیان، آسیب دیدگان اجتماعی، عشایر و روستاییان و اتباع خارجه جامعه هدف هستند که باید به آن‌ها در طول سال خدمات مختلف ارائه کنیم.

 

وی با بیان اینکه کارهای مهارت‌آموزی در دو بخش دولتی و خصوصی ارائه می‌شود، افزود: تمام خدمات ارائه شده توسط بخش دولتی رایگان است و در حال حاضر نیز 19 مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دولتی در استان وجود دارد که این مراکز دارای 102 کارگاه مجهز است و بیش از 500 حرفه شغلی در آن به جامعه مخاطب ارائه می‌شود.

 

خوشایند با بیان اینکه طی یک سال گذشته بالغ بر 22 هزار و 100 نفر دوره از ظرفیت بخش دولتی استفاده کردند، تصریح کرد: همچنین در بخش خصوصی نیز 178 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح استان وجود دارد که حدود 8 هزار و 700 نفر از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کردند.

 

وی با بیان اینکه در مجموع 31 هزار نفر طی یک سال گذشته از ظرفیت‌ آموزش‎های مهارتی بخش دولتی و خصوصی استفاده کردند، ادامه داد: طی یک سال گذشته به چهار هزار و 700 نفر از مددجویان کمیته امداد، یک هزار و 670 نفر از زندانیان و حدود چهار هزار نفر از سربازان وظیفه در استان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ارائه شده است.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: برای زیرساخت‌‌های استان اقدامات خوبی شده و تاکنون بیش از 95 درصد ساختمان و فضای آموزشی فنی و حرفه‌ای استان انجام شده و خراسان جنوبی سه برابر میانگین کشوری دارای زیرساخت‌های آموزشی و فنی و حرفه‌ای است.

 

خوشایند با بیان اینکه صد در صد چارت سازمانی دارای نیرو است، اظهار کرد: درصدد به روز کردن تجهیزات فنی و حرفه‌ای هستیم و در سال گذشته نیز 90 کارگاه استان تجهیز شدند اما همچنان نیاز به روزرسانی تجهیزات در استان وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه در راستای شعار رونق تولید نیز برنامه‌های جدیدی در استان انجام خواهد شد افزود: امسال بحث آموزش‌های مشارکتی را دنبال می‌کنیم و با مشارکت بنگاه‌های اقتصادی و اصناف نیز مهارت آموزی در محیط واقعی کار انجام می‌شود که سال گذشته 627 نفر در این زمینه آموزش داده شده است.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه مهارت‌آموزی دوگانه در استان انجام می‌شود، گفت: امسال به دنبال آموزش‌های تلفیقی، کارآفرینی مهارت بنیان و ایجاد مراکز مهارت آموزی در جوار دانشگاه‌ها هستیم.

 

خوشایند با بیان اینکه از ظرفیت نخبگان در جهت مهارت آموزی استفاده خواهیم کرد، بیان کرد: میانگین آموزش مهارت بخش دولتی در کشور 1.8 ساعت است اما در خراسان جنوبی این میانگین آموزش 4.7 ساعت است و بیش از سه برابر کشور در استان آموزش‌های مهارتی بخش دولتی داده می‌شود.

 

وی عنوان کرد: در کشور 70 درصد آموزش در بخش خصوصی و 30 درصد در بخش دولتی است اما بالعکس خراسان جنوبی آموزش در بخش دولتی 70 درصد و در بخش خصوصی 30 درصد است و این اعتقاد داریم که استان نیازمند حمایت بیشتر دولت است.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: اداره کل فنی و حرفه‌ای استان سال گذشته در اقامه نماز، صیانت از حقوق شهروندی و پر کردن اوقات فراغت جز دستگاه‌های برتر استان بوده است.

 

 

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیراز اوقات فراغت اردبیل خراسان جنوبي بیرجند روزنامه نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور استانداری خراسان جنوبی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی، گفت: موافقت قطعی ایجاد دو دانشکده و دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گرفته شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام محمدجواد اکبری‌مطلق امروز در مراسم گرامیداشت مقام معلم که توسط دانشگاه فرهنگیان استان برگزار شد، خطاب به دانشجو معلمان این دانشگاه، اظهار داشت: با ورود شما به دانشگاه فرهنگیان خداوند با شما ماموریت داده است که در دوران تحصیل بیاموزید تا بعد از آن بتوانید آموخته‌های خود را به دیگران یاد بدهید.

به گفته وی از این به بعد هر ماه یک میلیون تومان به خالصی دریافتی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان افزوده شده است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی بیان کرد: یکشنبه آینده هم اولین جلسه مجازی رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با دانشگاه فرهنگیان استان برای بررسی مشکلات این دانشگاه برگزار می‌شود و موافقت قطعی ایجاد دو دانشکده و دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی گرفته شده است.

 رئیس پردیس امام سجاد دانشگاه فرهنگیان استان خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: با وجود همه مشکلات و محدودیت‌ها، معلم و استاد از جایگاه اجتماعی والای برخوردار است.

عصمت میری بیان کرد: دانشجو معلمان از توانایی‌های مهارتی و تخصصی برای آموزش به فرزندان این آب و خاک برخوردار هستند.

حجت‌الاسلام اسدالهی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی نیز در این مراسم با بیان اینکه دانشگاه مکان فکر و اندیشه است گفت: افتخار می‌کنیم که روز شهادت استاد مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده چون شهید مطهری با تمام وجود معلمی کرد و استاد اندیشه و فکر بود و کتاب‌های استاد مطهری برای دوست و دشمن قابل استفاده است.

مسئول موسسه بینش مطهر نیز در این مراسم گفت: پاسخگویی به سوالات و ابهامات دانش‌آموزان با بهره‌گیری از کتاب‌های شهید مطهری امکانپذیر می‌شود.

سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی افزود: بودجه آموزش و پرورش حدود 237 هزار میلیارد خدمات است که 99.1 درصد آن صرف پرداخت حقوق پرسنل آموزش و پرورش می‌شود.

به گفته وی از 237 هزار میلیارد تومان  وزارت آموزش و پرورش هر سال حدود 15 میلیون تومان در دانشگاه‌های دولتی برای یک دانشجو در طول سال تحصیلی هزینه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که در سیستم آموزش و پرورش همه از وضعیت موجود ناراضی هستند اما با این وجود همه مشکلات باید کاری بکنیم که حداقل یک قدم به جلو پیشرفت کنیم.

مسئول موسسه بینش مطهر بیان کرد: پیشنهاد می‌شود برای حل مشکل دانشگاه فرهنگیان از بین دانشجویان فوق لیسانس با بورسیه کردن، معلم برای آموزش و پرورش گرفته شود.

وی در ادامه با بیان اینکه بعضی از درس‌های مورد نظر در شرایط فعلی هیچ ضرورتی ندارند، افزود: با وجود همه این مشکلات معلمان  باید همیشه در حال مطالعه و افزایش فکر و اندیشه خود باشند.

هاشمی گلپایگانی خاطرنشان کرد: در اسلام به جای آزادی عقیده، آزادی اندیشه وجود دارد بنابراین شما که در آینده مسئولیت تعلیم و تربیت دانش آموزان را برعهده خواهید گرفت، باید حداقل کتاب‌های شهید مطهری را مطالعه کنید.

به گفته وی پاسخگویی به بسیاری از سوالات روز را با مطالعه کتاب‌های شهید مطهری می‌توان انجام داد تا از این طریق نسل تشنه فعلی را سیراب کنیم.

در ادامه این مراسم از تعدادی از دانشجو معلمان برتر جشنواره‌های کشوری، اساتید و مسئولان پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان تجلیل شد.

انتهای پیام/ 251/

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • جذب سهمیه ۱۲۸۰ معلم برای خراسان جنوبی