Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@18:57:11 GMT

افزایش دما، تب مرغ را بالا برد

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۳۴۸۵۹

افزایش دما، تب مرغ را بالا برد

جهش قیمت گوشت مرغ در هفته‌های اخیر در بازار مصرف، به گفته برخی کارشناسان ناشی از افزایش تقاضای این محصول به دلیل رشد بهای دیگر اقلام پروئینی همچون گوشت قرمز، ماهی است و بنا برگفته مرغداران شیوع برخی بیماری‌ها در مرغداری‌ها است.

اما مدیرکل دامپزشکی همدان با رد این موضوع عنوان می‌کند که افزایش دمای هوای شهرهای جنوبی موجب شده واحدهای جوجه ریزی در این شرایط آب و هوایی نتوانند فعالیت کنند و تأمین مرغ مصرفی مورد نیاز این مناطق از دیگر استان‌ها صورت می‌پذیرد بر این اساس استان همدان نیز به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب‌تر فعالیت واحدهای پرورش جوجه ریزی ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه خط تولید مرغ در استان همدان از وضعیت مناسبی برخوردار است و کمبودی در تولید مرغ زنده رخ نداده، اما با افزایش روزانه قیمت این محصول مواجه ایم تا جایی که قیمت منطقی هر کیلوگرم گوشت مرغ را با توجه به تأمین نهاده‌های تولید نزدیک ۱۰ هزارتومان عنوان شده است.

بر اساس اعلام اداره کل دامپزشکی همدان، تلفات طیور در استان همدان کمتر از ۱۰ درصد است و هیچ‌گونه بیماری مرغداری‌های این استان را تهدید نمی‌کند.

در حالی که سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرده بیماری نیوکاسل به دلیل تزریق نشدن به موقع واکسن و رعایت نشدن اصول بهداشتی در کشور افزایش یافته اما دامپزشکی همدان از شیوع این بیماری عاری است.

محمدرضا رسولی مدیرکل دامپزشکی همدان اذعان دارد مشکل کمبود مرغ و افزایش قیمت این فرآورده غذایی نه تنها بیماری نبوده بلکه کاهش جوجه ریزی هم نیست.

وی تاکید دارد، هیچ‌گونه بیماری از جمله برونشیت و نیوکاسل در مرغداری‌های این استان وجود ندارد و علت افزایش قیمت مرغ، تقاضای این فرآورده گوشتی در استان‌های جنوبی کشور است.

رسولی می‌گوید، گرمای هوا موجب شده که جوجه ریزی در کشور افزایش یابد اما در استان همدان نه تنها کاهش نداشته بلکه افزایش نیز داشته است.

وی اظهار داشت: میزان جوجه ریزی در چهارماهه اول سال گذشته هشت میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه بوده است که در مدت مشابه امسال به ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه رسیده است.

رسولی تاکید کرد: هیچ‌گونه مشکلی در مرغداری‌های استان نداریم و وضعیت بهداشتی مناسب است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان نیز با بیان اینکه نبود زنجیره تولید مرغ در این استان واسطه‌ها و دلالان را تقویت می‌کند گفت: نیاز به سرمایه در گردش بالا، نبود امکان صادرات و مشکل کنترل تولید توسط متولیان از معایب نبود این زنجیره است.

محمد نظرپور با بیان اینکه در سه پروسه تأمین نهاده، تولید و کشتار مرغ، واسطه‌ها وجود دارند اظهار داشت: در صورت ایجاد زنجیره تولید، تمام این بخش‌ها با زیرمجموعه‌های مرتبط بدون دلالان به هم متصل می‌شوند.

وی ادامه داد: ۵۲۳ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت تولید ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هر دوره و ۱۹ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۵۰۰ هزار قطعه و یک واحد جوجه کشی با ظرفیت یک میلیون قطعه در استان همدان فعال است.

۷۵۲۳/۲۰۹۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی دامپزشکی گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۴۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد

برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می‌تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان‌ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می‌شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می‌شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری‌های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می‌آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می‌تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می‌تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه‌ها می‌شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامد‌های افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی