Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش و مشارکت مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ظرفیت‌های دانشجویان و عموم مردم در موضوعات تخصصی محیط زیست استفاده می‌شود چرا که این مسئله جزو یک جریان اجتماعی محسوب می‌شود. ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۳ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اسکندر امیدی‌نیا بعد از ظهر امروز در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار داشت: ظرفیت‌های دانشجویان و عموم مردم در موضوعات تخصصی محیط زیست استفاده می‌شود چرا که این مسئله جزو یک جریان اجتماعی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شکل‌دهی مشارکت های اجتماعی به عنوان رسالت مهم دانشگاه‌ها گفت: حضور دانشجویان فرصت خوبی برای توسعه مباحث اجتماعی است که در این زمینه اهمیت به توسعه برنامه‌ها می‌تواند ما را در رسیدن به اهداف خود در توسعه برنامه‌های زیست‌محیطی رهنمون می‌کند.

آیا سازمان محیط زیست موافق ادامه "کشتار پرندگان مهاجر" در فریدونکنار است؟تصویب کلیات یک لایحه درباره محیط زیست دریای خزرپاسخ اداره کل محیط زیست استان اردبیل به وضعیت دریاچه نئور

معاون آموزش و مشارکت مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: محیط زیست یک موضوع تخصصی به شمار می‌رود که در این زمینه اهمیت به فواید محیط زیست می‌تواند ما را در تحقق اهداف خود دست یافته و مشکلات و موانع موجود در این زمینه را برطرف کنیم.

امیدی‌نیا تصریح کرد: ظرفیت خرد و گفتمان آکادمیک دانشگاه‌ها در امر محیط زیست یک امر مهم و حائز اهمیت است و در بحث مدیریت سبز نیز از ظرفیت دانشگاه محقق اردبیلی استفاده می‌شود تا بتوانیم مشکلات موجود در امر حفظ و صیانت از محیط زیست را به سطح مناسب برسانیم.

وی بیان کرد: خوشبختانه در استان اردبیل در موارد آموزشی و نیز برگزاری همایش‌ها و سمینارها انجام یافته است که در این راستا استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه‌ها نیز مبنای کار قرار گرفته که این مسئله شایسته تقدیر و قدردانی است و امیدواریم وضعیت به همین منوال ادامه یابد.

انتهای پیام/ ع

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۷۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر سلطانی‌محمدی اظهار کرد: با توجه به پتانسیل خوب اعضای هیات علمی و دانشجویان در دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تفاهم‌نامه‌ای با اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با هدف حل چالش‌های بسیار محیط زیست منعقد شده است.

وی با بیان اینکه همکاری در این تفاهم‌نامه دوطرفه خواهد بود، ادامه داد: استفاده مطلوب از توانایی علمی دانشکده برای حل مشکلات و انجام تحقیقات کاربردی، ایجاد فرصت مطالعاتی برای اعضای هیات علمی، طراحی و برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی - پژوهشی، استفاده متقابل از بانک اطلاعاتی و کتابخانه‌ها، حمایت از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان، استفاده از امکانات تحقیقاتی دانشگاه، ارائه خدمات مشاوره‌ای در موضوعات زیست محیطی و همکاری برای ارتقای سطح تحصیلی کارکنان محیط زیست از مفاد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: همکاری برای پیشبرد اهداف دو طرفه، چاپ مقالات و کتب علمی، پذیرش دانشجویان برای گذراندن دوره کارآموزی و کارورزی، همکاری در راه‌اندازی نشریات علمی و کمک برای ترجمه متون علمی، برگزاری نشست‌های سه‌جانبه میان صنایع، دانشگاه و محیط زیست برای شناسایی مشکلات، بررسی و ارائه راهکار از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تنها دانشکده تخصصی آب کشور است. در این دانشکده چهار گروه تخصصی آبیاری و زهکشی، سازه‌های آبی، مهندسی محیط زیست و هیدرولوژی و منابع آب فعال هستند و در مقطع کارشناسی یک رشته، در مقطع ارشد ۱۰ رشته گرایش و در مقطع دکتری تخصصی نیز سه رشته گرایش تدریس می‌شوند. در این دانشکده، تمرکز روی گسترش دوره تحصیلات تکمیلی است.

دیگر خبرها

  • دستگیری ۸ نفر از متخلفان محیط زیستی در اقلید
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»