Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@14:12:32 GMT

فرار مالیاتی حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان است

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۳۸۳۴۰

به گزارش ایرنا؛ امیدعلی پارسا روز پنجشنبه در حاشیه نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران افزود: طبق آخرین جمع بندی تا پایان تیر امسال ۷۵ درصد از درآمدهای مالیاتی مورد نظر برای این مدت در کشور وصول شده است.

وی اظهار داشت: از آنجا که این سازمان موارد مربوط به معوقات مالیاتی فراوان از بخش تولیدی و غیر تولیدی در اختیار دارد، برای کاهش حجم معوقات از روز یکشنبه هفته آینده بخشنامه سراسری مبنی بر بخشودگی جرایم معوقات مالیاتی برای بخش های تولیدی و غیرتولیدی کشور صادر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این بخشودگی در صورتی لحاظ می شود که بخش تولیدی و غیرتولیدی معوقات مالیاتی خود را تا پایان شهریور ماه امسال پرداخت کنند یا دستکم ترتیب زمان بندی پرداخت آنها را مشخص نمایند.

پارسا افزود: در صورت تحقق این شروط ، بخشودگی جرایم معوقات مالیاتی برای بخش تولیدی ۱۰۰ درصد و برای بخش غیرتولیدی نرخ دیگری خواهد داشت.

وی اظهار داشت: بخشنامه های صادر شده باید واضح و به دور از برداشت های سلیقه ای باشد لذا در حوزه مالیات مجموعه قوانین و مقررات به گونه ای است که سطوح مختلف تصمیم گیری و اختیارات در آن وجود دارد لذا از قوانین مالیاتی برداشت های متفاوت صورت نمی گیرد بلکه اختیارات متفاوت است.

وی گفت: مجموعه قوانین و مقررات در حوزه مالیات بسیار زیاد و پیچیده است لذا سازمان امور مالیاتی در تلاش برای تجمیع حوزه مقررات مالیاتی و سهل و روان سازی آنها است.

پارسا افزود: پیش نویس "مالیات بر عایدی سرمایه" نیز توسط سازمان امور مالیاتی تهیه شده و به وزارت مربوطه ارسال شده بود که برای انجام اصلاحات لازم به این سازمان برگردانده شد و این اصلاحات تا پایان مرداد ماه به اتمام می رسد.

وی اظهار داشت: زیرساخت های مربوط به اختصاص مالیات به خانه های خالی هنوز فراهم نشده که در این راستا قرار است سامانه ای با عنوان "املاک" توسط وزارت مسکن تا پایان امسال راه اندازی شود و پس از آن بستر اخذ مالیات از خانه های خالی فراهم می گردد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۸۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است

معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران گفت: شفاف سازی چه در اموال و دارایی ذیل سامانه تجارت چه در بخش جریان کالا و خدمات ذیل سامانه مودیان به ضرر فعالیت‌های زیرزمینی و مخرب است، اما برای کسانی که به صورت قانونی فعالیت می‌کنند، نفع دارد.  

گروه بانک و بورس بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ ارسلان قاسمی، معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران در خصوص مخالفت طلافروشان با سامان جامع تجارت ایران تصریح کرد: اینکه صنفی چه طلافروش، چه کشاورز و... در مقابل پرداخت مالیات و شفاف سازی امور اقتصادی در کشور مقاومت کند، کار بیهوده‌ای است.



وی ادامه داد: لازم است مالیات به مهم‌ترین منبع درآمد دولت تبدیل شود. در این راستا به ابزار‌هایی نیاز داریم که همین سامانه‌ها هستند. به نحوی که اطلاعات مودیان دسترسی داشته باشیم و بتوانیم مالیات ستانی عادلانه‌ای را در کشور پیش ببریم.

معاون امور حقوقی و مجلس اتاق تعاون ایران خاطرنشان کرد: در کنار استفاده صحیح از سامانه ها، دولت باید به دنبال مالیات ستانی عادلانه و دقیق باشد. مالیات بر درآمد باید با دقت اعمال شود و از اجحاف جلوگیری کنیم.

قاسمی گفت: قطعاً همگان به مزیت‌های سامانه مودیان اذعان دارند. شفاف سازی امور در هر صنفی مفید است. به طور مثال، پیوستن طلافروشان به سامانه مودیان به نفع کسانی است که در این صنف به صورت قانونی و در فضای سالم و شفاف کار می‌کنند.

وی گفت: شفاف سازی چه در اموال و دارایی ذیل سامانه تجارت، چه در بخش جریان کالا و خدمات ذیل سامانه مودیان به ضرر فعالیت‌های زیرزمینی و مخرب است، اما برای کسانی که به صورت قانونی فعالیت می‌کنند، نفع دارد. این روند‌ها در نهایت به نفع مردم هم هست.

وی ادامه داد: به طور کلی، استفاده از سامانه‌ها که در راستای شفاف سازی امور هستند، مثبت ارزیابی می‌شود. زیرا در سایه شفافیت، دولت بهتر می‌تواند به امور اقتصادی کشور نظارت داشته باشد و با مفاسد احتمالی مقابله کند.

قاسمی در پایان تأکید کرد: دولت باید به اطلاع رسانی به مردم بپردازد و مشخص کند که روند‌های فعلی در زمینه استفاده از سامانه‌ها در نهایت به نفع مردم است. همچنین باید با جدیت در راستای برطرف کردن نواقص فعلی سامانه‌ها اقدام کنیم.   

پایان پیام//

برچسب ها: طلا ، طلافروشان ، اعتصاب طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA8

دیگر خبرها

  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی