Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ معمولا سردرد های شدید باعث ترس بیمار می شوند و او را وا می دارند که به علل بروز چنین سردردی فکر کند. اگر «سردرد» شدید زیاد طول بکشد یا دوباره عود کند معمولا فرد به مشکلات جدی مانند تومور مغزی فکر می کند.

در اینجا حقیقتی را عنوان می کنیم که برایتان آرامش بخش است و آن اینکه سردرد تنها، به ندرت ناشی از تومور مغزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته یکی از جراحان مغز و اعصاب در مرکز تومور مغزی جان هاپکینز، احتمال اینکه سردرد شما نشانه ی تومور مغزی باشد بسیار بعید است.سردرد یک عارضه معمول در بین افراد است و اکثریت قریب به اتفاق آنها هیچ ارتباطی با سرطان ندارند.با این حال، کارشناسان توصیه می کنند اگر سردرد جدیدی را تجربه کرده اید، یا الگوی سردرد هایتان تغییر کرده یا دفعات آن بیشتر شده، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا احتمال های ممکن را بررسی کند.

حقایقی درباره سرطان مغز یا تومور مغزی
● شایع ترین سن برای تومورهای مغزی در بزرگسالان، 40 تا 60 سال است.
● تومورهایی که از مغز شروع می شوند -تومورهای اولیه مغز- بسیار کمتر از تومورهایی هستند که از مناطق دیگر -تومورهای متاستاتیک مغزی- به مغز می رسند.
● برخی از تومورهای مغزی به هیچ وجه باعث سردرد نمی شوند، زیرا خود مغز قادر به احساس درد نیست. فقط وقتی آنقدر کافی بزرگ شوند که روی اعصاب یا عروق فشار وارد کنند، موجب سردرد می شوند.

بنابراین اگر علت اصلی نگرانی شما سردرد است و الگوی سردرد هایتان نسبتا پایدار باشد، احتمال اینکه عامل سردرد، میگرن، سردرد تنشی، سردرد خوشه ای یا انواع دیگری از سردرد باشد، بسیار بیشتر است. این سردردها گاهی بسیار شدید دردناک هستند، اما تهدید کننده زندگی نیستند.

اگر الگوی سردردتان تغییر کرد به پزشک مراجعه کنید
وقتی به پزشک مراجعه می کنید، از شما درباره علایم و نشانه های عصبی که اخیرا مشاهده کرده اید سوالاتی می پرسد. این علایم شامل موارد زیر می شوند:
● تشنج
● تهوع و استفراغ
● بی حسی
● تورم چشم یا مشکلات بینایی
● ضعف یا فلج، به ویژه در یک طرف بدن
● اختلال گفتاری
● تغییرات شخصیتی
 
با پزشک همکاری کنید
پزشک سعی خواهد کرد تا سردرد را با دارو، رژیم غذایی و تغییر در سبک زندگی یا ترکیبی از این موارد کنترل کند. در اکثر موارد تصویر برداری اشعه ایکس، اسکن CAT و دیگر آزمایش های تشخیصی نه ضروری هستند و نه حتی توصیه می شود، زیرا چیز های بسیار اندکی در مورد علت سردرد بیان می کنند.

 سردرد دردناک است، اما روش های درمانی بسیاری وجود دارد که می تواند آن را کنترل کند. دانستن اینکه احتمال سرطان در مبتلایان به سردرد بسیار کم است، خود یک تسکین محسوب می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دارو رژیم غذایی سبک زندگی مشکلات مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۸۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند