Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@22:50:56 GMT

۱۲۰۰ لیتر بر ثانیه کمبود آب شرب برای شهر کرمان داریم

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۴۰۱۶۵

۱۲۰۰ لیتر بر ثانیه کمبود آب شرب برای شهر کرمان داریم

به گزارش ایرنا، معاون امور عمرانی استانداری کرمان شامگاه پنجشنبه در آیین معارفه مدیرعامل آب منطقه ای استان کرمان گفت: ۳۴ هزار و ۵۵۶ حلقه چاه در استان وجود دارد که پنج هزار و ۸۱۹ میلیون مترمکعب آب از ان سالانه برداشت می شود.

سید مصطفی آیت اللهی موسوی افزود: از منابع آبی استان ۶ هزار و ۳۸۴ میلیون متر مکعب برداشت می شود که طبق برنامه ششم توسعه تقریبا باحدود  ۳۹۳ میلیون مترمکعب کسری آب مواجه هستیم  و این میزان در برنامه هفتم توسعه به ۶۳۰ میلیون مترمکعب کسری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: عمده تامین آب شرب استان کرمان از طریق چاه است که برای حل مشکل باید برداشت و انتقال آب از سد های استان دنبال شود.

معاون امور عمرانی استانداری کرمان تاکید کرد: تغذیه از آب های زیر زمینی استان دیگر امکان ندارد و باید عملیات انتقال آب از نقاط دیگر انجام شود.

طرح انتقال آب از خلیج فارس به کرمان امسال به بهره برداری می رسد

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه انتقال آب از خلیج فارس به کرمان با سرعت خوبی در حال انجام است و در همین راستا سال گذشته ۲ هزار میلیارد تومان تامین مالی برای این پروژه صورت گرفت که در نیمه دوم امسال پروژه انتقال آب از خلیج فارس به سیرجان با حضور رییس جمهور به‌بهره‌برداری خواهد رسید.

محمد رضا پور ابراهیمی افزود: باید برای موضوع آب استان کرمان فکر اساسی کنیم و تاکنون به این شدت استان کرمان و به ویژه شهر کرمان مشکل آب نداشته‌ایم.

وی با بیان اینکه برای رفع مشکل آب شهر کرمان سه پروژه در دستور کار قرار دارد اظهار داشت: انتقال حوضه به حوضه آب یکی از این پروژه‌ها است اما با همه این مشکلات معتقدیم اگر پروژه انتقال آب از سد صفارود به کرمان براساس کار کارشناسی نبوده، باید متوقف شود زیرا ما راضی به نابودی منطقه‌ای از استان به قیمت تامین آب شرب کرمان نیستیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به اینکه پروژه انتقال آب از کارون نیز متوقف و حدود ۴۰ کیلومتر در مسیر رفسنجان لوله‌گذاری شده است،  می‌توان از این مسیر برای انتقال آب مازاد مصرف صنایع از خلیج فارس برای تامین آب شرب شهر کرمان استفاده کرد.

وضعیت آب شرب کرمان مناسب نیست

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت:  متاسفانه حوزه وزارت نیرو در موضوع تامین آب شرب برای شهر کرمان انگیزه قوی ندارد و اعداد و ارقامی که در بودجه و اعتبارت آب به کرمان اختصاص داده می‌شود با بحران و اقداماتی که باید انجام شود،  متناسب نیست.

محمد مهدی زاهدی افزود: متاسفانه به دلایل متعددی شاهد بودیم در تابستان امسال با قطعی آب روبرو هستیم و اگر مشکل آب کرمان حل نشود، کرمان دچار تنش‌های اجتماعی و امنیتی جدی در آینده نه چندان دور خواهد شد.

وی با بیان اینکه کرمان تشنه است و باید به دادش رسید تصریح کرد: اگر از امروزی فکر به حال این مسئله نشود و کاری را آغاز نکنیم در سه یا چهارسال آینده کرمانی‌ها آبی برای آشامیدن نخواهند داشت.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همه ارکان استان حمایت لازم را برای تامین آب کرمان انجام می‌دهند اما به حمایت ستادی نیاز داریم و امیدواریم اتفاقاتی بیفتد که مردم احساس آرامش کنند.

وی با اشاره به تاخیر طولانی در اجرای پروژه آب و فاضلاب شهر کرمان افزود: این پروژه پس از ۱۸ سال تنها ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اکنون بخش خصوصی برای اجرای این پروژه ورود پیدا کرده است که امیدواریم با حضور بخش خصوصی این پروژه با سرعت بیشتری روند اجرایی خود را طی کند.

۷۴۳۷/ ۵۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۰۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات

رئیس سازمان راهداری با بیان این‌که برای ایام اربعین با مشکل تامین ناوگان مواجه هستیم، گفت: این مشکل را از طریق واردات و استفاده از ظرفیت داخلی رفع می‌کنیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داریوش امانی با اشاره به اقدامات سازمان راهداری برای اربعین 1403، اظهار کرد:‌ در حوزه زیرساخت‌ها اقداماتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی در حال انجام است، بر اساس پیش‌بینی‌ها یک هفته قبل از اربعین حسینی پروژه‌ها تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: بخشی از این پروژه‌ها مربوط به روکش آسفالت، رفع نقاط پرحادثه، روشنایی، نصب نیوجرسی و تابلو علائم بوده که در حال انجام است.

وی از برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات بهتر به زائران در اربعین امسال خبر داد و با اعلام این‌که امسال 14 هزار میلیارد ریال اعتبار در بخش پروژه‌های زیرساخت راه اربعین تأمین اعتبار شده است، یادآور شد: پروژه‌هایی که در پایانه‌های مرزی انجام می‌شود مربوط به بحث بهسازی و بازسازی سرویس‌های بهداشتی، افزایش سایبان‌ها، مه‌پاش و ایجاد تونل‌های سرد در ایام گرم از سال است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید کرد: در پایانه برکت مهران نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش سایبان‌ها، سرویس‌های بهداشتی و مسقف کردن سازه‌ها در این محوطه انجام شده است.

امانی تاکید کرد: در زمینه ناوگان حمل‌ونقل نیز که با مشکل کمبود و نوسازی مواجه هستیم، نشست‌هایی برگزار شده تا بتوانیم تعدادی اتوبوس را از خارج از کشور وارد و از ظرفیت کارخانه‌ها و صنایع بزرگ نیز در این ایام و در زمان مسیر رفت زائران بهره بگیریم.

وی با بیان این که باید با تدابیر خود در بخش‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار بتوانیم جوابگوی مردم باشیم، گفت: به فضل الهی و مدد امام حسین (ع) سال گذشته با وجود کمبود ناوگان با کمترین مشکلی اربعین باشکوهی برگزار شد و طبق آمار ستاد اربعین بیشترین معطلی دو ساعت بود. همه مدیران با تمام توان و امکانات سازمانی باید در خدمت اربعین و خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین باشند و هیچ‌گونه کوتاهی از هیچ مدیری پذیرفته نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • تولید ۲۵ میلیون لیتر انواع عرقیات در میمند فارس
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات