Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@19:08:51 GMT

استخراج معان منافاتی با مبانی زیست محیطی ندارد

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۴۲۰۱۱

استخراج معان منافاتی با مبانی زیست محیطی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحمانی پیش ازظهر جمعه در نشست رفع موانع تولید غرب مازندران در چالوس با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از معادن و واحدهای صنعتی غرب مازندران اظهار داشت: در حوزه معادن، کار استخراج از معدن منافاتی با مبانی زیست محیطی و منابع طبیعی ندارد.

وی افزود: در کشورهایی که شرایط مازندران را دارند، کار صنعت و معدن تعطیل نیست و استخراج از معدن وجود دارد و با توجه به پیشرفت علم، وضعیت صنعت و معدن در حال حاضر بسیار متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی با عنوان اینکه در حوزه صنعتی پیشرفت‌های چشمگیری داریم گفت: در حال حاضر در دهها شهر برای تصفیه فاضلاب در حال انعقاد قرارداد هستیم و این را پیشرفت علم و تکنولوژی برای ما مهیا کرده است.

وزیر صنعت یادآور شد: در روزهای آینده کارخانه اسید مس در سرچشمه راه اندازی می‌شود که این نشان می‌دهد که صنعت برای حفظ محیط زیست حساسیت لازم را دارد و حفظ مسائل زیست محیطی و رونق تولید وظیفه همگانی است.

وی با اظهار اینکه اکتشاف معادن در مازندران در دست استخراج است افزود: آینده مازندران در حوزه معادن افق روشنی دارد زیرا توسعه استان را نمی‌توان متوقف کرد و مازندران استانی است که کشور را اداره می‌کند.

این خبر تکمیل می‌شود..

کد خبر 4676561

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت رضا رحمانی تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۲۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد

دانشگاه فردوسی مشهد، این رتبه‌بندی‌ها در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۲ میلادی و براساس رتبه و تعداد تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه Web of Science در زمینه فناوریهای سبز به دست آمده است.

بر اساس این گزارش، فناوریهای سبز به فناوریهایی اطلاق می‌شود که تهدیدهای سلامت انسانی و محیطی را به حداقل رسانده و به کاهش اثرات زیست‌محیطی حاصل از فعالیت مجموعه‌های فناورانه کمک کند.

موسسه آنکتاد (UNCTAD) وابسته به سازمان ملل متحد، فناوری‌های سبز را به فناوری‌های پنل خورشیدی، برق خورشیدی متمرکز، زیست توده و سوخت زیستی، انرژی باد و هیدروژن سبز و وسایل نقلیه الکتریکی تقسیم‌بندی کرده است.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نیز با اعلام این رتبه‌بندی، بر اهمیت بررسی و تحلیل جایگاه فناوری‌های سبز کشورهای پیشرو جهانی و اسلامی و نقش مؤثر آن در سیاست‌گذاری و بهبود وضعیت فناوری‌های سبز و تأثیر آن بر جامعه تأکید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان
  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند