Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@13:45:47 GMT

نظام بیمار شهری از مشکلات اساسی کشور است

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۴۲۹۶۳

نظام بیمار شهری از مشکلات اساسی کشور است

مهدی جمالی نژاد عصر روز پنجشنبه در همایش شهرداران و دهیاران استان اصفهان در تالار نگین سپاهان شهر افزود: نظام شهری کشور قبل از سال ۱۳۰۰ هجری خورشیدی به صورت کهکشانی و توزیع متوازن جمعیت در شهرها و روستاها بود اما پس از این تاریخ و با اصلاحات ارضی، ساختار و نظام شهری و روستایی به هم ریخت و ثبات قبلی از بین رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به پدیده مهاجرت اشاره و تصریح کرد: این مشکل مربوط به این دولت و آن دولت نیست بلکه از بیش از ۹۰ سال گذشته در کشورمان وجود داشت و اراده جمعی برای حل آن نیاز است.

معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به ۳۷ هزار دهیاری، یکهزار و ۲۸۴ شهر و ۱۲۰ هزار عضو شورای اسلامی شهرهای کشورمان، تاکید کرد: اگر توزیع عادلانه خدمات نداشته باشیم، مهاجرت و حاشیه نشینی به وجود می آید و یکهزار و ۲۰۰ شهرمان تبدیل به ۳۱ شهر مرکز استان ها خواهد شد.

جمالی نژاد، سیاست معاونت عمرانی وزارت کشور را توزیع عادلانه خدمات و امکانات در بین شهرهای کوچک و روستاها خواند و افزود: توسعه شهرهای ما از توجه به روستاها عبور می کند و افزایش جمعیت وقتی ارزش دارد که در همه نقاط شهری و روستایی صورت گیرد تا به توسعه پایدار کمک کند.

وی همچنین با بیان اینکه شهرداری ها و دهیاری ها برای توانمند شدن نباید به درآمدهای دولتی تکیه داشته باشند، گفت: نباید به دولتی شدن شهرداری ها و دهیاری ها اصرار کرد زیرا آنها وقتی غیر دولتی باشند می توانند سرعت عمل داشته باشند و چابک عمل کنند.

جمالی نژاد، امنیت اجتماعی را زیر بنای امنیت ملی خواند و اضافه کرد: وقتی این امنیت ایجاد می شود که هم افزایی و تعامل بین شهرها و روستاها صورت گیرد.

وی همچنین با بیان اینکه کار شهرداری ها، پارو زدن نیست بلکه باید سُکانداری کنند، ادامه داد: آنها باید از سرمایه گذاران استفاده کنند اما ما در شهرداری ها کارفرمایان خوبی نیستیم.

معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به اینکه یکی از موانع رشد کشورمان، تکیه به بودجه های نفتی بوده است، تصریح کرد: دولت تلاش دارد در بودجه ۹۹، وابستگی به نفت را به صفر نزدیک کند لذا از شهرداران و دهیاران می خواهیم که برنامه هایشان را بدون هرگونه وابستگی به پول های دولتی تنظیم کنند.

جمالی نژاد به برخی برنامه های معاونت عمرانی وزارت کشور اشاره و اضافه کرد: تقویت بنیه مالی دهیاری ها، تعادل بخشی به توزیع اعتبارات دهیاری ها، افزایش سهم از قانون مالیات ارزش افزوده از ۲۰ به ۳۵ درصد برای دهیاری ها و برخوردار کردن بسیاری از روستاهای فاقد دهیاری ها و عشایر از قانون ارزش افزوده از جمله این برنامه هاست.

وی با بیان اینکه از بدو تاسیس دهیاری ها حدود ۲۰۰ هزار میلیارد ریال به آنها کمک شده است، ادامه داد: ۱۵۵ هزار میلیارد آن یعنی معادل ۸۲ درصد در همین دولت بوده است.

جمالی  نژاد سرانه روستایی کشورمان در سال ۹۲ را ۷۴۴ هزار ریال اعلام و خاطرنشان کرد: این رقم در زمان حاضر به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال با افزایش ۲۲۰ درصدی رسیده است.

وی با اشاره به اجرای ۶۵۶ طرح درآمدزا، ۶ هزار و ۶۵۹ بوستان روستایی، ۲۹ هزار سایت جمع آوری زباله ها و ۸۹۳ پایگاه آتش نشانی در روستاها، گفت: امنیت شغلی دهیاران یکی از دغدغه های آنها می باشد که آیین نامه استخدامی آن به هیات دولت رفته است.

معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به پیگیری افزایش حقوق و مزایا و بیمه دهیاران توسط دولت، افزود: سال گذشته همه اعتبارات سازمان شهرداری ها صفر بود و فقط یک ردیف درآمد دارد که از طریق آن به دهیاری ها و شهرداری ها کمک می کند.

وی با تاکید بر اینکه برای کمک به طرح های کم هزینه و زودبازده در روستاها و شهرهای کوچک مشکلی نداریم، تصریح کرد: هفته گذشته نیز قانون پسماندها در هیات دولت تصویب شد و اکنون شهرداری ها می توانند طرح جامع برای آن داشته باشند.

جمالی نژاد با اشاره به اینکه ظرفیت های خوبی نیز برای استفاده از اعتبارات در نظر گرفته شده در بخش بازآفرینی وجود دارد، اظهار داشت: بر اساس تفاهم نامه ای با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز مقرر شد به هر شهری که قصد احداث سینما دارد اعتبارات بلاعوض پرداخت شود.

وی با تاکید بر اینکه اوراق مشارکت فقط برای کلان شهرها نیست، خاطرنشان کرد: در بخش های مختلف از جمله حمل و نقل می توان برای آن استفاده کرد از جمله در استان اصفهان که ظرفیت های خوبی در این بخش وجود دارد.

وی درباره آزمون استخدامی برای جذب نیروی انسانی  توضیح داد: تلاش بسیاری برای برگزاری آن صورت گرفت اما دیوان آن را ابطال کرد اما ۲ بخشنامه خوب برای حفظ امنیت شغلی کارکنان شهرداری ها ابلاغ شد.

استان اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت دارای۱۰۸ شهر، یکهزار و ۴۰۵ روستا، ۱۰۸ شورای اسلامی شهر، ۹۱۲ شورای اسلامی روستایی و عشایری و ۸۵۲ دهیاری است.

۳۰۱۱/6026/

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال حاشیه نشینی حمل و نقل زباله شورای اسلامی شهر مهاجرت قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۲۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم

متن پیام قناعت استاندار خراسان جنوبی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی به شرح زیر است:

به نام خدا

"این کارِ اردوهاى هجرت و حرکت عظیم بسیج سازندگى یکى از برکاتش خدمت‌رسانى است که میلیون‌ها نفر از این خدمت شما به صورت مستقیم بهره‌مند می‌شوند". مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی)

بسیج سازندگی، این شجره طیبه‌ای که به فرمان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی (حفظه الله) در هفدهم اردیبهشت ماه ۱۳۷۹ بنیان گذاری شده است، در طول این سال ها، همواره منشأ خیرات و برکات فراوانی بوده و به عنوان رکنی اساسی در تحقق سیاست‌ها و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در توسعه مناطق محروم و کم برخوردار، عملکردی درخشان و قابل قبول از خود به جای گذاشته است.

و اینک این نهاد انقلابی با گذشت ۲۴ سال از زمان تأسیس، با بسط و توسعه دامنه وظایف و محور‌های خدمات رسانی خود در زمینه‌های محرومیت زدایی، اقتصاد مقاومتی، حضور در حوادث غیرمترقبه و برپایی اردو‌های جهادی در خدمت به مردم و شتاب بخشیدن به روند اجرای طرح‌های محرومیت زدای نظام مقدس جمهوری اسلامی، سنگ تمام گذاشته است.

همراهی با دستگاه‌های اجرایی در تحقق و تکمیل طرح‌های عمرانی، راه اندازی کارگاه‌های کوچک و زود بازده اقتصاد مقاومتی، احیا و لایروبی قنوات، مرمت راه‌ها در مناطق صعب العبور، انجام برنامه‌های فرهنگی، اعتقادی، تربیتی و تحقق طرح کمک‌های مؤمنانه تنها بخشی از خدمات قابل توجه و تقدیر بسیج سازندگی در خراسان جنوبی است.

بیشتر بخوانید

 ۵۵ نفر از جهادگران برتر بیرجند تجلیل شدند

اینجانب سالروز تأسیس بسیج سازندگی را به همه بسیجیان، جهادگران و کارکنان خدوم، مخلص و همیشه در صحنه بسیج سازندگی در خراسان جنوبی تبریک گفته، از تلاش‌های این عزیزان در زمینه محرومیت زدایی از مناطق مختلف استان قدردانی می‌کنم.

باشد که این عزیزان در ادامه فعالیت‌های خود در عمل به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، تحقق آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی و ایفای وظایف و سیاست‌های دولت مردمی ایران قوی، گام‌های بزرگتر و پر افتخارتری بردارند و با برنامه ریزی برای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت‌های بی نظیر خراسان‌جنوبی در مأموریت‌های محوله، راه‌های رسیدن به توسعه استان را کوتاه‌تر کنند.

جواد قناعت
استاندار خراسان جنوبی

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • فعالسازی ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس فعال می‌شوند
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • واریز ۲هزار و ۳۰۰میلیارد تومانی به دهیاری‌ها