Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه بخشی از مناطق استان بوشهر دچار مشکل کمبود آب آشامیدنی هستند گفت: بخشی از مناطق استان از جمله خطه ساحلی، روستاهای دشتستان و دشتی دچار مشکل تامین آب آشامیدنی هستند. ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۲ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه بوشهر با گرامیداشت 5 مرداد سالروز  نخستین اقامه نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران اظهار داشت: نماز جمعه جایگاه مهم و والایی نزد ایزد منان و ائمه اطهار(ع) دارد و  این نماز اوج تعالی بصیرتی و ایمانی انسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، نماز جمعه را زمینه ساز رشد  شخصیت ایمانی انسان دانست و تاکید کرد: نماز جمعه ضمن ایجاد آرامش در انسان، شخصت الهی مومنان را ارتقاء می‌دهد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به اینکه نماز جمعه ضمن تقویت ارتباط انسان با خداوند ، انسان را توانمند می‌کند گفت: نماز جمعه سبب رشد ایمانی، بصیرت سیاسی، رشد اجتماعی و دینی انسان می‌شود.

خطیب نماز جمعه بوشهر، مصلی‌های جمعه را مرکز رشد و اوج کمال انسانی دانست و تصریح کرد: انقلاب اسلامی نماز جمعه در ایران را احیاء کرد و هم اینک با شکوه خاصی و با اتحاد و وحدت این آیین عبادی سیاسی در سراسر استان بوشهر برگزار می‌شود.

وی، با گرامیداشت روز کارآفرینی و مهارت‌آموزی بیان کرد: استان بوشهر دارای ظرفیت‌ها و قابلیت‌‌های مهم صنعتی است و درآینده قطب صنعتی کشور می‌شود که نیاز به کارگر، تکنسین و مهندس ماهر و توانمند دارد.

آیت‌الله صفایی بوشهری با تاکید بر توجه جوانان به فراگیری مهارت‌آموزی برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی افزود: بر اساس نیازهای اشتغال‌زایی و کارآفرینی متناسب با ظرفیت‌های استان بوشهر طرح‌های مطالعاتی انجام شده که نیاز است جوانان نسبت به مهارت آموزی خود اقدام کنند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، از انعقاد تفاهم‌نامه وزارت نفت و نیروگاه اتمی با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و بیان کرد: با انعقاد این تفاهم‌نامه جوانان استان بوشهر بر اساس ظرفیت‌های صنایع وزارت نفت و نیروگاه اتمی مهارت‌آموزی می‌شوند تا در صورت نیاز زمینه استخدام آنان در این مراکز فراهم شود.

خطیب نماز جمعه بوشهر با تاکید بر توجه به کارآفرینی بر اساس ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان خاطر نشان کرد: اشتغال دولتی محدود است از این نظر جوانان با مهارت‌آموزی باید بر اساس ظرفیت‌های استان بوشهر در کارگاه‌های کوچک و زودبازده، شرکت‌های دانش‌بنیان و مشاغل دیگر محصول تولید کنند.

امام جمعه بوشهر، جغرافیای استان بوشهر را کرانه‌ای دانست و تاکید کرد: استان ساحلی بوشهر از ظرفیت بالای در عرصه تولید محصولات اقتصادی و کرانه‌ای برخوردار است که ضمن مدیریت، باید کارآفرینان در این عرصه جهادی عمل کنند.

وی، با تاکید بر نهادینه شدن فرهنگ کارآفرینی و مهارت آموزی در جامعه تصریح کرد: زیبنده نیست استان بوشهر با این همه ظرفیت و توانمندی، بیکار داشته باشد.

آیت‌الله صفایی بوشهری با اشاره به به اینکه برخی مناطق استان بوشهر دچار کمبود آب آشامیدنی هستند افزود: الحمدالله مسئولان در توسعه زیرساخت‌های منابع آب آشامیدنی استان بوشهر تلاش‌های فراوانی کرده‌اند که با به نتیجه رسیدن این پروژه‌ها آثار آن بیشتر مشاهده می‌شود ولی اکنون برخی مناطق استان بوشهر از جمله خطه ساحلی، روستاهای دشتستان، مناطق شهرستان دشتی دچار کمبود آب آشامیدنی هستند که لازم است مسئولان در حل این مشکلات جهادی عمل کنند.

آیت‌الله خاتمی: رسانه‌ها "نماز جمعه" را تخریب نکنند/ انگلیسی‌ها در غارت ایران صدر جدول بودند اردبیل| توجه به حق و پاکسازی عمل از خصوصیات تقواست امام جمعه شیراز: مرکز مددکاری اجتماعی در ستاد نمازجمعه شیراز ایجاد شود

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه برخی مردم به سبب مشکلات اقتصادی قادر به تهیه مخزن ذخیره آب نیستند تصریح کرد: تامین مخزن ذخیره آب این افراد با پرداخت تسهیلات بانکی مورد توجه قرار بگیرد و کمیته امداد نیز نسبت به تهیه مخازن ذخیره آب مددجویان اقدام کند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: با توجه به توانمندی استان بوشهر، زیبنده نیست مردم استان بوشهر دچار مشکل تامین آب شرب و اشتغال باشند.

انتهای پیام/ش

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۳۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟

 علی متقیان، مدیر مسئول تایر نیوز در یادداشتی نوشت: مدتی است بازار لاستیک اتومبیل با تلاطم مواجه شده، قیمت ها سر به فلک کشیده، تامین نیاز ضروری حرکت و چرخش اقتصادی و رفاهی مردم رو به نابسامانی گذاشته است. هر روز قیمتی بر این عنصر سیاه مورد نیاز حمل و نقل گذاشته می شود و بازارش را از رنگش، سیاه تر کرده است.

هر چند سیاهی رنگ لاستیک، نشان از سلامت و قدرت و هیبت آن دارد، اما سیاهی بازارش، نشان از بی تدبیری، بی توجهی و ناشی از عدم درک صحیح  دست اندرکاران  امر از این صنعت و بازار آن دارد؛ بازاری که به صورت طبیعی پیش می رفت و مصرف کننده و تولیدکننده توازن برقرار کرده بودند و واردکنندگان رسمی و قاچاق هم در این توازن مصرف و تولید، جای خود را باز کرده و در نهایت، همراهی هر دو، کمبود مختصر را جبران می کرد، ضمن اینکه تامین کنندگان ارز، هوای  کارخانه های لاستیک سازی را برای افزایش تولید داشتند و کارخانه ها هم، هوای بازار و ارز و صادرات را.

کار به روال طبیعی پیش می رفت و نارضایتی در این صنعت، اگر بود، غم ده بود. مشکلی بود که تمامی صنایع و حتی مصرف کنندگان تولید صنعت با آن مواجه بودند و به قول معروف غم ده، شادی بود.

یکی از دلایل برهم خوردن بازار، حذف ارز کارخانه های تایر است و دست اندرکاران، به بهانه کمبود ارز و مشکلات جاری تحریم و هزار دلایل دیگری که برای خودشان شاید موجه می نمود، از پرداخت ارز لازم به تولیدکنندگان لاستیک امتناع کردند و کارخانه ها به دلیل نبود ارز، با مشکل تولید و کم شدن آمار عرضه تایر، مواجه شدند، این کمبود ارز و عدم تخصیص آن یک ماه و دو ماه نبود که کارخانه ها، از جیب بخورند و آنچه دارند مصرف کنند، بلکه بیش از ۶ ماه  به طول انجامید و ارز کارخانه های تایرسازی تامین نشد.

جالب است که به این نکته توجه شود، سهم واردات مواد اولیه در صنعت تایر به حدود سی درصد می رسد و خوشبختانه برای بقیه مواد مورد نیاز  صنعت تایر، خودکفا شده ایم و دلیل اینکه برای بقیه به واردات متکی هستیم، نه این است که متخصصان و صنعتگران حوزه لاستیک سازی، از ساخت آن ناتوان باشند، گویا تهیه آن برای کارخانجات قابل دسترس است، اما خسارتی که این مواد اولیه که از واردات تامین می شود، به محیط زیست می رسد و عواقب ناشی از این خسارت، به حدی است که هر انسانی که توان فکر کردن و رعایت حال عموم مردم و محیط زیست جامعه را دارد، از تولید این بخش از مواد اولیه چشم پوشی کرده و به سمت واردات رفته است تا سلامت جامعه را تضمین کند و حفظ محیط زیست را که به مراتب مقدم تر است، در نظر داشته باشد؛ بنابراین تصمیم بر این شده که از هزینه ارزی که می توان از طریق صادرات هم آن را تامین کرد، استفاده شود.

به هرحال متاسفانه عدم تخصیص ارز، بیش از ۶ ماه، کارخانجات تولید لاستیک را با محدویت تولید مواجه کرد و کمبود تایر در بازار و سوء استفاده محتکران و گران‌فروشان را به دنبال داشته است.

اما به مرور به دلیل سیاستگذاری های ناموزون و نامناسب، بازار ملتهب شد و آماده هرگونه سوء استفاده گردید. وقتی خبرهای کمبود و گرانی و بازار سیاه تایر به گوش دولتمردان رسید، به جای جستجو و بررسی عواملی که این مشکل برای جامعه به بار آورده و هر گونه تلاش برای رفع مشکل پیش آمده، چاره کار را باز شدن دروازه های واردات دیدند و مجوز دادند وارد کنندگان تا می توانند تایر وارد کنند تا بازار به وضع عادی برگردد، وارد کنندگان که مجوز واردات دریافت کردند و بالتبع شروع به واردات.

جالب است بر اساس آمار اعلامی، میزان ارزی که تا کنون در این چند ماه اخیر، صرف خرید تایر از خارج از کشور شده، به میزان ارز مورد نیاز  تاسیس چندین کارخانه تایرسازی جدید و مدرن بود که متاسفانه در این تصمیم های لحظه ای که با آن مواجه هستیم،.

تصمیمی که هم ارز کشور بی‌حساب خارج شد، هم بازار تایر هم چنان ملتهب باقی ماند، هم کارخانجات تایرسازی بامشکلات قبلی خود دست و پنجه نرم می کنند و هم دولت نتوانست با دور زدن کارخانه های تولید تایر، رضایت مصرف کنندگان را بدست آورد، به تعبیر مثال معروف، هم پیاز خوردیم، هم چوب و هم ارزها را پرداخت کردیم.

این مختصر، گوشه چشمی است به دلایل پدید آمدن بازار سیاه لاستیک سیاه.

کاش مسئولان امر، سازمان بازرسی و نهادهای نظارتی در سالی که جهش تولید با حمایت مردم نامگذاری شده است، کمی به سابقه و عوامل و دلایل پیدا شدن بازار سیاه لاستیک می پرداختند و گزارش دقیق و کارشناسانه تهیه می کردند که چطور حمایت مردمی را رها کرده و به واردات پناه برده اند.

در صورتی که گزارش دقیق و مستند تهیه شود، خطاها و مقصران احتمالی را به مردم و به مقامات رسمی کشور گزارش داده، اطلاع دهند، تا در صورت انجام  کوتاهی توسط عوامل مربوط، دست اندرکاران به وجود آمدن وضع موجود را سیاست کنند.

به امید آن روز به یاری خداوند در یادداشت های بعدی به نرخ گذاری دستوری و آثار آن در بازار لاستیک می پردازیم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وزیر صمت: حل مشکل تامین لاستیک به زودی چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟ لاستیک تیوبلس چیست؟ مزایا، معایب و هر آنچه باید دانست

دیگر خبرها

  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • امام صادق (ع) در پی کسب و حفظ قدرت با هر شرایطی نبود
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود
  • کمک ۳۴۰ میلیارد ریالی خیرین البرزی در طرح پنجره‌های امید
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • استان بوشهر در عزای امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشست