Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@22:09:14 GMT

حمایت ۱۶۸ میلیون تومانی از محققان ایرانی و چینی

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۲۷۷۷

حمایت ۱۶۸ میلیون تومانی از محققان ایرانی و چینی

صندوق علمی مشترک راه ابریشم از فعالیت‌های پژوهشی مشترک میان محققان ایرانی و آکادمی علوم چین در قالب سه فعالیت پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک، برگزاری کارگاه‌های مشترک و تبادل محققان حمایت می‌کند. ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۰ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، چهارمین فراخوان صندوق علمی مشترک راه ابریشم توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و آکادمی علوم چین منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این صندوق از فعالیتهای پژوهشی مشترک میان محققان ایرانی و آکادمی علوم چین حمایت می‌کند. این حمایتها در قالب سه فعالیت پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک، برگزاری کارگاه‌های مشترک و تبادل محققان در دوره‌های کوتاه مدت انجام می‌شود.

بر اساس این فراخوان حداکثر از 6 پروژه تحقیقاتی مشترک در دو حوزه علمی مواد پیشرفته و علوم آب حمایت می‌شود. همچنین پژوهش‌های مرتبط با حوزه‌های فناوری نانو و انرژی های تجدیدپذیر که به نحوی با مواد پیشرفته ارتباط دارند، می‌توانند پروپوزال خود را در زمینه علمی مواد پیشرفته ارسال کنند.

پژوهشگران ایرانی برای شرکت در این فراخوان از امروز 5 مرداد ماه سال جاری تا 8 شهریور ماه  برای ثبت پروپوزال‌های مشترک خود در سامانه صندوق فرصت دارند.  تمامی پروپوزال‌ها باید به صورت جداگانه و هم زمان باید توسط محقق چینی در سامانه آکادمی علوم چین و محقق ایرانی در سامانه صندوق ثبت شود. همچنین محقق ایرانی باید عضو هیأت علمی یکی از دانشگاه‌ها یا پژوهشگاه‌های کشور باشد و محقق چینی نیز در یکی از پژوهشگاه‌ها یا دانشگاه‌های زیرمجموعۀ آکادمی علوم چین اشتغال داشته باشد.

حداکثر حمایت برای پژوهشگران هر کشور 168 میلیون تومان در سال است که شامل خرید تجهیزات نمی شود.

اما در بخش حمایت از کارگاه‌های مشترک در این فراخوان نیز حداکثر از 3 کارگاه مشترک در حوزه‌های فناوری نانو، انرژی‌های تجدیدپذیر، علوم شناختی، مواد پیشرفته، علوم آب و مهندسی پزشکی حمایت می‌شود. در صورت برگزاری کارگاه در ایران صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تا سقف 36 میلیون تومان از محققان ایرانی حمایت مالی می‌کند. 

همچنین در بخش برنامه تبادل محققان شامل بازدید به مدت یک هفته از یک یا چند موسسه و دانشگاه زیرمجموعه‌های آکادمی علوم چین توسط یک پژوهشگر ایرانی است. 

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه کامل فراخوان می توانند به سایت صندوق به نشانی http://www.insf.org/ مراجعه کنند.

معاونت علمی و فناوری ر‌یاست جمهوری بر تولید اقلام تحریمی متمرکز شد‌

انتهای پیام/

R1356/P/S2,1313/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۲۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی ناصحی، روز دوشنبه در نشست خبری گفت: حدود ۲ سال از عمر صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد. هنگامی که این صندوق ایجاد شد، میزان بودجه تخصیص یافته معادل ۵ همت (۵ هزار میلیارد تومان) بود و در سال گذشته به ۷ همت رسید.

وی ادامه داد: در حال حاضر، میزان بودجه تخصیص یافته صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال جاری معادل ۹ همت است.

ناصحی با بیان اینکه موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در کانون توجه قرار گرفته است، افزود: دولت و وزارت بهداشت به موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج توجه کرده‌اند و بیمه‌های پایه در جهت پوشش خدمات گام برداشته‌اند. حدود ۲ سال از عمر صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد اما از شاکله بسیار خوبی برخوردار است.

وی درباره بیماری‌های تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج گفت: ۱۰۷ گروه از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش قرار دارند.

کد خبر 6098116 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • سفر گروسی به اصفهان مهر تاییدی بر حمایت آژانس اتمی از مجموعه‌های علمی ایران است
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد