Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

محمدجواد جمالی نوبندگانی در توضیح جلسه امروز هیات نظارت بر رفتار نمایندگان، اظهار داشت: هیات نظارت امروز میزبان آقای محسنی بندپی رئیس سابق سازمان بهزیستی و استاندار فعلی تهران برای بررسی ادعاهای مطرح شده در پرونده استیضاح آقای ربیعی وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود که ایشان هم از یکی از نمایندگان مجلس شکایت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توضیحات و مستندات ارائه شد.

وی افزود: ‌این پرونده از مرداد ماه سال ۹۷ در مرحله بررسی در هیات نظارت بوده و به موضوع استیضاح برمی‌گردد اما از آنجایی که مطالب متعدد بود، ما در حال بررسی هستیم که امیدواریم بتوانیم به جمع‌بندی برسیم.

جمالی با اشاره به حضور سردار اشراق معاون حقوقی و پارلمانی نیروی انتظامی در هیات نظارت گفت: ناجا با موضوع توهین و افترا نسبت به پرسنل نیروی انتظامی و دخالت در برخی از تصمیمات فرمانده نیروی انتظامی آن شهرستان، از یکی از نمایندگان شکایت کرده است که در این رابطه مستندات و فایل صوتی نیز در اختیار هیات قرار داده که قرار داده شد و در جلسات بعدی از نماینده برای ارائه ادله‌اش دعوت می‌کنیم.

سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان همچنین از موکول شدن بررسی شکایت از فلاحت‌پیشه نماینده اسلام‌آباد غرب به جلسه بعدی به دلیل طولانی شدن جلسه امروز خبر داد و در توضیح این شکایت گفت: شورایعالی امنیت ملی و دادستانی شکایتی را از فلاحت پیشه به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مطرح کرده‌اند مبنی بر اینکه آقای فلاحت پیشه رئیس وقت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در رابطه با روابط ایران و آمریکا علیرغم مصوبات شورایعالی امنیت ملی اظهار نظرهایی داشته است و در حالیکه سیاست کلی نظام عدم مذاکره با آمریکا بوده و هست، نباید فلاحت پیشه این مباحث را مطرح می‌کرد. شورایعالی امنیت ملی شماره و تاریخ مصوبات این شورایعالی را نیز به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان ارائه کرده است.

وی افزود: وقتی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی وقت مجلس ایجاد یک میز مشترک در قطر یا عراق را پیشنهاد می‌کند، آمریکایی‌ها اینگونه تبلیغ و سوء تعبیر کردند که فشارها بر جمهوری اسلامی ایران موثر واقع شده است و ایران مذاکره را پذیرفته است.

جمالی اظهار داشت: آقای فلاحت پیشه معتقد است، از مذاکره حرفی نزده و صرفا برای کاهش تنش چنین پیشنهادی را در آن زمان مطرح کرده است. شورایعالی امنیت ملی نیز معقتد است، بعد از اظهار نظر اولیه فلاحت پیشه، سخنگوی شورایعالی امنیت ملی توضیحات لازم را ارائه کرده است و پس از این توضیحات، فلاحت پیشه بازهم با خبرگزاری خانه ملت مصاحبه کرده و بر این موضوع تاکید کرده است و از این حیث شکایت کرده‌اند. فلاحت پیشه برای بیان توضیحات اعلام آمادگی کرده بودند اما امروز وقت نشد و در آینده بررسی می‌شود.

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۳۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند

محمدصالح جوکار ،رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، اظهار داشت: نمایندگان مجلس نمایندگان ملت‌اند و باید در دو حوزه قانونگذاری و نظارت به بهترین شکل عمل کنند. در واقع باید قوانینی وضع شود که مستقیما مشکلات و گرفتاری‌های مردم را رفع کند و در حوزه نظارت هم نمایندگان باید بر دستگاه‌های اجرایی نظارت داشته باشند که قوانین را به درستی اجرا کنند. برای مثال در حوزه اقتصاد لازم است که همه نمایندگان تمام انرژی‌شان را بر رفع مشکلات معیشتی بگذارند زیرا اکنون بزرگ‌ترین مشکل مردم اقتصاد است

وی افزود: از سوی دیگر نمایندگان باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند تا دولت در مسیر درستی حرکت کند.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: نکته بعدی آن است که مجلس نباید تک‌بعدی باشد؛ به این معنا که نباید صرفا تمرکزش بر موضوعات فرهنگی یا سیاسی باشد و از اقتصاد غافل شود و البته بالعکس.

 جوکار اضافه کرد: در مجلس یازدهم محاسن زیادی وجود داشت که باید در مجلس دوازدهم این محاسن پررنگ‌تر و تقویت شود؛ از تخصص تا تعهد. نمایندگان ضمن اینکه باید تعهد کامل به نظام و مردم داشته باشند، باید اشراف کاملی به مسائل کلان کشور هم داشته باشند. نگاه مجلس دوازدهم باید کلان‌محور و راهبردی باشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکسری از طرح‌های خوب در مجلس یازدهم مطرح شد اما به دلیل کمبود وقت به مجلس دوازدهم می‌رود که به هر حال نمایندگان بعدی باید آنها را به سرانجام برسانند. همچنین لازم است گام‌های مهمی در حوزه‌هایی مانند اشتغال و مسائلی که به طور مستقیم به زندگی مردم مرتبط است، برداشته شود.

دیگر خبرها

  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه