Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهار تشکل دانشجویی در پی گمانه‌زنی معرفی سرپرست فعلی آموزش و پرورش برای تصدی وزارت، در بیانیه‌ای نوشتند: حسینی با توجه به نگرش سیاسی دانشگاه فرهنگیان و حامی سند ۲۰۳۰، نمی‌تواند مجری سند تحول بنیادین باشد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهار تشکل عدالتخواه دانشجویی از سراسر کشور در پی گمانه زنی معرفی حسینی، سرپرست فعلی وزارت آموزش و پرورش برای تصدی این وزارت، خطاب به مجلس بیانیه منتشر کردند و نوشتند: وزارت آموزش و پرورش جایگاهی مهمی است که باید دور از دسترس افراد نااهل وسیاست بازی جناح‌ها و افراد باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  در این بیانیه آمده است: وزارت آموزش و پرورش جایگاهی مهمی است که باید دور از دسترس افراد نااهل و سیاست بازی جناح‌ها وافراد باشد. ورود افراد حامی فتنه ۸۸ و سند ۲۰۳۰ در راس این وزارت خانه، آشکارا خیانت به یک ملت محسوب می‌شود و رای دادن به چنین افرادی صحه گذاشتن بر مواضع و اقداماتی است که زمینه ساز پذیرش و اجرای قواعد سند‌های استعماری خواهد بود.

نهاد آموزش و پرورش قطعا استراتژیک‌ترین نقش را در پیشبرد آرمان‌های انقلاب اسلامی و اهداف جمهوری اسلامی ایران ایفا می‌کند، چرا که وظیفه خطیر تربیت نیروی انسانی را برعهده دارد و کوچک‌ترین سهل انگاری و سیاسی کاری در این نهاد نتایج زیان باری را به همراه خواهد داشت. همچنین طبق بیانات رهبر انقلاب نباید نگرش به آموزش و پرورش همانند نگرش به دیگر دستگاه‌ها و ادارات باشد، زیرا این مجموعه فرصت کم نظیر و ۱۲ساله برای انتقال صحیح و جامع آرمان‌های انقلابی و ملی ونهادینه کردن هویت ملی در کودکان و نوجوانان را در اختیار دارد.

یقینا راه اصلاح جامعه از طریق اصلاح آموزش و پرورش میسر است و آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران نیازمند افراد و مدیرانی انقلابی ومتعهد می‌باشد که بتواند اوضاع آشفته نظام آموزشی را سروسامان داده و ضمن آن در پی اجرای عدالت آموزشی و سند تحویل بنیادین باشد و این در حالی است که با نگرش سیاسی حسینی به دانشگاه فرهنگیان و حامی سند ۲۰۳۰ نمی‌توان ایشان مجری سند تحول بنیادین باشند.
در پی گمانه زنی های معرفی سیدجواد حسینی، سرپرست آموزش و پرورش به مجلس برای تصدی وزارت آموزش و پرورش، لازم به ذکر است پرونده وی بیشتر حاکی از آن است که او مدیر سیاسی وامنیتی و دارای نگاه‌های سیاسی صرف وعمل‌های قبیله گرایانه به نفع جناحین سیاسی می‌باشد.
به گونه‌ای که با توجه به اقدامات وی در استان خراسان رضوی و مدیریت قبیله گرایانه و اخراج حداقل ۵۰ تن از مدیران آموزش وپرورش حاکی از آن است که قابلیت مدیریت این جایگاه حساس و اثر گذار درکشور را ندارند و بیم آن وجود دارد آموزش و پرورش را در باتلاقی از سیاسی کاری فرو ببرند که به زعم رهبر انقلاب سمی مهلک برای آموزش و پرورش محسوب می‌شود.
به نظر می‌رسد انتخاب حسینی از سوی رئیس جمهور بیشتر از آنکه هدف سرسامان دادن به یک وزارت خانه مهم و حساس در تربیت نسل انقلاب اسلامی و رفع مشکلات آن به ویژه در سه سال گذشته را داشته باشد، اهداف سیاسی دولت و برخی نهاد‌ها را پیش گرفته است؛ از نمایندگان مجلس خواستاریم در انتخاب سکان دار نهاد تعلیم و تربیت هیچ گونه مساحمه‌ای نداشته باشند ونگذارند سیاسی کاری مانع تربیت نیروی انسانی مومن و انقلابی و به تبع آن مانع تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی بشود.

انجمن اسلامی دانشجویان عدالتخواه دانشگاه حکیم سبزواری.
مجمع دانشجویان عدالتخواه قوچان
مجمع دانشجویان عدالتخواه فرهنگیان کرمان
مجمع دانشجویان عدالتخواه فرهنگیان یزد

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تشکل عدالتخواه وزارت آموزش و پرورش سند ۲۰۳۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۶۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه سفر به پاکستان و سریلانکا از قبل برنامه‌ریزی شده بود، گفت: اما برگزاری این سفر در این مقطع، پیام مهمی داشت.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.
رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.
دکتر رئیسی دیدارهای صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به 10 میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.
رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت 10 میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.
دکتر رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.
رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی-مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.
دکتر رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.
رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاوردهایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی
  • رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • رئیسی: این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • رئیس‌جمهور: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد