Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@05:15:15 GMT

دام‌های بدون پلاک قاچاق محسوب می‌شوند

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۶۶۹۷

دام‌های بدون پلاک قاچاق محسوب می‌شوند

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور گفت: در حال حاضر ۳ میلیون و ۳۴ هزار و ۶۶۰ راس دام در سطح کشور پلاک‌گذاری شده که از این میزان ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۵۱۹ راس آن مورد تائید کارشناسان قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، مختار علی عباسی در همایش هویت‌گذاری دام و توسعه بهبود مدیریت دامداری‌های فارس، با اشاره به اینکه دام‌های بدون پلاک قاچاق محسوب می‌شوند، گفت: هویت‌گذاری دام در دنیا با هدف کنترل بیماری ها و پایش تولید گوشت از ابتدا تا انتها صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی، اصلاح نژاد علمی و صنعتی دام کشور، جلوگیری از نوسانات قیمتی گوشت، برنامه‌ریزی برای تولید، داشتن جمعیت دام کل کشور، پیگیری روند تغییرات در فصول و سال‌های مختلف و برنامه‌ریزی برای پیشگیری از بحران را از دیگر مزایای هویت‌گذاری دام در کشور برشمرد.

به گفته وی، در پی قاچاق دام زنده از کشور در سال گذشته، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، شیوه‌نامه‌ای را با کمک کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور تنظیم کرد که این شیوه‌نامه اواخر سال گذشته ابلاغ شد.

عباسی با اشاره به اینکه مدت زمان تعیین شده برای هویت‌گذاری دام سنگین شش ماه و دام سبک نیز یک‌سال است، افزود: این مدت زمان برای هویت‌گذاری دام سبک و سنگین کشور کافی نیست و ما اکنون درخواست افزایش مدت زمان را ارائه دادیم که امیدواریم از سوی هیئت دولت با آن موافقت شود.

ارائه خدمات به دامداران مشروط به پلاک‌گذاری است

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور تاکید کرد: در آینده تمام خدمات نظیر توزیع نهاده‌ها، تسهیلات بانکی، واکسیناسیون و… براساس هویت‌گذاری به دامداران ارائه خواهد شد و علاوه بر این هویت‌دار شدن دام به نفع دامدار است اما متأسفانه این ضعف وجود دارد که هنوز مزایای هویت‌گذاری دام بطور کامل برای قشر دامپرور کشور تبیین نشده است.

عباسی از دیگر منافع پلاک‌گذاری دام را اصلاح نژاد علمی، کنترل بیماری، کاهش تلفات، طراحی مناسب جفت‌گیری دام و.... برشمرد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر نقل و انتقال دام بدون پلاک‌گذاری ممنوع اعلام شده و رفته رفته با تکمیل این طرح در خصوص نگهداری دام بدون پلاک نیز سختگیری‌های لازم انجام خواهد شد.

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور خاطرنشان کرد: با اتحادیه مرکزی دامداران ایران و اتحادیه مرکزی عشایری دامداران متحرک ایرانیان، قراردادهایی منعقد و دستورالعمل اجرای این طرح نیز تهیه و به تمام استان‌ها ارسال شده تا فرآیند هویت‌گذاری دام‌ها تسهیل شود.

وی اظهار کرد: نصب پلاک حداقل روی یک گوش دام الزامی است و اگر دامدار تمایل به نصب آن روی دو گوش هم داشته باشد، امکان‌پذیر است.

عباسی تاکید کرد: در تمام استان‌های کشور باید تبلیغات لازم برای آگاهی بخشی به دامداران برای پلاک‌گذاری انجام شود و آنها از مزایا و اجباری بودن این طرح آگاه شوند.

وی با اشاره به اینکه براساس استانداردهای بین‌المللی پلاک دام‌ها ۱۵ رقمی است، گفت: مسئولان جهاد کشاورزی در استان‌ها دقت داشته باشند که طرح‌های دیگر در کنار هویت‌گذاری به دامداران تحمیل نشود که قطعاً در بین جامعه دامداران نارضایتی ایجاد می‌کند و در نتیجه اگر چنین رفتارهایی بروز کند به‌طور جدی با آن برخورد خواهد شد.

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی کشور گفت: مأمور پلاک‌کوب ملزم به دادن صورت حساب شرح خدمات ارائه شده به دامدار است که در صورت بروز تخلف در این خصوص این مسئله قابل پیگیری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دام قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۶۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی ابزارهای جاسوسی کنکور را در بدن کار گذاشتند/ داوطلبان کانال‌های تقلب را ترک کنند

رییس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه برخی از افراد به دکتر مراجعه کرده‌اند و ابزارهای جاسوسی برای کنکور را در بدن کار گذاشته‌اند، گفت: حتی قبل از فرآیند آزمون هم اگر داوطلب این ابزارها را داشته باشد متخلف محسوب می‌شود و از آزمون محروم می‌شود.

به گزارش ایسنا، عبدالرسول با حضور در یک برنامه تلویزیونی به تشریح تمهیدات سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری کنکور اشاره کرد و گفت: در هیچ کدام از حوزه های امتحانی نوبت اول کنکور قطع نمی شود، دیگر این موضوع ضرورتی ندارد. در آن سال که اینترنت قطع شد، امکانات فعلی مقابله با تقلب‌ها در اختیار ما نبود ؛اما اکنون با دستگاه‌های تقلب یاب و آشکارساز حفاظت برقرار است.

وی در ادامه تصریح کرد: تعدادی کلاهبردار به صورت ناجوانمردانه سعی می‌کنند از مردم پول بگیرند. از داوطلبان خواهش می‌کنم که به این افراد پول ندهند. پرونده‌هایی داشتیم که این باندهای کلاهبردار از داوطلب و خانواده اش اعتراف گرفته‌اند و با این اعترافات آنها را تهدید کرده‌اند. ۱۹ هزار نفر را رصد کردیم که کانال‌های مدعی تقلب را ترک کردند.

معاون وزیر علوم یادآور شد: به تمام داوطلبان توصیه می‌شود این کانال‌ها را تا زمان برگزاری کنکور ترک کنند؛ زیرا اگر با آشکارسازها متوجه شویم که تجهیزات گرفته‌اند حتی اگر از تجهیزات استفاده نکنند هم متخلف محسوب شوند.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به اینکه تجهیزات هندزفری و موبایل واره در قالب تبانی خریداری شده و جاسازی شده است، افزود: روز گذشته دو کانال بزرگ با ۵۰ هزار فالور را دستگیر کردند. دلیل اینکه خریداری تجهیزات تخلف محسوب می‌شود، این است که تعداد زیادی از داوطلبان رفتند تجهیزات هندزفری و موبایل واره خریده‌اند. این دستگاه‌ها در قالب تبانی خریداری شده و جاسازی شده است. فرد در ابتدایی که وارد حوزه می‌شود، به محض روشن شدن آن توسط دستگاه‌های ما سیگنال‌ها دریافت می‌شود و صورت جلسه می‌شود.

پورعباس تاکید کرد: برخی از افراد به دکتر مراجعه کرده‌اند و ابزارهای جاسوسی برای کنکور را در بدن کار گذاشته‌اند. حتی قبل از فرآیند آزمون هم اگر داوطلب این ابزارها را داشته باشد متخلف محسوب می‌شود و از آزمون محروم می‌شود. این موبایل واره ها ابزار جاسوسی هستند و اگر خریداری شود؛ یعنی شبکه ای پشت این موضوع است. موبایل ساده ای نیست که بتوان آن را یک تخلف محسوب کرد. بسیاری از این افراد به دکتر مراجعه کرده‌اند و این ابزارها را در بدن کار گذاشته‌اند. 

رییس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه عده‌ای اجیر می‌شوند که به محض توزیع سوال در جلسه آزمون، با ابزارهای جاسوسی از سوال عکس بگیرند، اظهار کرد: با توجه به تمام تمهیداتی که در نظر گرفته شده است امکان ندارد که تا قبل از بازشدن در مخزن هیچ انسانی با سوالات تماس داشته باشد. تا ساعت ۸ صبح که سوالات در قرنطینه است هیچ امکانی برای دسترسی به سوال وجود ندارد. اما ما می‌دانیم که عده‌ای اجیر می‌شوند که به محض توزیع سوال در جلسه آزمون، با این ابزارهای جاسوسی از سوال عکس بگیرند و به بیرون ارسال کنند و در بیرون عده‌ای این سوالات را حل کنند.

به گفته وی، پارسال سه نفر سه صفحه را عکس گرفتند و در عرض چند دقیقه دستگیر شدند. ممکن است عکسی بیرون بیاید؛ اما مطلقاً پاسخی به حوزه نمی‌رود. همه دستگاه‌های مخابراتی را پارسال کشف کردیم و امسال هم با دستگاه‌های آشکارساز تمام حوزه‌ها را پوشش می‌دهیم.

پورعباس یادآور شد: نظام آموزش عالی بر اساس عدالت آموزشی و کارآیی سنجش ورودی دانشگاه‌ها تعریف می‌شود. یک مصوبه‌ای علاوه بر مصوبه سال گذشته در شورای امنیت کشور تصویب شد تا آزمون سراسری به سلامت برگزار شود. داوطلبی که در جلسه آزمون گرفتار شود متخلف محسوب می‌شود. مجرمان با متخلفان متفاوت هستند و پلیس فتا وقتی افراد شبکه‌های متقلب را دستگیر می‌کند آنها با یک تا ۵ سال زندان مواجه خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • پرافتخارترین تیم‌های جام حذفی به یک چهارم نهایی هم نرسیدند!
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • خلیج فارس جزو هویت ملی ایران
  • کارگران تقویت کننده پایه‌های اقتصادی کشور محسوب می‌شوند
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو
  • عملیات وعده صادق سپاه هویت و شناسنامه ایران قوی است
  • باورنکردنی؛ مرز‌های تقلب در کنکور جابجا شد
  • برخی ابزارهای جاسوسی کنکور را در بدن کار گذاشتند/ داوطلبان کانال‌های تقلب را ترک کنند