Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-02@22:04:01 GMT

شکایت شرکت‌های ایرانی از آلمانی‌ها

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۷۲۶۰

شکایت شرکت‌های ایرانی از آلمانی‌ها

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، روزنامه آلمانی "برلینر تسایتونگ" نوشته است بیش از ده پرونده شکایت علیه شرکت‌های آلمانی که قراردادهای خود در ایران را لغو کرده‌اند به دادگاه‌های آلمان ارائه شده است. 

 

فیلیپ پلت از دفتر وکالت WZR در هامبورگ از برخی از این شکایات مطلع است. او به دویچه‌وله فارسی می‌گوید: «مثال بانک ملی هامبورگ نشان می‌دهد که می‌توان از شرکت‌هایی که به وضوح، تنها به دلیل تحریم‌های آمریکا همکاری با ایران را متوقف کرده‌اند، شکایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» 

 

شرکت مخابرات آلمان تلکوم که ۱۴ درصد سهام آن به دولت فدرال آلمان تعلق دارد، سال گذشته به دلیل تحریم‌های آمریکا ارائه خدمات به بانک ملی ایران شعبه هامبورگ را متوقف کرد.

 

بانک ملی ایران پس از قطع خطوط تلفن و اینترنت خود توسط شرکت تلکوم به دادگاهی در هامبورگ شکایت کرد. این دادگاه در حکمی مقدماتی به نفع بانک ملی رأی داد و از تلکوم خواست خطوط تلفن و اینترنت سه بانک ایرانی مستقر در هامبورگ: بانک ملی، بانک سپه و بانک بازرگانی ایران و اروپا را از نو وصل کند.  

 

اما حال این بانک شکایت تاز‌ه‌ای مطرح کرده است؛ این‌بار از یک شرکت سازنده آسانسور که خدمات پس از فروش خود به بانک ملی را متوقف کرده است. به نظر می‌رسد نگرانی این شرکت‌ آلمانی از اقدامات تبیهی آمریکا، دلیل این اقدام بوده است.

 

از قرار شرکت‌های ایرانی از خودروسازان شناخته شده و شرکت‌های بیمه نامدار آلمانی هم شکایت کرده‌اند، اما از آنجا که پرونده این شکایات هنوز به سرانجام نرسیده، اطلاعات بیشتری در مورد آنها منتشر نشده است. نکته اینجاست که شکایت به دادگاه‌های آلمان و آغاز دعوای حقوقی روندی پرهزینه و زمان‌بر است.

 

میشائیل توکوس، مدیر اجرایی هيئت رئیسه اتاق بازرگانی آلمان و ایران در این مورد گفت: «درست است که دعوای حقوقی هزینه کلانی دارد، اما افرادی در آلمان هستند که با پرونده این شکایات آشنا هستند و می‌توانند به شرکت‌های ایرانی مشاوره بدهند.»

 

او تأکید می‌کند اتاق بازرگانی آلمان و ایران از امکانات حقوقی موجود در آلمان مطلع است و با شرکت‌های ایرانی بسیاری در ارتباط است. 

 

بسیاری از آنها طرف قرارداد با تولیدکنندگان و شرکت‌های بیمه‌ آلمانی بودند که به دلیل نگرانی از تحریم‌های آمریکا همکاری با ایران را متوقف کرد‌ه‌اند.

 

حجم مبادلات تجاری ایران و آلمان در سال ۲۰۱۷ میلادی حجم مبادلات تجاری ایران و آلمان ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون یورو بود که پس از خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریم ها، در نیمه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی به ۶۵۴ میلیون یورو رسید.

 

این در حالی است که هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان، هفته گذشته اعلام کرده بود که کشورش به «کمپین فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران نخواهد پیوست.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: برجام تحریم آمریکا ایران آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۷۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌الملل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در خانه نوآوری و فناوری ایران توانمندی‌های صادراتی فناوران نخبه کشورمان را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشت که سبب گشودن دریچه بزرگ صادراتی به روی دانش‌بنیان‌ها شد.

امیرحسین میرآبادی رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علنی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: طی این چند روز شاهد برگزاری مهم‌ترین و بزرگترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه توانمدی‌های صادراتی (ایران اکسپو) بودیم. هدف اصلی نمایشگاه، معرفی و نمایش آخرین دستاورد‌ها و محصولات ایرانی برای مجموعه‌های خارجی است.

به گفته وی، این رویداد بستر و ظرفیت خوبی را برای ارائه توانمندی شرکت‌ها و صنایع ایرانی به کشور‌های مختلف دنیا در قالب بازدید هیأت‌های تجاری فراهم کرده و آی‌هیت نیز به عنوان بستر اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه نقش موثری را ایفا کرد.
وی نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور را یکی از بخش‌های بسیار مهم در حوزه تعاملات بین‌المللی خواند و افزود: بدون شک دستاورد‌های درخشان علمی کشورمان و صنعتی سازی این دستاورد‌ها طی سال‌های گذشته ظرفیتی بی نظیر را برای رشد صادرات ایران فراهم کرده است. نمایشگاه اکسپو با معرفی این تولیدات و دستاورد‌ها به بازار جهانی نقش به سزایی در جهش شرکت‌های دانش بنیان خواهد داشت.

به گفته رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی در ایران اکسپو، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی حضور فعالی داشتند و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به نسبت دوره پیشین، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

میرآبادی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاورد‌های علمی و فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.
وی، این رشد را تنها از منظر کمی ندانست و به رشد کیفی محصولات نیز اشاره کرد و افزود: در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو کیفیت و تنوع محصولات دانش‌بنیان ایرانی نیز تقویت چشم‌گیری داشت؛ در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال هزار و ۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

به گفته وی، این نمایشگاه علاوه بر اینکه ظرفیت و فرصت بی نظیری را به صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی برای معرفی خود به بازار‌های هدف جهانی و مشتریان بین المللی کالا و خدمات آنها می‌دهد، بستر بی نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و همچنین علمی بین ایران و دیگر کشور‌های جهان به شمار می‌آید.

پر رنگ شدن اقتصاد دانش‌بنیان در سبد اقتصاد کشور

وی ضمن اشاره به رشد سه برابری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲، گفت: سال گذشته میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان دو میلیارد دلار را رد کرد که نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی از جمله نقش آفرینی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کلان کشور است.
میرآبادی ادامه داد: هدف ما در سال ۱۴۰۳ ادامه این مسیر با قوت بیشتر است. در همین راستا موضوع حمایت از تنوع بخشی به مقاصد صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد بازار‌های جدید، رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صادرات و توسعه بازار بین‌الملل از جمله ظرفیت‌هایی است در دستور اقدام قرار داده‌ایم.

وی افزود: امید است در پایان سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات دانش‌بنیان‌ها به نسبت سال ۱۴۰۲ باشیم.

میرآبادی در بخش پایانی سخنان خود، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در تعاملات خارجی را سبب ارتقا جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین‌المللی و شناخته شدن بیشتر کشورمان به عنوان یک کشور پیشرفته فناور دانست و بیان کرد: این موضوع مورد توجه و تاکید بسیار رئیس جمهوری اسلامی ایران هم قرار گرفت و در افتتاحیه نمایشگاه اکسپو نیز به این موضوع اشاره داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد
  • صلاحیت صدور حکم در شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را نداریم
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • اتفاق عجیب در فوتبال ابران؛ ورثه سرمربی، شاکی جدید تیم شد!
  • ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟