Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، در نشست مشترک محمد سلگی، رئیس پژوهشگاه و مهرداد عربستانی، رئیس انجمن انسان‌شناسی ایران، دو طرف بر همکاری‌های مشترک علمی و پژوهشی تأکید کردند.

سلگی در این دیدار با اشاره به برنامه‌ها و فعالیت‌های پژوهشگاه بر استفاده از توان علمی انجمن‌های علمی به عنوان یکی از اهداف پژوهشگاه یاد کرد و افزود: هسته مرکزی فعالیت پژوهشگاه، حوزه فرهنگ است بنابراین علاقه‌مندیم تا در این حوزه به طور خاص و در حوزه‌های بین‌رشته‌ای همکاری پژوهشی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به موضوع انتشار کتاب به عنوان یکی از حوزه‌های فعالیت پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم تا در حوزه نشر نیز براساس اولویت‌های پژوهشی و مأموریت پژوهشگاه همکاری کنیم. همچنین در بخش برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی نیز آماده همکاری هستیم.

در این نشست، رئیس انجمن انسان‌شناسی و فرهنگ نیز ضمن تشکر از استقبال پژوهشگاه در عقد تفاهمنامه همکاری مشترک، به مجموعه فعالیت‌ها و برنامه‌های انجمن اشاره کرد و گفت: حوزه مردم‌شناسی و فرهنگ عامه زمینه بسیار مستعدی برای همکاری مشترک است و علاقه‌مندیم در صورت امکان با استفاده از ظرفیت انجمن و پژوهشگاه، به طور مشترک به این موضوع بپردازیم.

عربستانی از ضرورت تدوین اطلس فرهنگ مردم ایران با رویکرد مردم‌شناسی یاد کرد و افزود: باید تلاش کنیم تا اطلاعات فرهنگی هر منطقه از ایران را براساس روش علمی ثبت کنیم و سایت اینترنتی خاصی برای آن ایجاد کنیم.

در این دیدار که داریوش مطلبی، معاون پژوهشی پژوهشگاه، زهره انواری، عضو هیأت مدیره انجمن، مصطفی اسدزاده، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی و کتایون قهرمانی، سرپرست ارتباطات پژوهشی نیز حضور داشتند، تفاهنامه همکاری مشترک میان پژوهشگاه و انجمن انسان‌شناسی ایران به امضای دو طرف رسید.

همکاری متقابل در طراحی و اجرای طرح‌های پژوهشی، تألیف یا ترجمه، همکاری متقابل در اجرای نظرسنجی مورد نیاز دو طرف، برگزاری همایش‌ها، نشست‌های علمی، کارگاه‌های تخصصی و نقد و تحلیل آثار فرهنگی مرتبط برابر ضوابط دو طرف، همکاری در زمینه تألیف و ترجمه متون و انتشار کتب، نشریات و ویژه‌نامه‌های علمی با نشان مشترک، همکاری در استفاده از بانک‌های اطلاعاتی و منابع اسنادی و کتابخانه‌ای از موارد همکاری در این تفاهمنامه است.

انجمن انسان شناسی ایران، با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۸۰ تاسیس شده و در چهار حوزه انسان‌شناسی اجتماعی- فرهنگی، انسان‌شناسی زیستی، انسان‌شناسی باستان‌شناختی، و انسان‌شناسی زبان‌شناختی فعالیت می‌کند.

ارتقای کمی و کیفی مباحث انسان‌شناختی و نیز برقراری ارتباطات و همکاری‌های ملی و بین‌المللی از اهداف این انجمن است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۹۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است