Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@04:23:17 GMT

وابستگی آموزش‌وپرورش به بودجه دولتی زیاد است

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۲۵۶۴

وابستگی آموزش‌وپرورش به بودجه دولتی زیاد است

معاون برنامه‌‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه وابستگی آموزش‌ و پرورش به بودجه دولتی و عمومی زیاد است، گفت:ساختار پراکنده آموزش ‌و پرورش مدرسه را در حاشیه قرار داده است. ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۳ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی الهیار ترکمن در نشست سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع که در سالن جلسات این معاونت برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در بخش‌های مختلف مالی، نیروی انسانی و رفاه، اظهارکرد: محور اول فعالیت‌ها، انجام امور محوله، وظایف و امور جاری است که به ‌طور مثال در بخش بودجه بدهی‌های سال گذشته، پرداخت معوقات و مطالبات سال گذشته، پاداش پایان خدمت و کسری اعتبار سال 98، در واحد امور مالی اجرای دستورالعمل‌های دولت، نظام یکپارچه مدارس و تأمین ارز مدارس خارج از کشور مدنظر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بخش توسعه منابع، ساماندهی و توانمندسازی نیروی انسانی، در بخش فناوری اطلاعات، یکپارچه‌سازی قراردادها و کاربرد بهینه IT در فرآیندها، اجرای متوازن سند تحول و مدیریت منابع و مصارف و در واحد پشتیبانی، مدیریت مراکز اقامتی سفرها و نگهداری ساختمان‌های آموزشی انجام می‌شود.

الهیار ترکمن خاطرنشان کرد: یکی از فعالیت‌های معاونت برنامه‌ ریزی و توسعه منابع، نگاه آسیب‌شناسی به آموزش ‌و پرورش است و محور دوم، اقدامات آسیب‌شناسی سه دهه گذشته آموزش ‌و پرورش است، در این راستا به دو عامل رسیدیم که به‌شدت آموزش ‌و پرورش را تحت تأثیر قرارداد ه است، عامل نخست نگاه معلول محور به مسائل و عامل دوم، اتخاذ راهکارهای موقت به‌ جای راهکارهای اساسی  و دراز مدت است.

معاون برنامه‌‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش از بررسی پنج حوزه فعالیت در این معاونت خبرداد و تصریح کرد: به دلیل الزام تبعیت آموزش‌ و پرورش از قوانین نمی‌توانیم راه‌های دیگری در امور را پیگیری کنیم و تکثر قوانین باعث شده است که قوانین در تضاد همدیگر قرار بگیرند، به همین دلیل باید به سمت تدوین قانون خاص برای مدیریت آموزش ‌و پرورش حرکت کنیم که تمام سازوکارهای مورد نیاز به‌صورت قانونی و منظم شود.

وی با اشاره به اینکه میانگین جهانی ساعت‌های آموزشی 8 هزار ساعت است اما در ایران این میانگین 12 هزار و 900 ساعت است، گفت: سنگینی و حجم برنامه‌‌های درسی از حوزه‌های مختلف مورد بررسی است بنابراین با توجه به اینکه یکی از زیر نظام‌های سند تحول بنیادین زیرساخت و تأمین نیاز منابع مالی و انسانی است و برای اجرای متوازن سند تحول نیاز است تا این موضوع مورد بررسی قرار بگیرد چراکه علاوه بر آموزش دروس باید به آموزش‌های مهارتی هم پرداخته شود.

الهیارترکمن خاطرنشان کرد: ساختار پراکنده آموزش ‌و پرورش مدرسه را در حاشیه قرار داده است و در همین راستا ‌باید ساماندهی مدارس کوچک‌ مقیاس و توزیع متوازن نیروی انسانی در دستور کار قرار بگیرد.

وی از کسری منابع بودجه‌ای خبرداد و اظهارکرد: راهکارهای عملی برای خروج آموزش ‌و پرورش از چالش‌های موجود را مورد بررسی قرارداده‌ایم وابستگی آموزش‌ و پرورش به بودجه دولتی و عمومی زیاد است که قطعاً باید هدف‌گذاری شود تا علاوه بر اعتبارات بودجه عمومی از سایر منابع هم استفاده کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش در پایان گفت: پیشنهاد ما در معاونت برنامه‌‌ریزی و توسعه منابع تلاش و برنامه‌‌ریزی در اجرای متوازن سند تحول بنیادین و راهکارهای آن و تمرکز بر حل مسائل است و در همین راستا در معاونت پروژه‌ای را آغاز کردیم که در آن کلیدواژه‌ های سند تحول بنیادین را استخراج و برای استفاده از آن‌ها تعریف عملیاتی ارائه می‌دهیم.

دانش‌آموزان خوزستانی در محرومیت قرار دارند / نیروی خرید آموزشی ‌را نمی‌پذیریمسرپرست وزارت آموزش و پرورش: 20 هزار نیرو به نظام تعلیم و تربیت ‌اضافه می‌شوند‌کمیسیون آموزش مجلس اظهارات سخنگوی دولت را رد کرد/‌ رتبه‌بندی معلمان بدون لایحه دولت قابلیت اجرا نداردسرپرست وزارت آموزش و پرورش: 140میلیون جلد کتاب برای اول مهر چاپ شده است

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط علی الهیار معاونت توسعه آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت توسعه آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش معاونت توسعه آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات کشور، لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه‌های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزار‌های اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه‌های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سال‌های آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارائه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

دیگر خبرها

  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!