Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:14:36 GMT

ورزشی که به نام قوم لک سکه خورد

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۲۹۵۳

ورزشی که به نام قوم لک سکه خورد

به گزارش خبرنگار ایرنا، وحید شعبانی رئیس هیئت کونگ فوی شهرستان سلسله با ۲۹ سال سابقه فعالیت در رشته رزمی کونگ فو به عنوان اولین دارنده شال بند مشکی در استان لرستان از آن دسته مردانی است که برای رسیدن به هدف خود ۱۶ سال تلاش مداوم داشته و جنگیده و سنگ اندازی های معمول نتوانسته است او را از رسیدن به هدفش منصرف نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته شعبانی حدودهای سال ۸۱ بوده که ایده ابداع هنری رزمی مشابه کونگ فو اما از نوع کاملاً بومی در ذهنش جرقه می‌زند، هنری رزمی که تمامی حرکات آن کاملاً ابداعی و نامگذاری حرکات آن بر پایه الفاظ شیرین و بومی لکی است.

وحید شعبانی برای رسیدن به هدفش توانسته است جوانان علاقه مند بسیاری را نیز با خود همراه کند و اکنون شمار بسیاری از جوانان شهرستان سلسله و حتی سایر نقاط کشور برای توسعه سبک ابداعی جدید وی کمر همت را بسته اند.

سبک ابداعی " هو کونگ فو" سبکی کاملاً متفاوت با سبک‌های موجود است که بالاخره پس از سال‌ها تلاش و دوندگی در اواخر سال ۹۷ از طرف وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ورزشهای رزمی تأیید و فعالیت آن بلامانع اعلام شده است.

هو کونگ فو متشکل از ۲۵ هزار حرکت ابداعی بر اساس علم و تکنیک و با اسامی لکی است که ابزار دفاع در این رشته ورزشی رزمی، گرز و سپری است که یادآور جنگ ابزارهای قوم لک هستند.

به گفته شعبانی اکنون این رشته ورزشی تنها متعلق به شهرستان سلسله و لرستان نیست بلکه سبکی است که علاقمندان به آن می‌توانند در گوشه گوشه جهان به آن بپیوندند.

وی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به لزوم اطلاع رسانی گسترده نسبت به ایجاد این سبک رزمی خواستار کمک رسانه‌ها و مسئولان برای آگاهی جوانان علاقمند و جذب بانوان و آقایان علاقمند به این رشته ورزشی شد.

شعبانی با اشاره به فعالیت بانوان و آقایان بسیاری در این رشته ورزشی رزمی، عنوان کرد: در حال حاضر این رشته در ۱۷ استان کشور نمایندگی‌هایی دارد که به علاقمندان آن آموزش می‌دهند.

وی  افزود: خوشبختانه با رایزنی‌های فرماندار سلسله با فدراسیون ورزش‌های رزمی توانستیم فدراسیون را متقاعد کنیم که دفتر مرکزی هو کونگ فو در شهرستان سلسله ایجاد شود.

شعبانی انتظاری هم از مسئولان شهرستان داشت، به گفته شعبانی تمامی حرکات ابداعی این سبک در دره‌ای به نام "وزمل" واقع در منطقه کهمان به ذهن وی خطور کرده‌اند که با همراهی و حمایت‌های بی دریغ همسرش توانسته است این حرکات را ابداع و نامگذاری نماید.

بنیانگذار سبک هو کونگ فو از مسئولان شهرستان و ادارات منابع طبیعی و محیط زیست خواست تا نسبت به نامگذاری این دره به نام دره هو کونگ فو، همکاری و مساعدت‌های لازم را با وی داشته باشند تا بیش از پیش این ورزش رزمی لکی در اذهان ماندگار بماند.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان سلسله نیز با اشاره به آغاز فعالیت رسمی این سبک رزمی در شهرستان، اظهار داشت: با وجودی که این سبک نوپا است اما علاقمندان بسیاری دارد که همین امر منجر به تأسیس خانه کونگ فو در شهرستان نیز شد.

عبدالله خدادادی با اشاره به لزوم اطلاع رسانی از طریق خبرگزاری‌های رسمی و فضای مجازی نسبت به فعالیت این رشته ورزشی، گفت: با توجه به نوپا بودن این رشته هنوز بسیاری از شهروندان از فعالیت چنین سبکی در شهرستان اطلاع ندارند و کمک رسانه‌ها می‌تواند باعث جذب علاقمندان بسیاری به این رشته ورزشی شود.

/۶۰۶۰/۷۲۶۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه دست سازه‌های هنرجویان هنرستان دخترانه در شهرستان نقده

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، زارع مدیر آموزش و پرورش شهرستان نقده با اشاره به هفته معرفی مشاغل افزود: هنرجویان هنرستان دخترانه پس از یکسال تلاش دستاورد‌های هنری و دست ساز‌های خود را در قالب یک نمایشگاه نزدیک به ۲۰۰ اثر در سالن فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نقده به معرض نمایش گذاشته اند.   وی با اعلام این خبر که سال گذشته این دختران توانسته اند یونیفرم‌های یکی از مدارس دخترانه را آماده و تحویل نمایند تصریک کرد: دانش اموزان توانسته اند که در کلاس‌های خود الگوی، دوخت و طراحی لباس را فرا بگیرند و از این طریق در آمدزایی برا خود و مدرسه را داشته باشند.   فیضی پور مدیر این هنرستان نیز از ۷ رشته تحصیلی در این هنرستان خبر داد و افزود: گرافیک، صنایع غذایی، دست سازه‌های تربین کودک، طراحی و دوخت لباس همراه با مدیریت خانواده از رشته‌های موجود بوده و هنرجویان دست سازه‌های خود را به معرض نمایش گذاشته و بفروش میرسانند که درآمد حاصله صرف هزینه‌های هنرستان خواهد شد.   تلفیق هنر گلدوزی با فیزیک، از غرفه‌های برتر این نمایشگاه بود.   تصویر سردار دل‌ها و کودکان غزه با سبک سیاه قلم از آثار جلوه گر این نمایشگاه بود.   این نمایشگاه تا آخر هفته جاری در محل سالن فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح و عصر دایر و بازدید برای عموم آزاد است.

دیگر خبرها

  • مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است
  • نمایشگاه دست سازه‌های هنرجویان هنرستان دخترانه در شهرستان نقده
  • مسابقات کونگ‌فو بانوان استان بوشهر برگزار شد
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • بیش از ۲.۱ هزار خوزستان در سیلاب و آب‌گرفتگی امدادرسانی شدند
  • زائران حج مورد عنایت ویژه الهی هستند
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند