Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: استفاده از چماق برای سرکوب کسانی که مخالف ما هستند روش مناسبی نیست، پایداری جمعی از مردم و نیرو‌های انقلابی مدافع نظام همراه و همسوی نهاد‌های قانونی کشورند که علاقمند هستند براساس موازین انقلابی کشور اداره شود و باید به آن‌ها احترام گذاشت. تاریخ انتشار: 12:44 - 06 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۶۸۹۱ گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ محمدحسین فرهنگی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، در تذکر شفاهی با استناد به ماده ۷۵ آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، گفت: قصد داشتم این تذکر را روز سه شنبه هفته گذشته مطرح کنم، زیرا در صحبت‌های یکی از همکاران نسبت‌هایی داده شد که نیاز به توضیح داشت، در اصل ۴۰ قانون اساسی آمده است که هیچ کس نمی‌تواند اعمال حق خویش را وسیله اضرار به غیر یا تجاوز به منافع عمومی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آقای رحیمی به دنبال سوال و تذکراتی که داده شد مواضعی را مطرح و گفتند جمعی از اعضای پایداری مجلس نامه‌ای را امضا کردند.

وی افزود: در این زمینه ۲ تذکر به وی و عموم اعضای هیئت رئیسه مجلس دارم که استفاده از چماق برای سرکوب کسانی که مخالف ما هستند روش مناسبی نیست، پایداری جمعی از مردم و نیرو‌های انقلابی مدافع نظام همراه و همسوی نهاد‌های قانونی کشورند که علاقمند هستند براساس موازین انقلابی کشور اداره شود و باید به آن‌ها احترام گذاشت.

طبق گزارش خانه ملت، فرهنگی تصریح کرد: اینکه ما اصطلاح پایداری را اختراع کنیم و به هرکسی که مخالف ما است بزنیم صحیح نیست، در مجلس ۳ نفر عضو این تشکل هستند که یکی از آن‌ها از اعضای هیئت رئیسه است.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نامه مذکور را ۲۵ نفر از نمایندگان امضا کردند، اینکه همه را با چوب یک عنوان جعلی خلاف واقع برانیم صحیح نیست و امیدواریم در مجلس این دسته از رفتار‌های غیراخلاقی ادامه پیدا نکند.   نتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نماینده تبریز استفاده از چماق سرکوب مخالفان تذکر شفاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۶۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تا ۲۱ اردیبهشت ماه و زمان برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلام کمتر از یک هفته زمان باقی مانده است. دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ماه سال گذشته برگزار شد و از آنجایی که در آن زمان برخی از دواطلبان نتوانستند تعداد آرای مورد نیاز را کسب کنند به دور دوم انتخابات راه یافتند و قرار است یک بار دیگر شانس خود را برای رسیدن به ساختمان مجلس در بهارستان امتحان کنند.

چند داوطلب در دور دوم انتخابات مجلس به رقابت خواهند پرداخت؟

براساس ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک پنجم آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد که بر همین اساس در دور اول انتخابات مجلس، داوطلبان  در ۲۲ حوزه انتخابی نتوانستند حدنصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، ۹۰ نفر از آنان برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت و براساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی در ساعات برگزاری ندارد و اخذ رای راس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی با این تفاوت برگزار می‌شود که در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار می‌شود که بزرگ‌ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند.

برگزاری انتخابات به شیوه الکترونیکی با توجه به اینکه در برخی حوزه‌های انتخابیه برای اولین بار است نیازمند آموزش و آگاه سازی مردم دارد.

در ویدئو زیر می‌توانید رای گیری به صورت الکترونیک را مشاهده کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • کارفرهنگی درمساله حجاب ضروری است
  • راند دوم
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • ستاد حجاب از تکالیف شورایعالی انقلاب فرهنگی است | جزئیات جریمه قطعی بدحجابی
  • اعلام جزئیات جدید از لایحه حجاب و عفاف | اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد؟
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟