Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه مدعی شد که این رژیم توانسته با همکاری آمریکا، سامانه «پیکان ۳» را با موفقیت آزمایش کند.

وی در بیانیه‌ای، در این مورد نوشته است: «در چند هفته اخیر، ما به صورت محرمانه سه بار موشک پیکان ۳ را آزمایش کردیم. این آزمایش‌ها در آلاسکای آمریکا و با همکاری کامل متحد بزرگ ما، ایالات متحده، انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موفقیت این آزمایش‌ها فراتر از تصور بود. پیکان ۳ با موفقیت موشک‌های بالستیک را خارج از جو و در ارتفاع و سرعتی که تاکنون نظیرش را ندیده بودیم، رهگیری کرد. اجرا فوق‌العاده بود، همه آن‌ها درست به هدف خورد.»

نتانیاهو سپس مدعی شد: «امروز، اسرائیل این توانمندی را دارد که علیه موشک‌های بالستیک شلیک‌شده از سوی ایران و دیگر نقاط، عمل کند. این دستاوردی فوق‌العاده برای امنیت اسرائیل است.»

سامانه پدافند فراجوی پیکان ۳، پروژه مشترک صنایع نظامی رژیم صهیونیستی و شرکت آمریکایی «بوئینگ» است. تل‌آویو و واشنگتن مدعی هستند که این سامانه قادر است موشک‌های بالستیک را پیش از بازگشت به جو زمین، هدف قرار دهد.

این سامانه، بخشی از ساختار چند لایه دفاعی است که رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند با هدف مقابله با حملات موشکی، ایجاد کند. گنبد آهنین، به عنوان لایه نخست از این ساختار، بارها در برابر راکت‌های شلیک‌شده از نوار غزه، با شکست مواجه شده است.

با وجود ادعاهای نتانیاهو در مورد کارایی سامانه‌های پدافندی، بسیاری از کارشناسان نظامی ایده اتکا به سپرهای موشکی در برابر فوج موشک‌های مهاجم را زیر سؤال برده‌اند. «ناتان فابر» کارشناس اسرائیلی سامانه‌های دفاع موشکی از جمله این افراد است ک نوشته است سامانه گنبد آهنین، در یک جنگ تمام عیار به طور کامل شکست می‌خورد.

فابر در تحلیلی در مورد ایده به کارگیری سپرهای چندلایه دفاعی، به حجم بالای موشک‌های شلیک‌شده به سمت فلسطین اشغالی در جریان یک جنگ احتمالی اشاره کرده و نوشته است: «برای مواجهه با این تهدید عظیم، چند موشک رهگیر لازم داریم؟ برای زدن هر موشک بالستیک، دو موشک رهگیر لازم است. علاوه بر این، در یک جنگ واقعی، نظامیان اسرائیل قطعا مرتکب اشتباهاتی هم می‌شوند که این هم یعنی موشک‌های زیادی هم به هدر می‌روند. و این یعنی اسرائیل برای زدن ۴۰۰ موشک بالستیک، بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ موشک رهگیر نیاز دارد. یک رهگیر «پیکان» (۲ یا ۳) ۳ میلیون دلار قیمت دارد. و این هم به این معنی است که شلیک این تعداد موشک، بین ۲.۴ تا ۳ میلیارد دلار هزینه می‌برد.»

او می‌افزاید: «اسرائیل برای هدف قرار دادن موشک‌های تاکتیکی (برد متوسط) هم به دو موشک رهگیر نیاز دارد. از آنجا که قیمت هر موشک رهگیر «فلاخن داوود» هم حدود ۱ میلیون دلار است، مجموعا ۱ تا ۲ میلیارد دلار باید برای زدن این موشک‌ها، خرج کرد. ما باید هزینه استقرار سامانه دفاعی و قیمت هر سامانه را نیز لحاظ کنیم که این امر هزینه‌ها را تا دو برابر افزایش می‌دهد. اسرائیل علیه راکت‌های کوتاه‌برد هم به ۶۰ هزار موشک رهگیر نیاز دارد، که هرکدام ۱۰۰ هزار دلار قیمت دارد، و این یعنی مجموعا ۶ میلیارد دلار هزینه دیگر. تازه این هزینه جدا از هزینه استقرار احتمالی سامانه‌های بیشتر است.»


تصاویر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از آزمایش پیکان ۳

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه آن چیزی که باید از ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه پاسداران بدانیم+ عکس

ناو اقیانوس‌پیمای «شهید مهدوی» نیروی دریایی سپاه پاسداران به تازگی با عبور از مدار صفردرجه (خط استوا) وارد نیمکره جنوبی زمین شد.

این اولین ماموریت دوربرد دریایی سپاه از لحاظ طی مسافت و نوع ماموریت است که به نام ناو شهید «نادر مهدوی» ثبت می‌شود.

ناو لجستیکی شهید مهدوی یک ناو جنگی ساخت جمهوری اسلامی ایران است که در نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فعال است، این ناو در یک مراسم رسمی در ۱۸ اسفند سال ۱۴۰۱ به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه پاسداران در خلیج فارس الحاق شد.

نامگذاری این ناو براساس فرمانده ایرانی؛ نادر مهدی صورت پذیرفته است که در سال ۱۳۶۶ خورشیدی و در جنگ نفتکش‌ها توسط نیروی دریایی ارتش ایالات متحده آمریکا به شهادت رسیده بود.

ناو شهید مهدوی، اما چه ویژگی‌هایی دارد که آن را نسبت به سایر نمونه‌های خود در کشور متمایز می‌کند.

ناو اقیانوس‌پیمای شهید مهدوی که در اسفند ۱۴۰۱ به نیروی دریایی سپاه الحاق شده به نوعی بیش از ۲۱۰۰ تُن وزن دارد و یک پایگاه دریایی متحرک به طول ۲۴۰ متر، عرض ۳۲ متر، تناژ سبک ۱۴ هزار تن، ظرفیت بارگیری ۴۱ هزار تن تجهیزات و ادوات است که قابلیت پیمایش دریانوردی ۱۸ هزار هزار مایل دریایی با سرعت ۱۸ گره را دارد.

این ناو مجهز به تجهیزات رزم دریایی و هوایی، دارای رادار آرایه فازی سه بعدی، موشک‌های سطح به سطح، سطح به هوا، سامانه‌های مخابراتی یکپارچه بسیار پیشرفته جنگال و موشک کروز دریایی با برد بیش از ۷۰۰ کیلومتر، قابلیت حمل و نشست و برخاست بالگردها، پهپاد‌ها و آبگیری و به آب‌اندازی شناور‌های مختلف که بازسازی و تغییر کاربری کاربرد جدید آن توسط جوانان متخصص، مؤمن و انقلابی کشور عزیزمان طراحی و عملیاتی شده است.

این ناو انواع رادار‌های پیشرفته نظیر رادار سه‌بعدی، سامانه‌های موشکی، سطح به سطح، سطح به هوا و سامانه سوم خرداد و سایر سامانه‌های مخابراتی پیشرفته را داراست و در نوع خود از جمله ناو‌های خاص کشور محسوب می‌شود.

علاوه بر این، ناو شهید مهدوی اولین شناور ایرانی مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است.

در بهمن ماه سال گذشته، خبر رسمی شلیک موشک بالستیک از روی این شناور منتشر شد و طبق تصاویری که نیروی دریایی سپاه منتشر کرد، ۲ موشک بالستیک با برد تقریبی ۱۷۰۰ کیلومتر از داخل ۲ کانتینر به سمت اهداف خود شلیک شدند.

سردار علیرضا  تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ارتباط با ناو شهید مهدوی تصریح کرد: ناو اقیانوس پیمای رزمی، اطلاعاتی و پشتیبانی شهید مهدوی به مثابه یک شهر دریایی متحرک است که با تمام تجهیزات و امکانات لازم آماده انجام مأموریت‌های اقیانوسی برای ایجاد امنیت پایدار در خطوط مواصلاتی دریایی، حفاظت و صیانت از منابع و منافع کشور جمهوری اسلامی و ملت قهرمان ایران، امدادرسانی به ناوگان تجاری و صیادی جمهوری اسلامی و کشور‌های منطقه و درخواست‌کننده و حضور در آب‌های دور دست است.

سردار تنگسیری این را هم گفت که ناو اقیانوس پیمای شهید نادر مهدوی قابلیت حمل و عملیاتی کردن انواع بالگردها، پهپادها، شناور‌های تندرو موشک انداز و سامانه‌های موشکی، پدافندی و راداری را داراست و با پیوستن این شناور سنگین به ظرفیت‌های نیروی دریایی سپاه، ماموریت دریادلان سپاه برای حضور مقتدر در آب‌های دوردست، آغاز شده است.

سرلشکر سلامی، فرمانده کل سپاه نیز با اشاره به این توانمندی در نیروی دریایی سپاه، گفت: ناو‌های اقیانوس‌پیمای ما می‌توانند در هر نقطه‌ای از اقیانوس‌ها ظاهر شوند و طبیعتاً وقتی می‌توانیم از آنها موشک شلیک کنیم، هیچ نقطه امنی برای قدرتی که بخواهد برای ما ناامنی ایجاد کند، وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان | گزارش مهم یک پایگاه تحلیلی نظامی
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان عملیاتی
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • روسیه بلافاصله پس از شکست اوکراین، بیخ گوش ما موشک مستقر می‌کند
  • ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد
  • همه آن چیزی که باید از ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه پاسداران بدانیم+ عکس
  • بلینکن مدعی شد: حماس مانع بین مردم غزه و آتش‌بس است | اصلی‌ترین اختلاف میان اسرائیل و حماس در حال حاضر