Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@00:26:30 GMT

بهره‌گیری از ظرفیت تسهیل‌گران ضرورت دارد

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۷۳۴۲

بهره‌گیری از ظرفیت تسهیل‌گران ضرورت دارد

عباسعلی نوبخت در مراسم امضای سند همکاری مشترک سازمان جنگل‌ها و سازمان بسیج سازندگی، یکی از مهمترین شاخصه‌های بسیج سازندگی را مردمی بودن و داشتن ارتباط موثر با اقشار مختلف از جمله جوامع محلی دانست و بر بهره‌برداری موثر از این ظرفیت در انجام فعالیت‌های مشارکتی طرح بوم‌سازگان زاگرس تاکید کرد.
نوبخت افزود: بسیج سازندگی نقش مهمی در دستیابی به توسعه پایدار جوامع روستایی، امنیت زیستی و در نهایت امنیت ملی کشور ایفا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آمادگی ۱۵۰۰ تسهیل‌گر حرفه‌ای بومی 

در ادامه رضا فرهی مدیر کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست سازمان بسیج سازندگی با اشاره به همکاری‌های مشترک و تجربیات موفق با سازمان جنگل‌ها در بیش از یک دهه گذشته، اظهار امیدواری کرد که با انعقاد سند همکاری مشترک با محوریت بهره‌گیری از ظرفیت تسهیل‌گران سازمان بسیج سازندگی در طرح بوم‌سازگان زاگرس، این تعامل و همکاری ادامه یابد.
مدیر کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست سازمان بسیج سازندگی با اشاره به وجود بیش از ۱۵۰۰ تسهیل‌گر حرفه‌ای و بومی در بسیج، آمادگی این سازمان را برای ورود در فرایند ایجاد و تقویت تشکل‌ها و تعاونی‌ها و تسهیل فرایند واگذاری فعالیت‌های اجرایی به جوامع محلی اعلام کرد.

سند همکاری با بسیج روحیه مشارکت‌پذیری را تقویت می‌کند

همچنین در مراسم امضای سند همکاری مشترک سازمان جنگل‌ها و سازمان بسیج سازندگی، مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها به تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر بهره‌گیری از ظرفیت بالای جوانان متخصص در کشور اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیت تسهیل‌گران سازمان بسیج سازندگی در جوامع محلی جنگل‌های زاگرس نقش مهمی در انجام فعالیت‌های مشارکتی در مدیریت جنگل‌های زاگرس خواهد داشت. 
وحید جعفریان همچنین به اهداف این سند همکاری مشترک اشاره کرد که در راستای سیاست‌های راهبردی دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها تنظیم شده است و می‌تواند در توانمندسازی بهره‌برداران و جلب مشارکت آنها در حفظ و احیای منابع طبیعی و تقویت روحیه مشارکت‌پذیری بهره‌برداران و جوامع محلی در قالب واگذاری اداره امور به مردم در تمامی مراحل تصمیم‌گیری، نظارت و اجرا اثربخش باشد.
در پایان مراسم امضای سند همکاری مشترک، مقرر شد دستورالعمل اجرایی این سند به استان‌ها ارسال و در جهت تسهیل و تسریع در روند اجرای مفاد سند همکاری جلسه مشترکی با حضور مسوولان عالی رتبه دو سازمان و استان‌های منطقه زاگرس برگزار شود.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۷۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سهیل بیگدلی شامگاه چهارشنبه _پنجم اردیبهشت_ در جلسه مدیران و کمیسیون سرمایه‌گذاری اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: اقداماتی که در استان قزوین انجام می‌شود به نوعی تولید ثروت محسوب می‌شود؛ کل رقبه‌های استان ۱۱۰ هزار مورد است و گاهی با تغییر کاربری به ۱۲۰۰۰۰ رقبه هم می‌رسد که می‌تواند ظرفیتی برای مولدسازی باشد.

وی از تعیین ۷ محور سرمایه‌گذاری در حوزه وقف خبر داد و افزود: این ۷ محور در حوزه‌های انرژی خورشیدی، صنعت، معدن، کشاورزی، آبزی‌پروری و پرورش دام سبک و سنگین مشخص شدند که تمامی ظرفیت‌های یادشده در این استان موجود است.

معاون سازمان اوقاف با اشاره به راه‌اندازی شبکه تولید دام سازمان متبوعش در سرتاسر کشور اضافه کرد: در این شبکه ۲۰۰۰۰ رأس دام سبک داریم و تولید ۱۰۰ تن شیر در روز هم توسط شبکه دامداری و دامپروری موقوفات رقم می‌خورد.

بیگدلی به مرز آبی ۴۰۰۰ کیلومتری در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: با همه مشکلات آبی که وجود دارد، محصولی که در آب داریم ۱۵۰۰ تن ماهی و در مقیاس ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم است و در حال حاضر در تولیدات این سازمان، حدوداً ۲۵۰۰ تن ماهی در داخل آب وجود دارد.

وی ادامه داد: در حوزه انرژی خورشیدی هدف گذاری‌ها ۱۱۰ مگاوات است که در حال حاضر تولید ما ۱۰ مگاوات است و با هدف‌گذاری مورد نظر فاصله زیادی داریم؛ در موضوع معدن هم ظرفیت فوق‌العاده‌ای در سازمان اوقاف وجود دارد و جهت نوع بهره‌وری از این ظرفیت برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد و گفت: حدود ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایجاد کردیم و ۱۹ شرکت دیگر هم پیشنهاد شده که نمونه‌ای از آن‌ها در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند و در حال حاضر سازمان اوقاف ۲۰ محصول با گردش مالی بالا از طریق همین شرکت‌ها تولید می‌کند.

کد خبر 747669

دیگر خبرها

  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • بهره مندی ۲۰ هزار مشترک از فیبر نوری البرز
  • ضرورت آموزش فرهنگ داوطلبی به مردم