Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@14:02:50 GMT

موانع ‌احیای رصدخانه تاریخی مراغه برداشته شد

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۲۴۶۶

موانع ‌احیای رصدخانه تاریخی مراغه برداشته شد

استاندار آذربایجان شرقی گفت: موانع موجود در احیاء رصدخانه تاریخی این شهرستان با پیگیری‌های انجام شده برداشته شده و ضروری است دستگاه‌های دولتی و خدمات رسان با مشارکت نسبت به رفع مشکلات موجود اقدامات لازم را انجام دهند. ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۳ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مراغه، محمد رضا پورمحمدی امروز در سفر یک روزه به شهرستان مراغه ضمن بازدید از پروژه‌های نیمه تمام با اشاره به ضرورت احیاء رصد خانه تاریخی در این شهرستان اظهارداشت: تلاش برای رفع موانع احیاء رصدخانه تاریخی این شهرستان از سوی مسئولان استانی و شهرستانی ادامه دارد و ضروری است دستگاه‌های مربوطه نسبت به رفع مشکلات موجود فعال‌تر شده و در کمترین زمان ممکن زیرساخت‌های لازم را تأمین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای پایلوت ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی «توانمندسازی محلات» در مراغهافتتاح ورزشگاه 5 هزار نفری مراغه بعد از 20 سال انتظار با حضور وزیر ورزشورزشگاه 5 هزار نفری شهید باستانی مراغه افتتاح می‌شود

وی تصریح کرد: براساس بررسی‌هایی که قبل از سفر به این شهرستان انجام داده‌ام موانعی سر راه تملک اراضی اطراف این اثر تاریخی بوده که با پیگیری مسئولان استانی و شهرستان رفع گردیده و با مکاتباتی که انجام شده است به زودی عملیات محوطه سازی و احیاء این اثر تاریخی در مراغه آغاز خواهد شد.

پورمحمدی ادامه داد: شهرداری با همکاری سازمان میراث فرهنگی مبلمان رصد خانه تاریخی مراغه را برای بازدید علاقه مندان تغییر خواهد داد و باید اطلاع رسانی‌های لازم در معرفی این پروژه به گردشگران از طریق رسانه‌ها انجام شود.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به ضرورت همدلی مسئولان دررفع مشکلات این بنای تاریخی اظهارکرد: رصدخانه مراغه به عنوان یک اثر تاریخی مهم در کشور بوده چراکه رصدخانه‌های کشورهای خارجی با الگو گیری از آن ساخته و راه اندازی شده است.

پورمحمدی اضافه کرد: شهرستان مراغه جزء 10 شهر تاریخی و فرهنگی در کشور است که باید از ظرفیت‌های گردشگری و صنعتی که موجب رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد استفاده کرد و در این راستا مرکز حمایت از سرمایه گذاری با هدف تسریع در انجام استعلام‌های اداری و حمایت از سرمایه گذاری در مراغه ایجاد و راه اندازی می‌شود.

وی گفت: احیای رصدخانه تاریخی مراغه در دستور کاری مسئولان استانی و شهرستانی قرار گرفته و با مشارکت شهرداری این شهرستان اقدامات لازم در حوزه محوطه سازی آغاز و بزودی شاهد بهره برداری از آن خواهیم بود.

احیاء رصد خانه تاریخی مراغه با دستور استاندارآذربایجان شرقی

حمید شکری فرماندار مراغه درحاشیه بازدید استاندار آذربایجان شرقی از رصدخانه تاریخی این شهرستان با تاکید به تسریع در عملیات احیاء این مکان تاریخی اظهارکرد: بابازدیدی که استاندار امروز از اماکن تاریخی و بویژه رصدخانه تاریخی مراغه انجام دادند از نزدیک با مشکلات این پروژه‌های ملی قرار گرفته و دستورات لازم را صادر کردند.

وی افزود: براساس برنامه ریزی‌های انجام شده مقرر گردید شهرداری شهرستان نسبت به محوطه سازی و سازمان میراث فرهنگی نیز نسبت به رفع مشکلات این اثر تاریخی، اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۲۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت

مدیر کلینیک دیابت پژوهشگاه رویان با بیان اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است و مسؤولان باید به این امر مهم توجه کنند، اظهار کرد: بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر آن است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید.

دکتر اعظم کوه‌کن در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی تقلیل یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این امر مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. قدم اول برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد.  

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم جهت پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام اول، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین قدم، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد.  

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزیش می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم/ ‏احیای قبور ۳۰ ساله
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • موانع آبگیری سد قشلاق صحنه
  • برگزاری آیین نکوداشت ۱۶ اردیبهشت روز مراغه
  • برگزاری آیین نکوداشت روز مراغه
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • رصدخانه مراغه؛ نگینی درخشان در تاریخ نجوم ایران
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟