Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل حزب جمهوریت ایران اسلامی گفت: ما قطعاً بنای‌مان بر تکروی نیست اما ائتلاف شرط و شروطی هم دارد و یکی از مهم‌ترین شروطش تعامل و پذیرش نظر همه طرفین ائتلاف است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین رسول منتجب نیا عصر یکشنبه در نشست خبری حزب جمهوریت ایران اسلامی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که رویکرد تشکل متبوع وی در انتخابات مجلس، ورود مستقل به انتخابات است یا قائل به ائتلاف با سایر احزاب اصلاح‌طلب است، اظهار کرد: ما قطعاً بنای‌مان بر تکروی نیست اما ائتلاف شرط و شروطی هم دارد و یکی از مهم‌ترین شروطش تعامل و پذیرش نظر همه طرفین ائتلاف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن این که تاکید می‌کنم ما باید یک آسیب‌شناسی کلی از جریان اصلاحات داشته باشیم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره سخنان اخیر سیدمحمد خاتمی مبنی بر این که اصلاح‌طلبان به هر قیمتی وارد انتخابات نمی‌شوند اما نباید با صندوق‌های رای قهر کرد، گفت: رهنمودهای ایشان - که شخصیت محبوب و ارزشمندی هستند و بخشی از مردم نگاه‌شان به ایشان و نیز کسانی است که در حصر هستند - قطعاً مفید است اما امیدوارم که نظام هم از این سرمایه استفاده کند و بر آن توجه داشته باشد و امیدواریم که فضا برای ورود همه افراد و سلایق به انتخابات باز شود.

وی درباره علت انشعاب او و همفکرانش از حزب اعتماد ملی گفت: متاسفانه آن چه از طرف مقابل شاهد نبودیم، تعامل بود. آنان به دنبال تحمیل نظرات کسانی بودند که در بالادست قرار داشتند. ما برای همه افراد در حزب ارزش قائل هستیم نه این که کسی برای حزب ما تصمیم بگیرد. شعار ما هماهنگی و تعامل بود اما عده‌ای در حزب به دنبال تحمیل نظرات بودند که ما در نظام حزبی چنین چیزی را نمی‌پذیریم و بر همین اساس از آن حزب خارج شدیم.

دبیر کل حزب جمهوریت ایران اسلامی با بیان این که هیات موسس تشکل متبوعش ترکیبی از افراد با سنین، مذاهب و قومیت‌های مختلف هستند، اظهار کرد: ما از ۱۵ استان مختلف کشور در هیات موسس حزب عضو داریم و تقریبا در اکثر استان‌ها هسته مرکزی حزب شروع به فعالیت کرده و با توجه به اصول و قواعد حزبی برای تمامی اعضا شناسنامه فعالیت حزبی تعریف شده است و نیز درصدد هستیم تا مانیفست حزب که مواد آن پیش از این آماده شده در اختیار افکار عمومی قرار گیرد.

وی درباره علت نامگذاری تشکل متبوعش تحت عنوان «جمهوریت» اظهار کرد: احساس می‌کنیم در نظام جمهوری اسلامی جمهوریت تا حد زیادی مورد خدشه وارد شده و حضور مردم در صحنه تصمیم‌گیری‌ها کمرنگ جلوه می‌کند و احساس می‌شود آنچنان که باید به مطالبات مردم توجه نمی‌شود. نگرانی‌ها و نارضایتی‌های موجود، ازجمله در مسائل اقتصادی نیز از این مسئله نشات می‌گیرد. بنابراین نام جمهوریت به این دلیل انتخاب شده تا در چارچوب نظام و در راستای آرمان‌های نظام، مسائل اقتصادی اجتماعی و سیاسی را مدیریت کنیم و آن چه برایمان مهم است مردم و میثاق ملی ماست که همان قانون اساسی است.

دبیر کل حزب جمهوریت ایران اسلامی تاکید کرد: ما نه ساختارشکنی را قبول داریم و نه این مسیر را دنبال می‌کنیم اما برنامه‌های مناسبی برای اداره کشور داریم و جزو معدود احزابی هستیم که با برنامه در صحنه حاضر شدیم و علاوه بر انتقاداتی که به روند کنونی اداره کشور داریم، قصد ارائه برنامه برای اداره بهتر کشور هم داریم.

منتجب‌نیا با تاکید بر این که گرایش حزب متبوعش قطعا اصلاح‌طلبانه خواهد بود، تاکید کرد: البته اعتقاد ما این است که باید در داخل جریان اصلاحات نیز پالایش و تجدید نظری صورت گیرد.

وی افزود: از دوستان در احزاب دیگر اصلاح‌طلب می‌خواهم که به آسیب‌شناسی در جریان اصلاحات بپردازند؛ چراکه اگر بیشتر به مسائل مردمی بپردازیم مردم با آغوش باز از ما استقبال می‌کنند.

دبیرکل حزب جمهوریت تصریح کرد: آحاد مردم باید برای تعیین سرنوشت خود در انتخابات حضور فعال داشته باشند اما مسئولان نظام نیز باید اجازه دهند که نخبگان و چهره هایی که مردم به آنها علاقه دارند وارد صحنه شوند و به بهانه نظارت استصوابی چهره‌های شاخص را از صحنه انتخابات حذف نکنند.

وی با بیان این که مسئولان نظارتی و اجرایی باید مر قانون را با عدالت تمام پیاده‌کنند، اظهار کرد: اگر فضا را باز کنند قطعا زمینه حضور چهره‌های شاخص، موثر و مفید فراهم می‌شود. ما برای حضور در انتخابات شرط نمی‌گذاریم ولی مسئولان باید به وظایف خود به درستی عمل کنند.

منتجب‌نیا در پایان با اشاره به این که ما انتقاد کردن به نظام و مسئولان نظام را عامل تقویت آن می‌دانیم، اظهار کرد: از همینجاست که دیدگاه ما با کسانی که چشم‌پوشی بر نقاط قابل انتقاد را حمایت از نظام می‌دانند، متفاوت می‌شود. ما توجه نکردن به نقاط ضعف نظام و انتقاد نکردن از آن را عامل تضعیف نظام می‌دانیم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: منتجب نیا انتخابات خاتمی حزب جمهوریت حزب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۵۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند

ایسنا/گیلان فرماندار رشت گفت: شوراها مورد اعتماد مردم و رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند و در کمک به دولت نقش آفرینی می‌کنند.

کیا عاشوری امروز ۱۳ اردیبهشت‌ماه در همایش روی ملی شوراهای استان که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت با حضور استاندار گیلان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مصادیق مردم سالاری دینی با انتخاب اعضای شورا توسط مردم رقم خورد. قبل از انقلاب به سبب حضور مستشاران غربی، مردم در امور کشور و تصمیم‌سازی‌ها نقشی نداشتند و بخاطر سکونت در کشور ما هزینه هم دریافت می‌کردند زیرا در حوزه‌های مختلف تصمیم‌گیری‌ها نقش داشتند.

فرماندار شهرستان رشت افزود: با دریات امام راحل در قانون اساسی تشکیل شورا ابلاغ شد و شما اعضای شورا منشا خیر در شهر و روستاها شدید که تلاش و کار را سرلوحه قرار می‌دهید و تنها هدفتان هم خشنودی و رضایت مردم و توسعه و آبادانی منطقه خودتان است، باید با تجمیع افکار و شناسایی ظرفیت‌ها اقتصاد مقاومتی را عملا اجرایی کنید.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی در شهر و روستاها وجود دارد که بر کسی پوشیده نیست، گفت: همواره از ظرفیت شوراها بهره‌مند می‌شویم و در کمک به دولت نقش آفرینی می‌کنید؛ در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ افزایش مشارکت با ارتباطات و تعاملات شما محقق شد چراکه مورد اعتماد مردم و رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستید.

عاشوری با اشاره به شکل گیری مجمع مشورتی شوراهای استان بیان کرد: تشکیل مجمع مشورتی شوراها قطعا در بحث جهش تولید و اقتصاد مقاومتی هر شهر و روستا بنابر ظرفیت‌های موجود می‌تواند نقش آفرین باشد.

مهدی جعفری، مدیرکل امور روستایی و عشایری گیلان هم در این مراسم اظهار کرد: آنچه انقلاب را متمایز می‌کند این است که اهداف و آرمانها و پیام‌های انقلاب همواره مهم بوده و پابرجاست و مردمی بودن و مردم محوری از ویژگی‌های این انقلاب بوده و افتخار جمهوری اسلامی از اول تا امروز این است که متکی به آرای مردم است.

وی با بیان این که توسعه متوازن با توسعه روستاها اتفاق می‌افتد، افزود: اگر توسعه در روستاها اتفاق نیفتد منجربه مهارجت و افزایش حاشیه نشینی می‌شود اما آنچه که امروز در جمهوری اسلامی ایران مشهود است این بوده که حکمرانی باید بر پایه مردمی باشد لذا مردم محوری اصول اساسی نظام است.

جعفری تاکید کرد: بهترین مدل برای حکمرانی روستایی و شهری ترکیبی و توسعه مردم پایه است.

فرید اسماعیل‌زاده در ادامه این مراسم گفت: در حال حاضر ۷۰۰۰ نفر از اعضای شوراهای شهر و روستا در استان مشغول به فعالیت هستند که توسط مردم انتخاب شدند.

رئیس شوراهای اسلامی شهر و روستای استان گیلان بیان کرد: تشکیل شوراها نقطه عطفی در توسعه نظام بوده و اعضای شوراها توانسته‌اند تمام وقت و بدون چشمداشت در منطقه خود فعالیت کنند. انتخابات شوراها گام اساسی در راستای حل مشکل کشور بوده است که تحقق این هم تعامل و همکاری است.

وی بیان کرد: مردم انتظار حل مشکلات دارند لذا از دستگاه‌های اجرایی می‌خواهیم که تعامل قوی با نمایندگان مردم در شوراها داشته باشند، شوراها با معرفی استعدادها و موهبت‌های طبیعی، تشکیل تعاونی‌ها و کمک به رونق اشتغال می‌توانند نقش مهمی در توسعه استان ایفا کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است