Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی از تشکیل انجمن خیران میراث فرهنگی خراسان رضوی خبر داد.

به گزار قدس آنلاین، احمد دیناری با اعلام این خبر افزود: محدودیت اعتبارات برای حفظ و احیای بناهای تاریخی یکی از چالش‌های اساسی میراث فرهنگی است و با توجه به این که تعداد زیادی از آثار تاریخی در فهرست آثار ملی و آثار واجد ارزش تاریخی ثبت شده و لزوم توجه بیش از پیش به این آثار در جهت حمایت و حفاظت از مواریث فرهنگی و کمک به دستگاه‌های اجرایی متولی، انجمن خیرین میراث فرهنگی با مشارکت تعدادی از دلسوزان و فعالان عرصه‌های فرهنگی و سرمایه‌گذاری در حال تشکیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در جلسه‌ای با حضور علاقه‌مندان و متقاضیان به این انجمن، اساسنامه این انجمن مورد بررسی قرار گرفت و هفت نفر هیئت موسس که ترکیبی از فعالان حوزه‌های علمی و آموزشی، فرهنگی، اقتصادی، رسانه‌ای و اجرایی هستند، انتخاب و مقرر شد که پیگیری‌های لازم را جهت تاسیس آن انجام دهند.   دیناری تصریح کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد به عنوان ظرفیتی مردمی هم به تامین منابع مرمت و حفاظت و احیای آثار تاریخی کمک می‌کنند و هم نقش نظارتی خواهند داشت.   وی تصریح کرد: خیران بسیاری علاقه‌مند به کمک‌های مالی جهت احیای آثار تاریخی و فرهنگی هستند که این انجمن نقش بسزایی در بسترسازی این امر مهم خواهد داشت.   معاون سرمایه‌گذاری  اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی تاکید کرد: طبق بند "د" تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ وجوه و هزینه‌هایی که توسط اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور احداث، تکمیل، تجهیز فضاها، حفاظت، مرمت و نگهداری از بناهای تاریخی فرهنگی پرداخت می‌شود، با تایید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی تلقی می‌شود. دیناری افزود: این موضوع فرصت و بستر مناسبی برای ورود خیرین و سرمایه‌گذاران به این عرصه و استفاده از ظرفیت‌های قانونی پیش‌بینی شده است. منبع: ایسنا انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۶۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف محل حفاری غیرمجاز در شهرک شهید چمران تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی آذربایجان شرقی از کشف محل حفاری غیرمجاز در منزل شخصی واقع در شهرک شهید چمران(آخماقیه) تبریز خبر داد.

سرهنگ غلامرضا زینالی با اعلام این خبر گفت: محل حفاری غیرمجاز در منزل شخصی واقع در شهرک شهید چمران(آخماقیه) تبریز طی دریافت گزارش‌های مردمی توسط عوامل یگان‌ حفاظت کشف شد.

وی ادامه داد: طی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر انجام حفاری غیر مجاز در منزل شخصی و اخذ دستور مقام قضایی، عوامل یگان حفاظت با هماهنگی نیروی انتظامی تبریز طی بررسی محل مورد نظر، محل حفاری به عمق ۱۶ متر و دهانه‌ای به طول ۱۰ متر کشف کرده و مالک متورای این واحد مسکونی تحت تعقیب و پیگرد قانونی قرار گرفت.

وی افزود: همچنین طی این عملیات ابزارآلات حفاری غیرمجاز اعم از طناب، سیم‌ بکسل، موتور برق، دستگاه هواساز، و ماسک شیمیایی نیز کشف شده و برای انجام مراحل قانونی به مراجع‌ قضایی ارجاع داده شد.

به‌ گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌ شرقی، وی خاطرنشان کرد: هم استانی‌های محترم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه میراث فرهنگی، مراتب را با تماس شماره ۰۹۶۶۲، مرکز پیام یگان حفاظت وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کشور اطلاع دهند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ۳۴ باند حفاری اموال تاریخی در آذربایجان‌غربی منهدم شد
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • انهدام ۳۴ باند حفاری و قاچاق اموال تاریخی در آذربایجان‌غربی
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • محل حفاری غیرمجاز در شهرک شهید چمران تبریز کشف شد
  • کشف محل حفاری غیرمجاز در شهرک شهید چمران تبریز
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود