Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@23:33:54 GMT

توسعه انسانی باید خط مقدم توسعه اقتصادی باشد

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۶۲۶۵

توسعه انسانی باید خط مقدم توسعه اقتصادی باشد

زراءنژاد، گفت: دنیا به این نقطه رسیده است که توسعه انسانی باید مبدأ و خط مقدم توسعه اقتصادی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «منصور زراءنژاد»، در نشست هم اندیشی برگزاری اولین جشنواره مهارت در منطقه، ضمن اعلام هرگونه همکاری در برپایی این جشنواره و آمادگی لازم در راستای نهضت توانمند سازی در جهت توسعه انسانی، اظهار کرد: ابتدا در جهان تصور می شد توسعه رویکرد اقتصادی دارد و اگر در این بعد رشد پیدا کنیم مشکلات کشورها حل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، افزود: اما خیلی زود مشخص شد که این دیدگاه رویکرد جامعی نبوده و بعد از چندین دوره در نهایت دنیا به این نقطه رسید که توسعه انسانی باید مبدأ و خط مقدم بر توسعه اقتصادی باشد.

 

وی با بیان اینکه سازمان های بین المللی رویکردهای مختلفی در جهت توسعه انسانی مطرح کرده اند و در نهایت این مسیر کامل تر شد، عنوان کرد: شعاری که عامل و اساس رویکرد جدید توسعه شد این بود که انسان غایت توسعه است و همزمان وسیله و علت آن. بعد از آن نیز مبحث توانمندسازی در جهان مطرح و هرچه که این چرخه تکمیل تر شد نتیجه آن نیروی انسانی با کیفیت، آموزش دیده و با مهارت بالاتری بود.

 

زراء‌نژاد، تأکید کرد: اکنون جهان و سازمان های بین المللی متوجه این موضوع هستند که تمام مواردی که لازمه تقویت مهارت انسان است، تکامل در رشد قابلیت های اوست.

 

وی تصریح کرد: در کشور ما نیز به دستور مقام معظم رهبری مدتی است طرح تحول علوم انسانی شروع شده و حول آن شورای انقلاب فرهنگی کارگروه های متعددی را تشکیل داده است.

 

وی خاطر نشان کرد: اصل قضیه این است که کشور توسعه پیدا نمی کند مگر اینکه انسان ها را متحول کنیم و یکی از راه های آن نهادینه کردن آموزش های مهارتی و آکادمیک در کنار یکدیگر است.

 

سرپرست دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، ادامه داد: تا زمانی که متخصصین ما به مهارت های زندگی و شغلی آشنا نباشند، نمی توانند از تحصیلات آکادمیکشان به خوبی استفاده کنند.

 

پایان پیام/660

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه خطبه نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد آیت الله جعفری خطبه های نماز جمعه هرمزگان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی غنی سازی اوقات فراغت روزنامه روزنامه ها سازمان منطقه آزاد اروند دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر توسعه انسانی جشنواره مهارت اشتغال و کارآفرینی کارآفرینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۶۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

طبق اطلاعات منتشرشده از سوی وزارت آموزش‌وپرورش، میانگین کشوری نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در رشته تجربی ۱۱.۲۳، رشته ریاضی ۱۰.۷۹، رشته انسانی ۸.۷۵ و در رشته معارف ۱۰.۵۶ بوده است. درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است.

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • بیداری انسانی در جهان در حال گسترش است
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • توسعه همگانی رشته‌های زیرمجموعه بدنسازی در اولویت قرارگیرد
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!