Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش روز دوشنبه روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان به ایرنا حاکیست؛ پیرو گزارش های مردمی مبنی بر اقدام خودسرانه تعدادی کشاورز نسبت به تله گذاری به منظور مقابله با ورود گراز وحشی به مزرعه کشاورزی خود و کشتار شش رأس گراز، موضوع توسط ماموران گارد حفاظت محیط زیست پیگیری، پرونده مربوط به آن در دستگاه قضایی تشکیل و پس از بررسی در دادگاه کیفری مرکز استان، کشاورزان خاطی محکوم به دو سال حبس شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش؛ رویکردهای قضایی از این دست به منظور حمایت و حفاظت از حیات وحش و تنوع زیستی منطقه است.
روابط عمومی حفاظت محیط زیست گیلان به کشاورزان توصیه کرده برای دور کردن حیوانات وحشی از مناطق و زمین‌های کشاورزی خود از اقدامات خودسرانه اجتناب ورزند چراکه طبق راهکار پیش‌بینی شده در صورت تهاجم حیوانات وحشی به اراضی کشاورزی افراد جهت دفع آنان باید به ادارات محیط زیست مراجعه کنند تا توسط میرشکار نسبت به دفع حیوانات اقدام شود.

علی اصغر آزاد سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان صومعه سرا نیز از صدور حکم محکومیت قطعی یک متصرف خبر داد.

وی بیان داشت: این متصرف برای  دومین بار، دو هکتار از اراضی حفاظت شده منطقه سیاه کشیم در روستای نرگستان را تصرف کرده و زیر کشت زراعی برده بود که با  پیگیری های مستمر واحد حقوقی این اداره  متصرف شناسایی ، اراضی رفع تصرف و توسط مجراجع ذیصلاح قضایی، حکم شش ماه محکومیت قطعی برای نامبرده صادر شد.

شهرستان صومعه سرا در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.

۷۲۹۲/۲۰۰۷/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محیط زیست گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۶۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد.

به گزارش تسنیم، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در سنندج