Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حجت الاسلام اکبری رئیس کل دادگستری مازندران در جلسه ستاد دیه مازندران ترویج فرهنگ کمک به زندانیان غیرعمد را در کاهش جمعیت کیفری زندان‌های مازندران و کاستن جمعیت بدهکاران محبوس موثر دانست و با بالا برشمردن آمار کنونی زندانیان استان، بر صدور آرای جایگزین حبس برای محکومان مالی توسط قضات دادگستری استان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیار از زندانیان انسان‌های شریفی هستد که قادر به پرداخت بدهی خود نبوده و طبق قانون در زندان گرفتار هستند که باید کرامت آن‌ها حفظ شود.
حجت الاسلام اکبری گفت: افرادی باید در زندان باشند که راهی جز زندانی شدن آن‌ها وجود ندارد و حضورشان در جامعه برای مردم مضر است که اشرار، مفسدان، سارقان مسلح، قاتلان و محکومان حوزه مواد مخدر از جمله این موارد به شمار می‌آیند.
وی افزود: باید تلاش شود برای افرادی که به دلایلی مانند مسائل مالی و جرائم غیرعمد در زندان حضور دارند در حد امکان از مجازات‌های جایگزین حبس استفاده شده یا عفو و بخشش شامل حال آن‌ها شود تا با رهایی از زندان به زندگی عادی خود بازگردند.
رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه اگر کسی بدهی مالی دارد و توان پرداخت آن بدهی را ندارد، نباید در زندان محبوس بماند، گفت: آزادی افرادی که به دلیل مسائلی مانند مهریه، نفقه و دیه در زندان حضور دارند باید در دستور کار و اولویت قرار گیرد.
حجت الاسلام اکبری افزود: دستگاه قضایی استان و خیرین و همه افراد جامعه فرهنگ کمک به دیگران به ویژه کمک به زندانیان گرفتار را در جامعه ترویج کنند و افرادی به جمع خیرین اضافه شوند که نتیجه این مهم کاهش جمعیت بدهکاران محبوس باشد.
محمدهلی عمگسار مدیر نمایندگی ستاد دیه مازندران نیز در این جلسه با بیان اینکه از بدو تاسیس ستاد دیه استان تا پایان سال ۹۷، تعداد چهار هزار و ۷۵۰ نفر از زندان‌های استان آزاد شدند، گفت: در این راستا ۷۰۶ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده که بخش عمده آن توسط بانک‌های عامل و بقیه از طریق منابع استانی و ستاد دیه کشور تامین اعتبار شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۸۲۳ زندانی جرائم غیرعمد در زندان‌های استان حضور دارند که ۲۳۳ نفر از این تعداد زندانیان مهریه هستند.
غمگسار گفت: در جشن گلریزان سال ۹۸ مبلغ ۳ میلیارد و ۶۳۹ میلیون ریال برای کمک به زندانیان جرائم غیرعمد جمع آوری و با این رقم ۱۸ نفر از مددجویان حاضر در زندان‌های مازندران آزاد شدند.
انتهای پیام/ س ترویج فرهنگ کمک به زندانیان غیرعمد در مازندران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضاییه سازمان زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۷۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده سراسر استان مورد بررسی واقع شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حجت‌الاسلام مرتضی موسوی، ظهر امروز_ یک‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره به راه‌اندازی مرکز مهر خانواده در استان‌ها اظهار کرد: این مرکز به منظور ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام راه‌اندازی شد و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: در این استان ۲۲ مرکز مهر خانواده در حال فعالیت است که در سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز وارد شده بود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اشاره به اینکه تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است، گفت: علاوه بر این مرکز، مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در مازندران فعالیت دارد.

موسوی با تاکید بر اینکه ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری این استان مازندران است، اظهار داشت: بی‌شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری مازندران به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد حدود ۱۲۳ هزار و ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرار گرفت و دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شد که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 750817

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • آزادی جوان بدهکار از زندان با کمک یک پیرمرد در همدان
  • پویش آزادی ۴۰ زندانی با کمک اردبیلی‌های مقیم آذربایجان‌شرقی
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد