Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، هرچند شرکت هوآوی در سال 2019 با مشکلاتی نظیر تحریم‌های تجاری آمریکا مواجه شد؛ ولی علی‌رغم این موانع، مدیران هوآوی اعلام کردند که این شرکت تا پایان سال 2019 موفق به عرضه 270 میلیون گوشی هوشمند در بازار جهانی خواهد شد. رن ژنگفی، بنیانگذار هوآوی در مصاحبه اختصاصی با Yahoo Finance این موضوع را متذکر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا هوآوی عرضه 250 میلیون گوشی هوشمند تا پایان سال 2019 را برای خود هدف قرار داده بود. با این حال، به نظر می‌رسد که هوآوی اهداف خود را گسترش داده است و قصد دارد تا تعداد گوشی بیشتری تا پایان سال جاری میلادی به بازارهای جهانی عرضه کند. در صورت دستیابی به آن، به احتمال قوی هوآوی از اپل پیشی خواهد گرفت، به این معنی که هواوی تبدیل به بزرگترین سازنده گوشی در جهان خواهد شد. در سال گذشته، شکاف بین Huawei و Apple در فروش گوشی های هوشمند به 2.8 میلیون واحد کاهش یافته است، که پایین ترین نقطه با توجه به اطلاعات IDC است.

مدتی پیش رییس جمهوری ایالات متحده از مواضع خود در خصوص تحریم‌های تجاری هوآوی عقب‌نشینی کرد. در همین راستا تجارت شرکت‌های آمریکایی از جمله گوگل با هوآوی به حالت عادی برگشت و دیگر محدودیتی برای ثبت لایسنس اندروید بر روی گوشی‌های هوشمند این برند وجود ندارد.

اطلاعات IDC نشان می دهد که Huawei در سال 2018 حدود 206 میلیون گوشی عرضه می کند. این نشان می دهد که با رشد 20٪، این شرکت می تواند در سال جاری حدود 250 میلیون گوشی تلفن همراه را عرضه کند.

از سوی دیگر، به گفته‌ی گو مینگهو، یکی از تحلیل‌گران معروف بازار جهانی موبایل، پس از آنکه هواوی توانست گواهی سرویس‌های موبایلی گوگل (GMS) را مجدداً به دست آورد؛ با از سرگیری فروش محصولات هوآوی در اروپا، منجر به فروش بیشتر محصولات آن خواهد شد.

مینگهو معتقد است که با توجه به بازگشت حق ثبت لایسنس‌های اندروید بر روی محصولات هوآوی، این شرکت تا پایان سال 2019 موفق به عرضه 260 میلیون گوشی هوشمند در بازار جهانی خواهد شد.

به اعتقاد گو مینگهو یکی از دلایل اصلی افزایش عرضه گوشی‌های هوشمند هوآوی در سال 2019 سهم فروش بالای محصولات هوآوی در بازار بزرگ کشور چین است. همچنین بازگشت گوشی‌های هوشمند میان‌رده و اقتصادی هوآوی به بازار کشورهای خارجی، این شرکت را به اهدافش نزدیک‌تر می‌کند. اعمال تحریم‌ها از سوی دولت آمریکا باعث شد تا هوآوی استراتژی فروش قدرتمند‌تری را اجرا کند. از طرفی با توقف روند تحریم‌ها از سوی آمریکا، فروش گوشی‌های هوشمند هوآوی توسط فروشگاه‌ها و اپراتورها در کشور‌های خارجی از سر گرفته شده است.

تمام این موارد روی افزایش روزافزون عرضه محصولات هوآوی در بازار جهانی تاثیر مستقیم دارد. طبق ادعای گو مینگهو، حتی اگر هوآوی در سال جاری میلادی موفق به همکاری مجدد با گوگل نمیشد، عرضه جهانی گوشی‌های هوشمند این برند تا پایان سال جاری میلادی به 230 میلیون دستگاه می رسید. البته با توجه به حذف تحریم‌ها این موضوع منتفی شده و شرکت‌های آمریکایی موفق به اخذ یا در حال دریافت مجوز از وزارت بازرگانی این کشور برای از سرگیری روابط تجاری خود با هوآوی هستند.

در نتیجه براساس تحلیل های IDC و گو مینگهو ، هوآوی توانایی ارائه 270 میلیون دستگاه گوشی هوشمند در پایان سال 2019 را خواهد داشت که این شرکت را تبدیل به رقیبی جدی و خطرناک برای کسب مقام بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده گوشی‌های هوشمند در جهان می کند. دستیابی به این جایگاه با توجه به پیشرفت روزافزون این برند در بازار جهانی، غیرممکن به نظر نمی‌رسد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گوشی هوشمند هوآوی هواوی گوشی هوشمند هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۸۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!

ایتنا - وان پلاس برای گوشی‌های سری ۸ و ۸ پرو خود که در سال ۲۰۲۰ روانه بازار شده بود، وعده سه سال بروزرسانی اندروید و ۴ سال آپدیت امنیتی را به کاربران داده بود که با پایان یافتن این زمان، این دو گوشی هیچ آپدیت جدیدی دریافت نخواهند کرد.
وان پلاس برای گوشی‌های سری ۸ و ۸ پرو خود که در سال ۲۰۲۰ روانه بازار شده بود، وعده سه سال بروزرسانی اندروید و ۴ سال آپدیت امنیتی را به کاربران داده بود که با پایان یافتن این زمان، این دو گوشی هیچ آپدیت جدیدی دریافت نخواهند کرد.

گوشی وان پلاس ۸ که به صفحه‌نمایش اولد ۹۰ هرتزی، پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵، دوربین اصلی و سلفی ۴۸ و ۱۶ مگاپیکسلی، باتری ۴۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی و شارژ سریع ۳۰ واتی مجهز بود، در زمان عرضه حدود ۷۵۰ دلار قیمت داشت.

اما با پایان یافتن چرخه پشتیبانی و وعده کمپانی برای بروزرسانی‌های آن، از این پس هیچ آپدیت جدیدی برای این گوشی و مدل پرو آن ارائه نخواهد شد.

به‌روزرسانی گوشی وان پلاس، ثبات و امنیت دستگاه را افزایش می‌دهد که آخرین بروزرسانی در سری ۸ و ۸ پرو این برند دارای وصله امنیتی آوریل ۲۰۲۴ (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳) بوده و OxygenOS 13.1.0.587 را برای کاربران به ارمغان می‌آورد.

این آخرین آپدیت وان پلاس برای این گوشی‌ها بوده که در حال حاضر برای کاربران هندی فعال شده و به‌زودی برای کاربران این گوشی‌ها در دیگر نقاط جهان نیز در دسترس قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار