Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@10:37:14 GMT

متکدیان دارای مشکلات جسمی ساماندهی می شوند

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۸۰۱۵۷

متکدیان دارای مشکلات جسمی ساماندهی می شوند

معاون سیاسی فرمانداری خرم آباد، با اشاره به اجرای طرح ساماندهی متکدیان، گفت: در این طرح متکدیان معتاد و دارای مشکلات جسمانی ساماندهی می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد،« محمود آشناگر»، امروز(7 مرداد) در جلسه ساماندهی متکدیان شهر خرم آباد، افزود: طرح جمع آوری متکدیان در خرم آباد، در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون سیاسی فرمانداری خرم آباد، با اشاره به برگزاری این طرح در ادوار گذشته، بیان کرد: هر بار متکدیان جمع آوری شده تحویل ساماندهی متکدیان شهرستان شده اند.

 

وی خاطرنشان کرد: برای ساماندهی متکدیان و رفع این مشکل در شهرها باید برنامه ریزی مدون به عمل آید.

 

آشناگر، خاطرنشان کرد: فرهنگ سازی در خصوص چگونگی مواجه و برخورد با متکدیان یک امر ضروری و مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی تاکید کرد: لازم است از ظرفیت سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری خرم آباد  در حوزه فرهنگ سازی با آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد و تکدی گری بهره گرفته شود.

 

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری خرم آباد، با بیان اینکه متکدیان معتاد و دارای مشکلات جسمانی باید در مراکز خاص ساماندهی شوند، افزود: از ابتدای فعالیت مرکز ساماندهی متکدیان شهرستان تا کنون بالغ بر یکهزار ورودی ثبت شده که البته بسیاری از این موارد تکراری است و برخی افراد به دفعات دستگیر و به مرکز تحویل داده شده اند.

 

 آشناگر، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۰ نفر متکدی معتاد سالمند و دارای مشکلات جسمانی و قطع عضو در سطح شهرستان حضور دارند که باید راهکارهای قانونی برای ساماندهی آنان لحاظ شده و دستگاه  های متولی اقدام لازم را به عمل آورند.

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه خطبه نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد روزنامه آیت الله جعفری هرمزگان خطبه های نماز جمعه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار روزنامه ها تکدی گری ساماندهی فرهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۰۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: براساس آمارهای سال گذشته، تست اعتیاد بیش از ۴۰ درصد متکدیان جمع‌آوری شده، مثبت بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط عمومی شهرداری مشهد، مهدی ابراهیمی با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهار کرد: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: ۷۵ درصد این افراد «آقا»، ۱۹ درصد «بانوان» و شش درصد هم کودکان زیر ۱۸ سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته است و در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی اظهارکرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند.

وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

کد خبر 749308

دیگر خبرها

  • جمع آوری متکدیان و کودکان کار در دزفول
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • مشکلات جسمی اسرای فلسطینی بعد از آزادی بر اثر شکنجه در زندان
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد