Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، «مرتضی آبدار» ظهر امروز دوشنبه ضمن اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دفتر فنی اداره کل و  معاونت میراث فرهنگی استان،  ساماندهی محوطه جنوبی مسجد جامع مرند را از سال ۹۷ آغاز کرده و در حال حاضر مراحل پایانی را سپری می کند.

آبدار در ادامه به شرح مراحل انجام گرفته در محوطه و داخل مسجد جامع مرند طی یک سال اخیر اشاره کرد و گفت: در راستای ساماندهی، حفاظت و زیباسازی محوطه مسجد جامع مرند تاکنون اجرای دیوارهای حایل شمالی مغازه های خیابان شهید رجائی، محوطه شهرداری با گذر مسجد جامع و اجرای پیاده راه سنگی جنوب محراب با نظارت کارشناسان اداره کل میراث فرهنگی استان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان با اشاره به لزوم ساماندهی جداره جنوبی مشرف به پیاده رو مسجد جامع مرند، ادامه داد: ساماندهی جداره جنوبی مشرف به پیاده رو این مسجد که مربوط به مغازه های ابتدای خیابان شهید رجائی می بایست با همکاری شهرداری مرند و مالکین این مغازه ها صورت گیرد.

آبدار در خاتمه به ساماندهی محوطه دیواره غربی نیز اشاره کرد و گفت: دیواره غربی محوطه این مسجد مشرف به محوطه ساختمان شهرداری مرند است، لذا پس از اتمام ساماندهی بخش غربی مسجد توسط میراث فرهنگی استان، شهرداری این شهرستان اقدام به ساماندهی و زیباسازی دیواره غربی خواهد کرد.

گفتنی است از پروژه های مرمتی و گردشگری در این شهرستان می توان از مرمت گورستان گلین قیه، ساماندهی مقبره خلیل خان گلین قیه ای، احداث مجتمع بین راهی زنوز و تکمیل مرکز اطلاع رسانی مرند می توان نام برد.

کد خبر 4679421

منبع: مهر

کلیدواژه: مرند سازمان میراث فرهنگی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۱۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رییس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: این اقدام به منظور رفاه حال مالکان ابنیه تاریخی بر اساس مصوبه جامع احیای بنا‌های تاریخی صورت گرفته است چرا که بازگشت سرمایه در کاربری‌های با زیرساخت گردشگری طولانی‌تر از کاربری‌های تجاری یا مسکونی در بنا‌های تاریخی است.

سیدعلیرضا علوی افزود:ابنیه تاریخی که در مناطق بازار، یک، ۱۱ و ۲۰ بنا شده‌اند ارزشمند هستند و در اولویت احیا قرار دارند.

این عضو شورای شهر یادآور شد: بر اساس طرح جامع احیای بنا‌های تاریخی، مرمت و نوسازی خانه‌های قدیمی تاریخی که به ثبت میراث فرهنگی رسیده باشند نیاز به پرداخت عوارض ندارند و مالکان آنها لازم نیست بهای کسر پارکینگ بپردازند.

علوی تاکید کرد: علاوه بر این، مالکان بنا‌های تاریخی اجازه دارند در ملک خود بدون اخذ عوارض و کسر پارکینگ تا ۲۰ درصد بنای پشتیبان بسازند.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • ۳۴ باند حفاری اموال تاریخی در آذربایجان‌غربی منهدم شد
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان
  • انهدام ۳۴ باند حفاری و قاچاق اموال تاریخی در آذربایجان‌غربی
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟