Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، سومین دوره فستیوال «بداهه‌نوازی و تک‌نوازی ساز‌های بادی» با حضور تعدادی از نوازندگان داخلی و خارجی از اول تا ششم شهریورماه به مدیریت رامین صدیقی در فرهنگسرای نیاوران تهران برگزار می‌شود. جدول برنامه‌های این فستیوال نیز به تازگی منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دوره نخست این فستیوال «شب‌های تک نوازی پیانو» و در دوره دوم «شب‌های بداهه‌نوازی زهی و زخمه‌ای» مورد توجه قرار داشتند.

رامین صدیقی مدیریت فستیوال تک نوازی و بداهه نوازی ساز‌های بادی در خصوص هدف این جشنواره به خبرنگار حوزه موسیقی  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: جشنواره ما در هر دوره ادای احترامی به بداهه نوازی است. این تم اصلی جشنواره است و ما در هر دوره با موضوع خاصی کار را جلو می‌بریم.

وی افزود:ما در حد فستیوال می‌توانیم کار‌هایی را برای ساز‌های مختلف انجام دهیم چرا که  نمی‌شود در این موقعیت‌ها فعالیت آموزشی گسترده انجام داد. در دوره اول کارمان را با تک نوازی پیانو آغاز کردیم، در دنیای دوم سراغ خانواده ساز‌های زهی و زخمه‌ای رفتیم و در دور سوم خانواده ساز‌های بادی را مورد توجه قرار می‌دهیم. در هر دوره فستیوال، موضوع دوره بعدی جشنواره تعیین می‌شود.

صدیقی درباره دوره بعدی این فستیوال اظهار کرد: در دوره بعد و پس از سه سال تجربه تک نوازی، وارد دو نوازی بداهه می‌شویم؛ در سال‌های بعد سه نوازی و در صورتی که عمر جشنواره کفاف دهد، در سال دهم، وارد گروه نوازی می‌شویم؛ به این ترتیب که هر گروهی با هر ترکیبی می‌تواند در جشنواره شرکت کند.

وی درباره بی توجهی به آموزش و استفاده از ساز‌های بادی بیان کرد: علت اینکه به ساز‌های بادی توجه نمی‌شود، جنس این ساز است. هنوز قابلیت‌هایی که این ساز دارد، کشف نشده است و موزیسین‌ها در آهنگسازی به عنوان یک ساز جبری از آن استفاده می‌کنند. به عبارت بهتر ساز‌های بادی فقط در بخشی از موزیک اجرا می‌شود و در بخش‌های دیگر بدون استفاده می‌ماند؛ساز‌های بادی ریسکی بود که ما آن را قبول کردیم.

صدیقی گفت:این جشنواره می‌تواند کمک کند قابلیت‌های این ساز با ترجمانی که هر کدام از نوازندگان دارند، کشف شود. اگر فستیوال بتواند همین تاثیر ساز‌های بادی را در موسیقی روشن کند، نه تنها رسالت خود را انجام داده ،، بلکه بیش از حد وظیفه خود جلو رفته است.

مدیر سومین فستیوال تک نوازی و بداهه نوازی ساز‌های بادی در ادامه به جزئیات جشنواره اشاره کرد و گفت: ما در کنار این فستیوال کارگاه‌های آموزشی داریم و در تمام روز‌های جشنواره، هنرمندان در طول روز کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌کنند؛ این کارگاه‌ها هم در زمینه بداهه نوازی، هم در تکنیک‌های ساز‌های بادی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد:جشنواره هر روز از ساعت ۱۴ تا پایان شب ادامه دارد. نمایش فیلم مستند را هم دربرنامه جشنواره قرار داده ایم؛ فیلم‌هایی که پخش می‌شود، متناسب با موضوعات هر روز و تِم اصلی جشنواره یعنی ساز‌های بادی است که هر روز به مدت دو ساعت قرار‌هایی داریم تا علاقه مندان بتوانند با هنرمندان ملاقات مستقیم داشته باشند. برخی هنرجویان شاید نتوانند در کلاس و جلوی دیگران سوالاتشان را مطرح کنند، این فرصت ملاقات یک به یک را برای حل این موضوع قرار دادیم که بچه‌ها با هنرمندانی که درجشنواره حاضر هستند، گفتگو کنند.

صدیقی ادامه داد: فستیوال تلاش می‌کند بچه‌هایی که استعداد دارند را معرفی کند؛ بنابراین ما هر شب مانند دو دوره قبل اجرای پیشواز داریم. طی این اجرا که حدود ده دقیقه خواهد بود، نوازنده‌های جوانِ ایرانی فرصت دارند مقابل مخاطبانی که موسیقی را جدی دنبال می‌کنند، اجرایی کوتاهی داشته باشند که پس از این اجرا کنسرت‌های اصلی آغاز می‌شود.

طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، برنامه اجراهای سومین فستیوال بداهه‌نوازی و تک نوازی سازهای بادی به ترتیب زیر اعلام شده است:

جمعه اول شهریور: Hakon Kornstad   و Francesco Cafiso

شنبه دوم شهریور:  سهیل پیغمبری و Sha

یکشنبه سوم شهریور: Simon Wyrsch  و مونا مطبوع ریاحی

دوشنبه چهارم شهریور: Anders hagberg  و Yuri honinig

سه شنبه پنجم شهریور: David prez  و Klaus Gesing

چهارشنبه ششم شهریور: Adam pieronczyk  و Markus Stockhausen به همراه اجرای اختتامیه

برنامه کارگاه‌های نوازندگی ساز بادی و بداهه‌نوازی

جمعه اول شهریور: مونا مطبوع ریاحی

شنبه دوم شهریور:  Francesco Cafiso

یکشنبه سوم شهریور: Anders hagberg  و Sha

دوشنبه چهارم شهریور: Adam pieronczyk

سه شنبه پنجم شهریور: Markus Stockhausen

چهارشنبه ششم شهریور: Klaus Gesing

برنامه بخش «ملاقات با هنرمند»

جمعه اول شهریور: سهیل پیغمبری و Hakon Kornstad   

شنبه دوم شهریور: مونا مطبوع ریاحی و Francesco Cafiso

یکشنبه سوم شهریور: Klaus Gesing و Sha

دوشنبه چهارم شهریور: Simon Wyrsch   و Adam pieronczyk

سه شنبه پنجم شهریور: Markus Stockhausen و Yuri honinig

چهارشنبه ششم شهریور: Anders hagberg و David prez

انتهای پیام/

جشنواره ساز‌های بادی با مدیریت رامین صدیقی برگزار می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسیقی سنتی کنسرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۴۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد

سریال «نوبت لیلی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی روح‌الله حجازی به بخش مسابقه دهمین دوره جشنواره سریال " DIE SERIALE" در آلمان راه یافت و کاندید بهترین سریال بلند شد.

به گزارش ایسنا، سریال نوبت لیلی «نوبت لیلی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی روح‌الله حجازی به تازگی به بخش مسابقه دهمین دوره جشنواره سریال " DIE SERIALE" در آلمان راه یافته و کاندید بهترین سریال بلند شده است.

این رویداد قدیمی‌ترین جشنواره آلمان است که به سریال های مستقل اختصاص دارد و ۲۹ می تا ۳ ژوئن ۲۰۲۴ در گیسن آلمان برگزار خواهد شد.  

«نوبت لیلی» پیش از این از جوایزه "British Awards" در انگلستان، جایزه بهترین سریال بین‌المللی و بهترین فیلمبرداری را دریافت کرد و در سی و پنجمین جشنواره خیرونا اسپانیا و پنجمین دوره جشنواره "skiptown" در هالیوود آمریکا نیز حضور داشته است.

«نوبت لیلی» سریال اختصاصی پلتفرم نماوا بوده است.

مهدی شیرزاد، سرپرست نویسندگان و مهدی شیرزاد، سروش چیت‌ساز و روح‌الله حجازی نیز نویسندگان این سریال هستند که فیلمنامه این سریال را در سبک رئالیسم جادویی به نگارش در آورده‌اند.

در خلاصه داستان این سریال آمده است:

لیلی از طریق کتابی مرموز در می‌یابد که او و خانواده‌اش تاکنون در زمان و مکان‌های بسیاری زیسته‌اند و اکنون «نوبت لیلی» است تا با رمزگشایی از کتاب و یافتن تابلوی ارزشمند نیاکانش دست به انتخابی بزند که به تمام این زندگی‌های زیسته معنا بدهد و …

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • دوقلوهای آواز ایرانی در شهر اصفهان به روی صحنه می‌روند
  • رسم مهمان‌نوازی مردم اهواز از مسافران + فیلم
  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است
  • اختتامیه دومین دوره جشنواره عروسک‌خونه
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • برگزاری محفل شعر ارادت رضوی در هویزه