Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@11:32:29 GMT

مزایای ماشین‌های کشاورزی فاقد پلاک محدود می شود

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۹۲۶۹۷

مزایای ماشین‌های کشاورزی فاقد پلاک محدود می شود

به گزارش ایرنا، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرج گفت: با هدف پلاک گذاری ماشین های کشاورزی تا نیمه مهر ماه سال جاری شرط لزوم معاینه فنی کمباین و تراکتورهای فاقد پلاک حذف می شود.

عبدالرضا روشن نژاد روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تأمین و توزیع لاستیک برای تراکتورهای فاقد پلاک در دست پیگیری است، اظهار داشت: عواقب احتمالی عدم پیگیری در خصوص پلاک گذاری تراکتورها با مالکین مربوطه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روشن نژاد اضافه کرد: به زودی با اجرای طرح شماره گذاری تراکتورها و ماشین های کشاورزی خودگردان، سهمیه سوخت گازوئیل به ماشین‌های کشاورزی فاقد پلاک با محدودیت مواجه خواهد شد.

همچنین جرائم بیمه شخص ثالث ماشین های خودگردان کشاورزی که چندین سال متوالی فاقد بیمه نامه بوده اند، در صورت پلاک گذاری بخشیده می شود.

به گفته وی تخفیف ۳۰ درصدی بیمه شخص ثالث ماشین های کشاورزی خودگردان برای سال جاری و برداشته شدن شرط زیر ۲۵ سال عمر مفید تراکتورها از دیگر مشوق های دولت برای مالکان ماشین های کشاورزی از مشوق های دولت در اجرای این طرح است.   

روشن نژاد اضافه کرد: در شهرستان کرج ۲۵۹ دستگاه ماشین آلات کشاورزی مشمول شماره گذاری هستند که از این تعداد ۲۰۰ دستگاه تراکتور فاقد پلاک می‌باشد.

وی از کشاورزان و صاحبان ماشین های کشاورزی شهرستان خواست در اسرع وقت با مراجعه به جهادکشاورزی، نسبت به تشکیل پرونده و شماره گذاری تراکتورهای خود اقدام کنند.

6156/6993

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال جهاد کشاورزی کشاورزی معاینه فنی ماشین پلاک قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۲۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران

تین نیوز

شماری از آگاهان امور اقتصادی افغانستان می گویند که این کشور می تواند خط آهن قزاقستان را که از طریق این کشور به جنوب آسیا وصل می شود، از طریق اسلام قلعه به خط آهن ایران وصل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی دولت سرپرست افغانستان به تازگی با سریک ژومانگارین معاون نخست وزیر قزاقستان درمورد احداث شبکه راه آهن از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کرد.

اکنون این موضوع مطرح است که ایجاد این شبکه خط آهن چه اهمیتی برای افغانستان و کشورهای منطقه دارد؟ و افغانستان چه سودی از آن می برد؟

شبیر بشیری آگاه امور اقتصادی در این ارتباط، گفت: افغانستان بدنبال گسترش تجارت دوجانبه با کشورهای همسایه و منطقه و همچنین گسترش شبکه حمل و نقل و ترانزیت افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی با کشورهای همسایه و منطقه است.

بشیری با بیان اینکه حکومت سرپرست افغانستان و بخش خصوصی افغانستان از ایجاد این شبکه راه آهن استقبال می کنند، اظهار داشت: با تطبیق این شبکه خط آهن، افغانستان بر اساس موقعیت ژئوپلیتیک که در منطقه دارد می تواند نقش استراتژیک را بازی کند و آسیایی مرکزی را به آسیایی جنوبی وصل کند.

این آگاه امور اقتصادی گفت: با ایجاد این خط آهن، ترانزیت و حمل و نقل تجارتی ایجاد می شود و افغانستان نقش پل ارتباطی میان آسیای مرکزی و آسیایی جنوبی را به خوبی ایفا می کند.

بشیری خاطرنشان کرد: در صورت محقق شدن این ایده تجارتی و حمل و نقلی، منافع اقتصادی زیادی عاید افغانستان و کشورهای منطقه خواهد شد.

در همین حال، آذرخش حافظی آگاه امور اقتصادی گفت: افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی به انواع مختلف حمل و نقل زمینی نیاز دارد و ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا نقش ترانزیتی افغانستان را ارتقا بخشیده و حمل و نقل را تسهیل می کند.

حافظی افزود: ایجاد این شبکه برای رونق اقتصادی و ارایه بهتر خدمات، بالا رفتن نقش ترانزیت افغانستان اثر مثبت دارد و درعین حال و برای همگرایی منطقه ای مفید می باشد.

این آگاه امور اقتصادی افزود: ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا، سبب گسترش مناسبات تجارتی، صنعتی و خدماتی میان آسیایی مرکزی و آسیایی جنوبی و سایر کشورهای منطقه می شود.

وی تصریح کرد: ما با جمهوری اسلامی ایران خط آهن از طریق اسلام قلعه را داریم و می توانیم خط آهن قزاقستان را که خاک افغانستان را به جنوب آسیایی وصل می کند، به جمهوری اسلامی ایران هم وصل کرده و این پروژه بزرگ اقتصادی را محقق کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • دومین گل گولر، ماشین مسی ترکیه روشن شد! (عکس)‏
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • حقوق و مزایای کارگران مورد توجه قرار گیرد