Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@01:20:39 GMT

افزایش 25 درصدی نیاز به انرژی تا سال 2050

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۹۵۸۶۲

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، تا کنون پیامدهای بسیاری ناشی از تغییرات آب و هوایی مانند بالارفتن آب دریاها، طوفان‌های شدید، خشکسالی، سیل، افزایش بیماری‌ها و مرگ و میر ناشی از گرما گزارش شده است. محققان دانشگاه بوستون هشدار دادند که همزمان با بالا رفتن میزان استفاده از سیستم‌های سرمایش و تهویه هوا، میزان نیازهای جهانی انرژی افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان اعلام کردند که تا سال 2050، حتی گرم شدن متوسط آب و هوا نیز می‌تواند نیازهای انرژی جهان را تا 25 درصد افزایش دهد و اگر انتشار گازهای گلخانه‌ای ادامه یابد، 58 درصد انرژی بیشتر از حد انتظار مورد نیاز است.

این یافته‌ها حاکی از لزوم بکارگیری سریع گزینه‌های کربن صفر برای تولید انرژی است. محققان مدت‌ها بر این باور بودند که تقاضای انرژی به عنوان تابعی از رشد جمعیت و توسعه اقتصادی رشد می‌کند اما این تحقیق تخمین‌هایی از رشد تقاضای انرژی به عنوان تابعی از تغییرات آب و هوایی را ارائه داده است.

تحقیقات اولیه در مناطقی مانند ایالات متحده نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی می‌تواند باعث کاهش مصرف انرژی شود. اما هنگامی که تیم تحقیق مدل‌های آماری تقاضای انرژی را با پیش‌بینی دمای جهانی تحت سناریوهای گرمایش (شبیه‌سازی شده توسط 21 مدل اقلیمی مستقل و 5 سناریوی مختلف برای رشد اقتصادی و جمعیت) همراه کرد، نتایج حاکی از افزایش قابل توجه نیاز به انرژی بود.

دانشمندان اعلام کردند درک این محاسبات پیچیده است زیرا تاثیر تغییرات آب و هوایی بر تقاضای انرژی یک منطقه به تعامل دو عامل نحوه پیش‌بینی رشد جمعیت و به تبع آن چگونگی بالارفتن درجه حرارت آن محل بستگی دارد.

برای مثال در مناطق گرمسیری با گرمتر شدن هوا مصرف برق بیشتر می‌شود اما همین مساله در مورد قطب‌ها به گونه‌ای متفاوت بروز خواهد کرد. طبق محاسبات محققان پیش بینی می‌‌شود که تا سال 2050، تقاضای جهانی انرژی ناشی از توسعه اجتماعی-اقتصادی دو تا سه برابر امروز خواهد بود.

پیش از این محققان اعلام کردند که دمای سطح تا سال 2099، 2 تا 5 درجه گرمتر از امروز خواهد شد. اگر الگوهای مصرف باقی مانده امروز باقی بماند، تقاضای برق خانگی مسکونی در چین در ساعات اوج تا 72 درصد افزایش می‌یابد.

این یافته‌ها پیامدهای مهمی در برنامه‌ریزی شبکه‌های انرژی دارد، اما حتی بدون تغییر آب و هوا، متوسط مصرف برق خانوار در چین تا سال 2040 به دلیل افزایش تقاضا، دو برابر شده است.

«لیبو وو» استاد و مدیر مرکز مطالعات انرژی در دانشگاه فودان در چین اظهار کرد که یافته‌های ما، شواهد محکمی برای حمایت از سیاست کم کربن چین است که نشان می‌دهد افزایش تقاضا در بخش مسکونی چگونه افزایش خواهد یافت.»

دانشمندان داده‌های بیش از 800،000 مشتری مسکونی در منطقه پودونگ شانگهای در سال‌های 2014 تا 2016 را مورد تجزیه و تحلیل کردند. این داده‌ها را با توجه به رفتار مصرف کننده و با استفاده از شبیه‌سازی مدل‌های مختلف آب و هوایی رابطه بین تغییرات دما و مصرف را مدل کردند.

اگر چه استفاده مسکونی فقط یک چهارم کل مصرف برق در شانگهای است اما محققان بر خانه‌ها تمرکز کرده‌اند، زیرا آنها به نوسانات دما بسیار واکنش نشان می‌دهند. در طول روزها با گرمای شدید (حدود اول آگوست) و روزهای بسیار سرد (حدود اول فوریه)، مصرف خانگی نسبت به مصرف تجاری یا صنعتی به طور چشمگیری افزایش می یابد و این باعث افزایش مصرف می شود.

محققان اعلام کردند مصرف برق شهری در دمای 25 درجه سانتیگراد به میزان 14.5 درصد به ازای هر افزایش 1 درجه ای دما افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/

178 / 320 بوستون تغییرات آب و هوایی سیل خشکسالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بوستون تغییرات آب و هوایی سیل خشکسالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۵۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ اگرچه اشتیاق ما برای مصرف شیرینی همیشه وجود دارد، اما مصرف شکر طول عمر را کاهش می‌دهد. به خاطر داشته باشید که همه شکر‌ها بطور یکسان مضر نیستند و شکر سفید تصفیه شده، نوعی است که می‌تواند به طور جدی بر سلامتی تاثیر بگذارد.
مهم است مضرات مصرف شکر را بدانید و اینکه چه تاثیر منفی روی بدن دارد.

وضعیت بدن بلافاصله بعد از ترک قند و شکر
بسیاری از افراد میزان مصرف قند خود را بسیار ناچیز می‌دانند در صورتی که مصرف آن‌ها بسیار بیشتر از آنچه است که تصور می‌کنند.

پس از یک ساعت
شکر اعتیاد آور است و واکنش دوپامین را در مرکز مغز، مانند یک دارو فعال می‌کند.
بسته به مقدار شکری که روزانه مصرف می‌کنید، ممکن است تغییرات مختلفی در سطح قند خون، عرق ریختن، لرزش، افسردگی، گرسنگی را تجربه و با مصرف سبزیجات تازه، فیبر، منابع پروتئینی ضد التهاب و چربی‌های سالم با این نشانه‌ها مقابله کنید.

بعد از یک روز:
یک روز پس از قطع مصرف شکر شاید برایتان سخت باشد و ممکن است علائمی از جمله سردرد و افت در سطح انرژی را تجربه کنید.
اما بدن شروع به التیام می‌کند و شکر میکروارگانیسم‌های مضر، مانند، کاندیدا را تغذیه می‌کند که با رشد بیش از حد می‌تواند سلامت دل و روده را تحت تاثیر قرار دهد.
قطع شکر فرآوری شده به حفظ آن میکرو ارگانیسم‌ها کمک می‌کند.

بعد از یک هفته:
وقتی مصرف شکر را برای یک هفته کنار می‌گذارید بدن شما به سرعت شروع به ترمیم و بهبود در سطوح انسولین و واکنش‌های التهابی می‌کند.
ظرف مدت ۷۲ ساعت، از آنجا که سطح انسولین شروع به تثبیت می‌کند، هورمون‌های دیگر (مانند آن‌هایی که در ذخیره سازی چربی دست دارند) نیز به سطوح نرمال باز خواهند گشت که به شفافیت پوست و کاهش پف صورت می‌انجامد.

بعد از یک ماه:
افزایش اشتها و وزن و عفونت‌های قارچی و التهاب مفاصل همگی جز مواردی هستند که به دلیل مصرف زیاد شکر ایجاد می‌شود.
اما با ترک مصرف شکر شاهد کاهش وزن طبیعی، سلامت شکم و مغز خواهید بود.

بعد از شش ماه:
با ترک مصرف شکر حدود شش ماه علاوه بر ثبات قند خون، کاهش وزن به سلامت کلی خواهید رسید و ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی و پیری زودرس کاهش می‌یابد.

فواید و اثرات مثبت ترک قند و شکر برای بدن
ترک قند و شکر می‌تواند تاثیر مثبتی بر سلامتی قلب و بدن بگذارد.

بهبود سطح انرژی:
بسیاری از افراد نوشیدنی‌های قندی شیرین، نوشیدنی‌های انرژی زا، و نوشیدنی‌های حاوی شکر را زمانی که احساس می‌کنند به انرژی بیشتری نیاز دارند، می‌نوشند.
با این حال، مطالعات نشان داده اند که مصرف قند بیش از حد در بدن می‌تواند باعث اختلال در فعالیت‌های روزمره شود.
مصرف زیاد شکر توانایی بدن را برای حفظ ذخایر انرژی آن تا جایی که ممکن است، مسدود می‌کند پس با ترک این عادت از آسیب‌های این چنینی در امان خواهید بود.

سلامت قلب:
طبق تحقیقات منتشر شده در ژورنال انجمن قلب آمریکا، کاهش مصرف شکر نیز خطر ابتلا به سکته قلبی را کاهش می‌دهد.

محافظت در برابر سرطان:
مطالعات متعددی در سراسر جهان نشان داده اند که شکر مواد غذایی سلول‌های سرطانی را تامین می‌کند؛ بنابراین اگر مصرف قند را کاهش دهید یا متوقف کنید، ممکن است به جلوگیری از انواع مختلف سرطان کمک کنید.
علاوه بر این، با ترک مصرف شکر می‌توانید گسترش و تکثیر سلول‌های بدخیم را متوقف سازید.

محافظت از کبد:
فروکتوز و گلوکز می‌توانند منجر به تجمع سموم در کبد شوند، مشابه آنچه در زمان نوشیدن بیش از حد الکل رخ می‌دهد.
متخصصان توصیه می‌کنند که سم زدایی کبد بطور متناوب ریسک ابتلا به مشکلات کبد را کاهش می‌دهد.

بهبود خواب:
مصرف شکر می‌تواند باعث کاهش سطح انرژی شود. هم چنین می‌تواند خواب شما را مختل کند.
افرادی که از مصرف شکر پرهیز می‌کنند به سرعت متوجه می‌شوند که بهتر می‌خوابند.

جوان سازی پوست:
مصرف مقدار زیادی شکر می‌تواند با تولید کلاژن و الاستین که دو منبع پروتئین اصلی پوست هستند، اختلال ایجاد کند.
در دراز مدت قند بیش از حد می‌تواند باعث پیری زودرس و دیگر بیماری‌های پوستی شود.

کنترل وزن:
غذا‌های قندی شامل مقادیر بالایی از چربی ها، کربوهیدرات‌ها و کالری بالا هستند که می‌تواند باعث افزایش وزن شود.
حدف شکر از رژیم غذایی روزانه شما به محدود کردن این مواد کمک می‌کند و رسیدن به یک وزن متعادل و سالم را آسان‌تر می‌سازد.

بهبود هضم:
با کاهش مصرف شکر، سیستم گوارشی برای پردازش غذا بهبود می‌یابد. این کار به جلوگیری از یبوست و مشکلات مربوط روده به کمک می‌کند.

احساس رضایت:
مطالعات مختلف نشان داده اند که مصرف زیاد شکر باعث مقاومت در برابر لپتین می‌شود، هورمونی که به مغز پیام می‌دهد شما سیر هستید.

سلامت بهتر دندان:
باکتری موجود در دهان با مصرف قند رشد می‌کند. خوردن بسیاری از غذا‌های شیرین احتمال پوسیدگی دندان و دیگر مشکلات دندانی را افزایش می‌دهد.
با توقف مصرف قند به بهبود سلامت دندان‌ها و لثه کمک کنید.

دیگر خبرها

  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • زیر آب رفتن شهرهای اسپانیا تا ۲۰۵۰
  • زیر آب رفتن شهرهای اسپانیا تا سال ۲۰۵۰