Web Analytics Made Easy - Statcounter

«خداداد غریب پور» رئیس هیات عامل ایمیدرو ظهر سه شنبه در پنل تخصصی پیرامون راه های احیای معادن کوچک مقیاس، در همایش رونق تولید با احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس در هتل ارم افزود: موضوع مهم احیا و فعال سازی معادن کوچک مقیاس به عنوان یکی از برنامه های راهبردی وزارت صنعت در بخش معدن محسوب می شود و پیش بینی فعال سازی ۱۵۰ معدن در سال ۹۸ در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت خاطر نشان ساخت: مساله تفویض بخشی از اختیارات شورای عالی معادن کشور به شورای احیای معادن کوچک مقیاس به منزله حمایت از این طرح است که امسال به عنوان یکی از پروژه های  اقتصاد مقاومتی است.

بهمن ماه ۱۳۹۶ تفاهمنامه احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس به امضا خانه معدن، سازمان ایمیدرو، انجمن سنگ آهن، شرکت های میدکو، گل گهر رسید که  زیر نظر وزارت صنعت، معدن وتجارت شکل اجرایی به خود گرفت.

پیش بینی شده در قالب یک برنامه پنج ساله تعداد ۵۰۰ معدن کوچک مقیاس به منظور اشتغال ۲۵ هزار نفر به چرخه تولید بپیوندند.

براساس آمار موجود شمار معادن کشور حدود ۱۰ هزار معدن است که از این رقم پنج هزار و ۶۴۷ معدن فعال و بقیه راکد یا در دست تجهیز قرار دارند.

ایران از نظر تنوع مواد معدنی با شناسایی ۶۸ نوع ماده معدنی در جایگاه دهم جهان قرار دارد و با حدود ۶۰ میلیارد تن ذخیره شناسایی شده که حدود ۴۰ میلیارد تن آن قطعی و بقیه احتمالی است، در جایگاه پانزدهم دنیا قرار گرفته است.

این همایش نیمه روزه با امضای تفاهم نامه همکاری تامین مالی برای توسعه معادن کوچک مقیاس بین شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ، صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی و بانک صنعت و معدن و نیز تفاهم نامه دوجانبه صندوق یاد شده و بانک صنعت و معدن به کار خود پایان داد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۶۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است

محمدمهدی فداکار صبح پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در نود و هفتمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با اشاره به سیاست انقباضی در حوزه بانکی عنوان کرد: اقتصاد کشور به بانک عادت کرده و ادامه این روند در حوزه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی، چالش جدی به وجود می‌آورد و شرکت‌ها در کار معمول و سرمایه در گردش خود می‌مانند. 

وی در مورد حقوق معادن و بازگشت آن به استان‌ها گفت: حقوق معادن و بازگشت آن قانون دارد و لذا تغییر در محل خرج آن هم باید منبع و مرجع قانونی داشته باشد. 


استاندار کرمان به بانک‌های خصوصی و عدم مشارکت آنها در حوزه سرمایه‌گذاری نیز پرداخت و گفت: بانک‌های خصوصی در کل کشور مورد گلایه هستند و در استان هم هیچ کمکی نکردند؛ به غیر چند مورد سرمایه‌گذاری که داشتند، اما بعضی از آنها مفری برای فرار سرمایه شده‌اند. 


فداکار گفت: با ایجاد انگیزه، مبالغ زیادی از پول مردم در بانک‌های خصوصی گذاشته می‌شود، اما مشخص نیست پول در کجاست و به چالش تبدیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها